• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1tanelerım
bebek kıyafetını omobaby deterjanve yumos babyyumusatıcı ıle
renklılerı 30derecede yıkadım
içerde kurutup utuledım
hastane cıkıslarındakı battanıyeler ınce oldugu ıcın onlarıda beraber yıkadım
1tane kalın battanıyemız var
onu daha yıkamadım
sormak ıstedıgın bısey varsa
buyur
elımden geldınce yardım ederım

Merhabalar,
Hosbulduk
Ben suan 37. haftamdayım. Ocak 10 dan sonra beklıyoruz tabı daha once bı suprız yapmazsa :)
Buarda bu site bana biraz karısık geldi. Gelen cevapları bulmaktada zorlandım acıkcası. Direk bi grup ici yazısma var mı yoksa burdan m ıdevam edılıyor ? Buarada Meltem abla beni de kaydederse sevinirim:)
Kac kisi var grupta acaba ve ılk once kımın bebisi olacak gozukuyor ? :)

Maasallah ben de 37+2. haftamdayim, biz burdan yazisiyoruz iste, kim varsa o an online konusuyoruz, karisik digil aslinda sen de alisirsin zamanla. Gerci bebek dogunca vakit bulabilirsen.

Facebook da 2010 ocak anneleri diye bir grup var, Faceden bulup istek yollayabilirsin, Meltem abla da seni kabul eder.

Biz hizliyiz bizim yaklasik 20 bebegimiz dogdu bile kaydirigubbakcemile3

Hosgeldin canim bebek ve sen nasilsiniz?

askitom_85, hakoperi, Poseidon83, scedcedu, springy

merhaba hanımlar.. ben esasında şubat annesiyim fakat sizlere birşey sormak istiyorum.. bebeklerinizin kıyfetlerini nasıl yıkadınız, ne kullandınız? battaniyelerini vs bunun gibi şeyleri de yıkıyor muyuz? şimdiden teşekkür ederim hepimize hayırlı doğumlar..

Ben yumusatici kullandim makinenin elde yikama programina attim. Daha da ütülemedim

1tanelerım
bebek kıyafetını omobaby deterjanve yumos babyyumusatıcı ıle
renklılerı 30derecede yıkadım
içerde kurutup utuledım
hastane cıkıslarındakı battanıyeler ınce oldugu ıcın onlarıda beraber yıkadım
1tane kalın battanıyemız var
onu daha yıkamadım
sormak ıstedıgın bısey varsa
buyur
elımden geldınce yardım ederım

askitom teşekkür ederim..

merhaba hanımlar.. ben esasında şubat annesiyim fakat sizlere birşey sormak istiyorum.. bebeklerinizin kıyfetlerini nasıl yıkadınız, ne kullandınız? battaniyelerini vs bunun gibi şeyleri de yıkıyor muyuz? şimdiden teşekkür ederim hepimize hayırlı doğumlar..

bebeklerin herşeylerini yıkıyosun bebekler için özel deterjanlar var çamaşır makinasında hassaslarda yıkıyosun sonrada ütüle yerleştir canım kısaca böyle

lady tempo kocaelının neresınde oturuyosun
doktorun kımm

canım körfezde oturuyorum,
acıbadem yıldız hanıma gidiyorum.

başka da alternatifim yok şuan için... :S

illaki normal istiyom dersem suni sancı ile doğurtacak gibi... keşke normal doğumu destekleyen gayretli bir doktorum olsaydı :S

sen bu bebeği normal yaparsın deseydi, sırtımı bir kere sıvazlasaydı çok cesaretlenirdim.

ben dalin sıvı bebek detarjanı ve yumuşatıcısından aldım. 40 derecede yıkadım. Battaniyeleri de yıkadım ama o büyük fermuarlı dışarısı için olanı yıkamadım daha çok bebeğimle temas edecek minik battaniyeleri yıkadım ama...

canım körfezde oturuyorum,
acıbadem yıldız hanıma gidiyorum.

başka da alternatifim yok şuan için... :S

illaki normal istiyom dersem suni sancı ile doğurtacak gibi... keşke normal doğumu destekleyen gayretli bir doktorum olsaydı :S

sen bu bebeği normal yaparsın deseydi, sırtımı bir kere sıvazlasaydı çok cesaretlenirdim.

merhabalar bende körfeze yakın oturuyoum. yenikentteyim. gerçi ben daha yeni hamileyim ama öyle bakarken hemşerilerimi gördüm selam veriyim dedim

lady tempo
ben gebzedeyım
korfez yakın aslında buraya
ben yuzyıl hastanesı ahmet beye gıdıyorum
ve coook ta memnunum
herzaman normal dogum taraftarı
hatta gecen bayanın bırı geldı
2ncıye hamıle
ılkını normal yapmış.bunu sezeryan ıstıyor
ahmet bey de kızdı.Dedıkı ılkını yapmıssın bunu da yapabılırsın.ben gorevımı yaopayımda.ama ılla normal dogur dıye senı zorlamam.aynen boyle dedı kadına.
ayrıca bıldıgım kadarıyla acıbadem guzel bır hastane ama cok pahalı.
allah yardımcın olsun

1tanelerim selam,

Ben kıyafetler icin Omo baby kullanıyorum yumusatıcı olarak da yumos un baby sini kullanıyorum cok guzel kokuyo tavsiye ederim...

sonbahar41
ımkanın varsa bnm drumu tavsıye ederım
daha yenı oldugun ıcın
gelme sansın yuksek
ben cok ama cok memnunum

scedsu cnm
semıha arkadasımız
smhsmh olan mıydı
cok sevındım hayırlısı olsunn

acıbadem ssk lıları ne kadar ücrete muayene ediyor peki biliyormusunuz bende akademi hastanesine gidiyorum gökhan gümüştaşa, tabi ben yeniyimde , tecrübelilerin tavsiyeleri üzerine ona gitmeye başladım onunla da devam ederim sanıyorum

Lady Tempo, senin durumunda sezeryanlik bisey olmadigi halde doktor seni korkutarak sezeryan karari vermeni saglamaya calisiyor anladigim kadariyla.

Bak bizden Hoya da suni sanciyla dogurdu, veriyorlar epudrali hicbisey hissetmiyorsun. Eger cok korkuyorsan epudral estersin.

Böyle hastasini ortada bisey yokken korkutan doktorlara sinir oluyorum. Ben senin yerinde olsam o doktora da güvenmezdim hastasindan cok kendini düsünüyor

:oklava:

evetopuyorumnanaktan
sefam olsun çok iyiyim herkes epidural olsun doğumu yaşayın ama sancıyı aslazemuszemus

Merhaba arkadaslar
Ben siteye yeni üye oldum. Bende sizler gibi ocak 2010 da bebisimi bekliyorum. Bu benim ilk bebegim olucak ve inanılmaz heyecanlıyım.buradan bende gruba katılmak ıstıyorum nasıl yapabilirim beni bu konuda kim aydınlatır yoksa bu sekılde mesaj yazarak eklenmıs olur muyum acaba?
İzmirde oturuyorum ve bı oglum olacak insallah :) Beni de aranıza alır mısınız? Paylasımlara katılmak ve hayatımı dgıstırecek bu guzel olayı benim gibi yasayacak olan kisilerle paylasmak istiyorum.
Tesekkurler,
Mesajlarınızı beklıyorum.
Sevgiler..
hoşgeldin canıma.s.
mesaj yaz kafana göre takıl

poseidon selam, mesajının altındaki hamilelik hafta gostergen cok hosmus. Nası lyapıyosun onu,galba senle hemen hemen aynı gunlerde dogurucaz:) Kız mı oglusun mu olucak? :)

Tesekkür ederim canim, Profilinden yapabilirsin, Ticker sitesi var orda yaziyor
Erkek olcak benimki ins.

kızlar semiha cuma günü doğum yapmış kaanımız da geldi hoşgeldi

Hayirli olsun, ayrintilari biliyor musun? simdi nasillarmis?

lady tempo
ben gebzedeyım
korfez yakın aslında buraya
ben yuzyıl hastanesı ahmet beye gıdıyorum
ve coook ta memnunum
herzaman normal dogum taraftarı
hatta gecen bayanın bırı geldı
2ncıye hamıle
ılkını normal yapmış.bunu sezeryan ıstıyor
ahmet bey de kızdı.Dedıkı ılkını yapmıssın bunu da yapabılırsın.ben gorevımı yaopayımda.ama ılla normal dogur dıye senı zorlamam.aynen boyle dedı kadına.
ayrıca bıldıgım kadarıyla acıbadem guzel bır hastane ama cok pahalı.
allah yardımcın olsun

sağol canım,
biliyorum o hastaneyi de arkadaşım orda doğum yaptı. doktor yönünden şanslısın. ben de doktorumu seviyorum ama herkes sezeryan istiyor diye sanırım otomatiğe bağlamışlar.
yine de sezeryan diye ısrar etmedi ama dediğin gibi teşvik de etmedi.

söylediklerin cesaretlendirdi beni. gerçekten isteyip normal yapabilirim diye düşünüyorum şimdi, gerekirse iğneyle falan... bakalım hayırlısı olsun artık.. seni takipteyim :)

Back
X