benim ayak baldırlarımda bir kaç keredir geceleri kramp giriyor....birde arada nasıl kasılmalarım oluyor anlatamam...ama sonu gaz oluyor..gaz sıkıntısıda yeni başladı antibiyotiklerim bitiyor bu gece bakalım onlardan mı oluyor bugüne randevum vardı ama ben çarşambaya erteledim....şimdi kaçmam lazım mutfak dolaplarımın üst kısmı bitti yarında yetiştirebilirsem alt kısımları yaparım....acelem yok=)öbür günde duvarları silerim..yada kocamı kandırabilirsem ona sildiririm hoş kanıcağını sanmam çünkü o gün koltuğu makinayla yıkatıcam hahahhaaharaya salonun halısınıda sıkıştırırım diyorum yapsın artık o kadarda canım allah allah....yapmassada canı saolsun kadın tutarım paraylan seçim onun=)bu arad bunu yazarkende mutfağa küçük bir camım var tül sipariş etmiştim uygundan onu getirdi şimdi adam tül yarım geri kalan tülün parçasınıda getirmiş nasıl sevindim niye diyiceniz eski bir sepetim vardı onunla onu süslerim alın size bebek şekeri sepeti hemide odamlada uyumlu krem renkli....şu haftayı atlatsam hayırlısıyla ...heyecanım var...rabbime emanetiz düşünmemeye çalışıyorum.....oluruna bıraktım zamanı ...sizede kolay gelsin günsüz doğurmayın kızzzlarrr yaaa sıkın dişinizi...ocak annesi kalmadı ..ben kaçar..öptüm sizi ..benden bu kadar malum bitmeyen işlerim koca popolu olunca azıcık iş bile tüm gün sürüyor..=)