• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar nasılsınız allah kısmet ederse yarın sabah doğuma gidicem dua edin olurmu :CüvCüv:
Allah yardımcın oılsun canım

kızlarrrrrr
ben geldim

24,12,2009 perşembe saat 12:25 itibariyle kızımı kucağıma aldım
38+1 de spinal sezeryan oldum
çok rahat bi doğum oldu
şu an biraz ağrım var
ama bir iki güne geçer
kızım harika bişey
bakmaya doyamıyorum
darısı hepinizin başına
çok sık giremiyorum
hepinizi öpüyorum

maşallah foto koyarsın artık canım
kızlar ndk derya bugun sezeryanla dogum yapmış.haberiniz olsun..eymen bebek hoşgeldin...

oh oh ne güzel hoşgeldin eymen bebek

ayvalık ana kucakları zaten sallanmıyorki:)benim bildigim bendeki hem oto koltugu oluyor sallanmıyor sabit koltuk gibi işte...

ericam hoşgeldin aramıza...benim kzıımın adı ayris....herkes ismini buldu sen biraz geç kalmışsın :)

Yalelcim bende de hafif bir şişlik var ayak bileklerimde ve ellerimde,druma söyledimm hergün tansiyonunu ölçeceksin ve sıfır tuzlu yiyeceksin dedi...

hmm anladım, ben de ölçeyim madem. tuzu zaten hemen hemen sıfır alıyorum ben. toptan mı sıfırlayacakmışız...
iyi peki, öyle ypalım bakalım.

slm kızlar nasılsınız

slm kızlar ben geldım

selam seda, selam askitom... biz iyiyiz, siz nasılsınız?

hiçmi bilen kullanan yok ya:(((

valla ben kullanmadım, henüz ana kucağı almadım zaten.

merhaba herkese, benim de doğum tarihim 27 ocak.. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden.. ben

selam ericam, nasılsın.. hoşgeldin.
kız mı erkek mi senin ufaklık? kaç haftalıksın şimdi?

kızlar yarın esımın dogumgunu
bebek gelır mı dersınız kontrolumuz var.
kayınvalıdeme kalsa aldırtmıstık yarın kesın sezeryanla..
ama ben sancı gelsın ıstıyorum sezeryan bile olsa :((

olur mu olur kibele :)
belki babasına hediye vermek ister minnoşunuz..
sezeryan yaptırmayı düşünecek gibiysen, niye sancı bekleyeceksin sen? ben mi anlamadım ne demek istediğini acaba :)

beni de çok korkuttular nnormal doğumdan.. kadın doğum doktoru olan arkadaşlar sezeryanla doğum yaptı ve sezeryanı öneriyolar. benim ilk doğumum olcak ve ısrarla içimden hep normal doğum geiyor, öyle olmasını istiyorum... kafam allak bullak aslında bu konuda..etrafımdaki herkes başka bişey sölüyo..kızıma isim de bulamadım, siz buldunuzmuu

bende hep normal istiyordum ama korku ayrı bişey kaydirigubbakcemile3 bütün doğum şekillerinden korkuyorum napıcam bilmiyorum :gitme:
SuEda koymaya karar verdikk

ayvalık ana kucakları zaten sallanmıyorki:)benim bildigim bendeki hem oto koltugu oluyor sallanmıyor sabit koltuk gibi işte...

benim aldğımda ana kucağı şeklinde araba koltuda oluyor ama sallanıyor fisfisfis
selam seda, selam askitom... biz iyiyiz, siz nasılsınız?
kaydirigubbakcemile3

Bakarsın yarın kendsi gelmek ister bebişin babannesini dinleyip kaydirigubbakcemile3 Ama gelse de artık bebişler 37. hafta itibariyle gelişimlerini tamamlamış bulunuyorlar,içeride kaldıkları sürede de kilo alımları devam ediyor. Hayırlısı olsun canım...

belkı de canım :)) hayırlısı hepımız ıcın cok sagol..yanı salı 38 bıtmıs olacak kısmetse ama benım kızım yerınden memnun 6 kılo cıkarız artık :roflol::roflol:

:uhm: sezeryanda olsa niye sancı istiyorsun canım öyle zor oluyor diyorlar hem normal doğum sancısı hem sezeryan acısı

canımcım ben boyle garıp ınanclara sahıp bırıyım tabıı yarın drumuz ne dıyecek cok onemlı benım ıcın..
o karar verecek nıhayetınde..
zaten normal veya sezeryan bellı dgıl yarın catı muayenesı yapacak bakalım..
ama bu kadar buyuk bebege normal yaptırmaz dıyorum ben ben kırılmayayım dıye bakacak..
neyse bakalım yarın bellı olur!!
bu arada cıcı topıgındekı cıcılerınıze baktım az once gule gule kullanın cok guzeller canım..

beni de çok korkuttular nnormal doğumdan.. kadın doğum doktoru olan arkadaşlar sezeryanla doğum yaptı ve sezeryanı öneriyolar. benim ilk doğumum olcak ve ısrarla içimden hep normal doğum geiyor, öyle olmasını istiyorum... kafam allak bullak aslında bu konuda..etrafımdaki herkes başka bişey sölüyo..kızıma isim de bulamadım, siz buldunuzmuu

:) acele et annesi.. isimsiz doğurma sakın minnoşu :)
biz bulduk, Begüm hanım geliyor bize nasipse..

Merhaba kizlar
Bi dogum dalgasi geldi galiba bu hafta bebisler cogunlukta ama benim kafam karisti listenin son halini görebilseydik.

Rylai
Allah yardimcin olsun kolay dogumlar sana.

denizeliklim
Allah anali babali büyütsün foto bekliyoruz

ndk
Sendende foto bekliyoruz allah anali babali büyütsün.

olur mu olur kibele :)
belki babasına hediye vermek ister minnoşunuz..
sezeryan yaptırmayı düşünecek gibiysen, niye sancı bekleyeceksin sen? ben mi anlamadım ne demek istediğini acaba :)
:))
dımı benım zıllı kızım babasına surprız yapar belkı..
canım yarın catı muayenem var daha bellı degıl
sezeryan olsa bıle beklemek gelıyor ıcımden ben oyle garıbım ıste..
bakalım yarın dr ne dıyecek.
yılbası tatılıne gırıyoruz sorun yaratabılır bu durum zaten 2 hafta onde gıdıyo yarın muhtemelen 40 hafta cıkacak bebıs..

bende hep normal istiyordum ama korku ayrı bişey kaydirigubbakcemile3 bütün doğum şekillerinden korkuyorum napıcam bilmiyorum :gitme:
SuEda koymaya karar verdikk

benim aldğımda ana kucağı şeklinde araba koltuda oluyor ama sallanıyor fisfisfis

kaydirigubbakcemile3

sdsmt cicim hiç korkma bi problem yoksa normali düşün ben çok rahatım şimdi sezeryanla kaç kat kesecekler bak
mecbur kalmadıkça sezeryan olma derim
ben ki tırsak biriyim
ben bile normal doğurduysam herkes doğurur

belkı de canım :)) hayırlısı hepımız ıcın cok sagol..yanı salı 38 bıtmıs olacak kısmetse ama benım kızım yerınden memnun 6 kılo cıkarız artık :roflol::roflol:

canımcım ben boyle garıp ınanclara sahıp bırıyım tabıı yarın drumuz ne dıyecek cok onemlı benım ıcın..
o karar verecek nıhayetınde..
zaten normal veya sezeryan bellı dgıl yarın catı muayenesı yapacak bakalım..
ama bu kadar buyuk bebege normal yaptırmaz dıyorum ben ben kırılmayayım dıye bakacak..
neyse bakalım yarın bellı olur!!
bu arada cıcı topıgındekı cıcılerınıze baktım az once gule gule kullanın cok guzeller canım..

hakkında hayırlısı olsun canım ama sezeryan düşünüyorsanda normal doğum sancısı istemen biraz tuhaf yani zor oluyormuş

sedacım aynen her ıkı sekılden de tedırgınım..
hem normalden hem sezeryandan..
normal ıstıyorum bebk buyuk
sezeryanı ıstıyorum bana zarar gıbı gelıyo..
kısmet artık dra gore..

kibele canım inşallah hayırlısı olur
normal olursa sen de normal yap canım kafaları bıngıldak sayesinde sorunsuz çıkar inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım ama sezeryan düşünüyorsanda normal doğum sancısı istemen biraz tuhaf yani zor oluyormuş

hastane arka sokakta canım ondan da bu kadar rahatım..
onu gectım kayınpeder genel cerrah hıc olmadı o kesıverır kaydirigubbakcemile3

seda kendi kendine sallanmıyor ben salalyınca tabi sallalnıyor kız ana kucagım:)ayvalıgı benmi yanlış anladım acep:)

Back
X