• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah oğluşuna herşeyin yolunda olmasına sevindim şaka maka sanırım biz ocak annesi olucaz aralık değil :lepi:

canım hiç öyle şeyler düşünme sen bilerek isteyerek yaptırmıyorsunki bu işleri yapabilecek olsan zaten yaparsın öyle değilmi...
hiç böyle düşünüpte sıkma canını....
haklısın sdsmt o halinden memnun ama aklıma geliyor işte
aynen bende hep yorgunum lohusalık sendromu....

gecici bir durum 20 25 gün sürüyo...

bende baş agrısıda çok oluyo bu dönemde..

doktor banada demir hapı verdi.. 3 ay devam edecekmişim sezeryanda çok kan kaybediliyomuş.
ve süt yapıyomuş demir..
aynı durumdayız demek ki
Kızlaaarrrr bebeğim sonunda döndüüüüü kaydirigubbakcemile2 dualarım kabul oldu,bebeğim de sözümü dinledi ve döndü. Artık bebeğimin gelişini bekleyeceğiz. Tabi haftaya yapılacak olan çatı muayenesinde ve sonrasında herşey normal giderse Allah izin verirse normal doğum yapacağımmmm:lepi:

hoyacım emin ol kaynanan eğer içinden gelerek yapmasaydı tüm bunları sana bi şekilde yansıtırdı. Ne kadar güzel,çok şanslısın ki öyle bir kaynanan varmış. Farklı şeyler düşünüp kendini üzme canımmm. Fırsatın varken bol bol bebeğinle ilgilen işteopuyorumnanaktan

haklısın özge
senin bebeğe de sevindim dönmesine
inşallah çatı muayenesinde sorun çıkmaz da normal yaparsın

Kızlaaarrrr bebeğim sonunda döndüüüüü kaydirigubbakcemile2 dualarım kabul oldu,bebeğim de sözümü dinledi ve döndü. Artık bebeğimin gelişini bekleyeceğiz. Tabi haftaya yapılacak olan çatı muayenesinde ve sonrasında herşey normal giderse Allah izin verirse normal doğum yapacağımmmm:lepi:

gözün aydın şekerim hadi bakalım inşallah çatında uygundurda normal yaparsın..
bende şimdi çatı muaynesini bekliyorum ama bir yandanda korkuyorum nasıl doğurcam diye :roflol:

kızlar merhaba, nasılsınız?
bugün bizim de kontrolümüz vardı, oğlumuzun kilosu 3670 gr olmuş.. kafa ölçüsü de 9,77 cm.. 31 aralıkta tekrar ölçülere bakacağız ve çatı muayenesi yapılacak ancak böyle büyümeye devam ederse sezeryan olacak gibi gözüküyor.. normal doğumu çok istiyordum ancak bebeğimi de riske atmak istemiyorum.. :sinifsinif:
inşallah daha çok büyümez bizimki.. mafoldumben

yavrucaklarım bebısın nasıl
bıkacgundur pcde sorun vardı
gıremedım
sen ıyımısın

slm kızlar bir kaç gündür giremiyorum,
nabersiniz?doğuran var mı?ben doğurmadım
perşembe günü temizlik işini hallettim(hem beden hem ev) ama bu akşam yağmur yağdı pencereler gene battımafoldumben
cuma günü annem geldi,şuan annemleyizsositososito
bizden haberler böylebuyrunnnnnnnnn

Kizlar merhaba
Bende dogurmadim mehlikasu daha bana cokkkkk var.
Askitom nasilsin?
Bi gecmise bakayim.Icim daraldi bu gün evde ya biside yapmiyorum yormiyim diye kendimi daraldim daraldim.Yarin oglani dogumgününe götürecegim biraz hava almis olurum bari.

sagol meltem abla
grıp oldum
bugun evde cok daraldım
şimdı eşimle dısarı çıkıyoruz

bıraz hava alsak ıyı olacak
10gunumuz kaldı
çok heyecanlıyız
sonra gorusuruz meltem abla

özgecim
Gözün aydin dönüs bebegin ;) Insallah hayirlisi ile yaparsin dogumunu

Frangipani
Bence normal kilosu canim ya niye normal dogum yapamayasin benim oglan 4 kilo dogdu normalde 4 kilo bisi diilki 5,5 kilo desen neyse onu bile normal dogran var . ama kafa ölcüsünü anlamadim. 14 gün sonra normal dogum yapsan 4 kiloyu gecmez bence bebisin zaten dogumdan sonra kilo veriyor bebisler bence tam ideal üzülme.

loreena85
Sen neler yapiyorsun?Hic göremiyorum seni artik.

Askitom
Cikin gezin ya isinmis sizin oralar bu ara düzenli yürüyüs yapmaniz lazim.Bende cikip dolasmak istiyorum ama buralari öyle dolasilacak yerler diil :(( Zaten acik dükkan filanda olmaz artik bu saatte.Benim yerimede hava al canim.

mehlıkasu nbr

ıyımısın cnmm

iyiyim çok şükür,sen nasılsın cnm,grib olmuşsun sanırım dikkat et kendine

meltem benim kızımın da daha doğmaya niyeti yok sanırım,
annem de karnın daha inmemiş aşağı dedi,daha doğmucak gibi dedi..

meltemcim sagol
bizde net varla yok arasında gelip gidiyor
giremiyorum arada eşime okutturuyorum yazdıklarınızı
sezeryan günü alcaz bizde onu bekliyoruz
sag salim bi atlatsaydık hepimiz
ALLAHIN izniyle

mehlikasu
Ben bu karin asagi inmis inmemisi anlamiyorum canim ya.Bana bayagidir asagida gibi geliyor karnim ama bi kac gören daha inmemis dedi.Oglumdaki halimi düsünüyorum ayni böyleydim ya doguma giderken.Nasil oluyor inmis karin ?
Daha 13 günün var bi kac gün de günün gecse normaldir.Benim 15 günüm vardi doguma ucaga binmek icin doktor raporu gerekiyordu doktorumda 70 yaslarindaydi eskiden ultrasonmu vardi dedi göbegimi elleriyle yokladi daha 15 gün dogmaz dedi gercektende 15 gün sonra dogum yaptim.Keske gene o doktoruma gidebilsem.Bence eskiler eski doktorlar ver ebeler daha iyiymis.Umarim herkese dogumda iyi tecrübeli ebe denk gelir.

loreena85
Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik valla az kaldi bu günler sonradan cok özleniyor ilginc ama insan bu günlerine dönmek istiyor zaman zaman :)))))))))

slm kızlar birsürü bebeiş gelmiş hoşgelmiş

slm kızlar ben geldımmmm
nasılsınız

hoşgeldiniz.....
kızlar merhaba, nasılsınız?
bugün bizim de kontrolümüz vardı, oğlumuzun kilosu 3670 gr olmuş.. kafa ölçüsü de 9,77 cm.. 31 aralıkta tekrar ölçülere bakacağız ve çatı muayenesi yapılacak ancak böyle büyümeye devam ederse sezeryan olacak gibi gözüküyor.. normal doğumu çok istiyordum ancak bebeğimi de riske atmak istemiyorum.. :sinifsinif:
inşallah daha çok büyümez bizimki.. mafoldumben
maşallah oğluşuna...
niye öyle diyorsun annesi büyüsün sağlıklı olsunda sezeryan olsun boşver...
bende normal istiyorum ama sezeryan şart olursa yapabileceğimiz bişey yokki:1hug:

meltem abla geçmişte bana ne sancısı çıktı diye sormuşsun alıntı yapıp cevaplıyordum sayfa hata verdi hepsi gitti sonrada tekrar alıntılara üşendim :kedi:
şimdi cevap veriyorum oyüzden hani nst ye bağlıyorlarda kasılma sancıya bakıyorlar ya nst de biraz sancı çıktı ama korkulacak kadar değil.. e artık son 30 günümüz sancılar çıkmaya başlar artık ama inşallah erken gelmez :) en azından ocak 15 e kadar beklesin :)

Back
X