• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

neyse ben bıraz uyumaya çalışayım
agrım bıraz geçtı şımdılık
saatlerdır buralarda gezınıyorum
halıyle kımsecıkler yokk

bakalım gece baslarsa bende 5 damla verim o zaman

kimi zaman cıkarıyo
annem zaten cıkartmadan yatırmıyo bazen 1 saatte zor cıkartıyor cıkarmazsa hıckırık tutuyo
o ağlıyo ben ağlıyom:gitme:
kıyamıyom hiç ağlamsına içim parcalanıyo yawww

GAZ İÇİN SİZE BİR TAVSİYEM VAR ve çok işe yaradığını göreceksiniz. uzaktan fön makinesini karnına üfletip(o arada üşümesin diye), göbeğin etrafında daireler çizerek yağla masaj yap.(fön makine sesini anne karnındaki alışık olduğu sese çok benzettiklerinden çok seviyorlar) ardındanda bacaklarını dizinden bükerek karnına götür, hafifçe bastır ve geri çek, bu hareketi alttan gazı çıkıncaya kadar yap.hem jimnastik ve masaj yaptırmış olursun.

GAZ İÇİN SİZE BİR TAVSİYEM VAR ve çok işe yaradığını göreceksiniz. uzaktan fön makinesini karnına üfletip(o arada üşümesin diye), göbeğin etrafında daireler çizerek yağla masaj yap.(fön makine sesini anne karnındaki alışık olduğu sese çok benzettiklerinden çok seviyorlar) ardındanda bacaklarını dizinden bükerek karnına götür, hafifçe bastır ve geri çek, bu hareketi alttan gazı çıkıncaya kadar yap.hem jimnastik ve masaj yaptırmış olursun.

gercekten bu yöntem işe yarıyor ben fön makinesini bilmiyordum
çok aglamaya elektrikli süpürgenin iyi geldigini biliyorum denedim

günaydın kızlar geçmişe baktım geldim uzun zamandır olmayan arkadaşlar vardı gelmişler hoş geldiniz kızlar aşkitom merak ettk seni nerdesin ya bilgisayarla ilgilisorun neyse banada söyle belki sana yardımcı olabilirim canım işimiz bu çünkü

hakoperı cnm

bılgısayar 2 de 1 databbase error verıyordu
sayda ya acılmıyor yada gıdıyordu
çok sınır bozucuydu
eşim yaptı sagolsun
şimdi başka program yükleyecekmiş ki
daha hızlı olsun
ben pek anlamam
ancak bu şekilde açıklayabıldım
sayfalar kayboluor yada sılınıyordu
facede bile arkadaş bilgilerime bakmak için çok ugraşıyodum

aşkitom virüs bulaşmış canım özel dosyalarınızı felan siliyo açmıyo dimi eşin eyer pc yavaşsa hala format çeksin canım düzelir bide virüs programı atsın süper olur

tesekkur ederım cnm benım

eşim bu işten çok iyi anlıyor
aynızamanda bilg tamırcısı kendısı
bu zamana kadar yapmamasının sebebi
bu aralar ıkımızde hastaydık
o bana ben ona baktım
şukur şimdilik iyiyiz

sen nasılsın

bu arada özge arkadaşımızın bebeği dönmüş
o kadar mutlu oldum ki anlatamam

anladım canım bende nasıl olim işte iyi diyelim iyi olalım senin gibi hamlileyim işte heyecanla bebişime kavuşucam günü bekliyorum

tesekkur ederım cnm benım

eşim bu işten çok iyi anlıyor
aynızamanda bilg tamırcısı kendısı
bu zamana kadar yapmamasının sebebi
bu aralar ıkımızde hastaydık
o bana ben ona baktım
şukur şimdilik iyiyiz

sen nasılsın

bu arada özge arkadaşımızın bebeği dönmüş
o kadar mutlu oldum ki anlatamam

Günaydın aşkitom... Teşekkür ederim canım.Valla ben de o kadar sevindim ki drun diğer söyledikleri resmen silinmiş kulağımdan. 2-3 gün önce kasılmam var galiba diye yazmıştım topicte demekki o zaman dönmüş bebeğim.Sırada çatı muayenesi var,o da normal çıkarsa inş normal olcak doğumumuz...

Bu arada bilgisayardaki sorun da hallolmuş,özledik seni... Geçmiş olsun eşine de sana da bir de hastalık geçirmişsiniz...

Back
X