2010 ocak anneleri Istanbul anadoluyakasi bulusmasi


neden cekiniyorsun ki bence gel ve ne kadar cesaretli oldugunu kendine de ispatla orda herkes ayni donemi yasayan birbirini anlayan insanlar sohbet guzel oluyor daha onceki bulusmalarda hic de korkulacak bisey olmadigi denendi tum arkadaslarim arkadassever canayakinlar kendini yalniz hissetmezsin
 
öğretmenim, çok sağolasın bacım :)
face'ten haber verdin mesajla, üşenmedin bu linki de yollayıverdin. sağolasın arkadaşım :)

kızlar ben de gelirim.
eşim getirecek süreyyapaşa migros'a. ama ordan hepberaber nasıl gidicez? esmercim nasıl götürcenki sen hepimizi? taksiyle falan mı?
 
sevdicicegim, arkadaşım muhakkak gel. çekinecek bişey yok. biz hamişken buluştuk, ben daha sonrakilere katılamadım, çıldırdım oturduğum yerde.
şimdi yarınki buluşmaya katılabilmek için, bisürü önceden yapılmış planı revize ettim. işlerimi yoluna koydum, misafirim gelecekti, onları erteledim. eşimi ayarladım, o da toplantısının saatini değiştirdi. bakalım begüm de inşallah sorun çıkartmazsa, yarın için çok heyecanlıyım. arkadaşlarımı özledim. bebeleri ilk kez görücem ben. çok istedim aslında bugün çıkıp bebeişlere bişeyler almayı, minik sürprizler ayarlamayı ama, begüm biraz kırık, sanırım dün dışarı çıkınca üşüttüm biraz bebemi. çıkamıyorum yani bugün alış-verişe.
ama yarın biran evvel gelsin diye dua ediyorum şu anda.

sen de sevdicicegim, eğer imkanın varsa, muhakkak katıl yarınki buluşmaya. emin ol, çok eğleneceksin, iyi vakit geçireceksin. kızlar da bebeler de havanı değiştirecekler, azıcık bi kendine zaman ayırdığın için mutlu olup evine döneceksin.

ayrıca hepimiz aynı dönemlerdeyiz, hepimizin benzer sorunları var, hepimiz bebelerle savaş halindeyiz :) yarın da felekten bi gün çalışverecez nasipse :))
 
ama anlamadığım, neden migrosta buluşuyoruz da direk kahvaltı yerinde buluşmuyoruz?
eşlerimiz getirecek nasılsa... direk oraya götürsünler de tekrar ulaşma sıkıntısı olmasa daha uygun omaz mıydı?
 
teşekkürler önceliklea.s.
bu buluşmanızda imkanım yoktu ama bidaha buluşmanıza katılmak isterim.yanlış anlaşılmasın sizlerden yada kötü insanlar olduğunuzu düşündüğüm için değil ben konuşamazmışiım uyum sağlyamazmışım gibi hissediyorum..:çok üzgünüm:
maşallah sizlereee
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…