2010 ocak anneleri forum istanbul buluşmasına varmısınız?

juli sana çok uzak olur nasıl gelcen bacım:)
feyza ruzgar da başakşehirden gelcek seni alsın yol üstüyse:))
pamuk sanada yakın gel işte..

valla o kadar uzak olmasaydi gelmek isterdim ama bayrampasa cok uzak bri de hic bilmiyorum o tarafi juli gozum yese seni de alirdim canim ama cesaret edemedim ya daha ortak bi yer olsa bildigim karsisi da olsa gelirim mecidiyekoy besiktas falan taraflarinda cevahir mesela uyar bize

aaaa rüzgar başakşehirde mi? Ben de başakşehirdeyim alabileceğimiz olursa biz de alabiliriz :)))

bana pazar uymayabilir
özge hangi etaptasın benimki 4

sen depositeye yakınım diyince diğer topicte sormuştum nerde oturuyosun diye ama görmedins anırım

pazar eşler evde genelde bi ozaman adam gibi vakit geçirilebiliyor benimki oğluşundan ayrılmaz pazar pazar en uygunu ya hafta içi ya hafta içi nedeni hafta sonu avm ler tıklım tıklım oluyor okadar çocukla gidilmez bence oraya ama muhakkak gelmeye çalışıcam çok istiyorum

bana pazar uymayabilir
özge hangi etaptasın benimki 4

sen depositeye yakınım diyince diğer topicte sormuştum nerde oturuyosun diye ama görmedins anırım

Görmedim canım. Ben de 2. etapta oturuyorum. Yakınmışız,görüşebiliriz sık sık :)))

ruzgar feyza özge siz o taraftan toplanıp gelin,ndk oferta pamuk mehlikamıydı otarafta olanlar sizde toplaşıp gelin:))
jasmin sende yalel juli esmeri al gel 1.köprüden çok kolay ya hiç ugraştırmaz yol olarak zaten yol ayrımı yapılmış forum istanbul diye giiryorsun 300 mtre sonrası forum..
ne plan yaparmışım be..arabası olanlar yakın çevresini yol üstündekileri toplayıp gelsin yaw..

ruzgar feyza özge siz o taraftan toplanıp gelin,ndk oferta pamuk mehlikamıydı otarafta olanlar sizde toplaşıp gelin:))
jasmin sende yalel juli esmeri al gel 1.köprüden çok kolay ya hiç ugraştırmaz yol olarak zaten yol ayrımı yapılmış forum istanbul diye giiryorsun 300 mtre sonrası forum..
ne plan yaparmışım be..arabası olanlar yakın çevresini yol üstündekileri toplayıp gelsin yaw..

ben yeşilpınardayım eyüp tarafı galiba ofertayd(nicki yanlış hatırlamıyosam tabi)ı oda burda oturuyordu ndk mehlika nerde oturuyokine

off ya birine uysa birine uymuyor anam netcez biz..ben ay sonu ümrnaiyye geçicem esmer juli ozamanda orda buluşalım ya olurmu..ben her iki yakayı da idare ederim:))

cuma gunu 12.30 da forum istanbulda ebebegin önünde buluşuyoruz kızlar..haberiniz olsun büyük katılım bekliyoruz..

Son düzenleme:
kızlar cuma gunu 12 30 da forum istanbulda ebebegin önünde buluşuyoruz gelmek isteyen buyursun gelsin..ön tanışma olur.birdahakini de mayıs ayında bir cumartesi yaparız..bana gelmek isteyen tel nosunu versin..dedigim gibi bebek arabası veriliyor forumda araba taşımanıza gerek yok....

ya bayanlar bende gelmek isterim ama iki küçük çocuğum var bide beylikdüzünde otururyorum.bana baya uzak kalır yani.

Görmedim canım. Ben de 2. etapta oturuyorum. Yakınmışız,görüşebiliriz sık sık :)))

canım sana cevap yacaktım unuttum bu tarafa geliyormusun bilmiyorum ama
vadi çok güzel oldu
4-5. etap tarafına gelirse buluşabiliriz

birde hafta içi fatih e gitmem çok kolay oluyor eğer öyle arada ayarlanırsa gelebilirim 1 gün önceden haber vermeniz bile yeterli

Back
X