• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yine yemek konusuna girmişsiniz ama burda yaptığımız bi anlaşma vardı hatırlatmak istedim malum aramızda şekeri olup diyet yapmak zorunda olanlar var ayrıca burdaki herkes hamile (benim gibi erken doğuranlar hariç)

doğru diyosunuz ben de başından beri aras diyorum ama anlamı kötüymüş kızlar ya, at kılı, yün gibi birşey...bi de aras kargo meselesi var...çocişim bi de kıl bişi olursa, zaten babası kıl.

haklısın scedcedu
ark sordugu ıcın yazdım
bıde alıp alamayanları dusunmek lazımm

krızalıt allah ıyılıgını versın hehehee
baska ısımler onerebılırım mesela
ıstersen tabıı

herkese iyi geceler ben şimdilik açtım gelebilirsem gelirim malum kayınvalide dikmiş gözünü bakıyooo bı kız ne yapıyor bilgisayar başında diye

aman aşkitom, kafam yeterince karışık...bi türlü karar veremiorum, ikisini de çok beğenitorum çünkü...kura çekip duruyoruz artık...

aman aşkitom, kafam yeterince karışık...bi türlü karar veremiorum, ikisini de çok beğenitorum çünkü...kura çekip duruyoruz artık...

bebişe sor canım bizde senin gibi karar veremiyoduk sorduk sen şimdi nasıl dicen dedikki bu ismi istiyosan sağı tekmele bu ismi istiyosan solu tekmele dedik ne tarafı tekmelediyse o ismi verdik sende dene istersen komik dimi:roflol:

bebişe sor canım bizde senin gibi karar veremiyoduk sorduk sen şimdi nasıl dicen dedikki bu ismi istiyosan sağı tekmele bu ismi istiyosan solu tekmele dedik ne tarafı tekmelediyse o ismi verdik sende dene istersen komik dimi:roflol:

onu da denedik canım, bil bakalım hangi isme vurdu, hem de deli gibi....deniiiiiz, yani babasının ismi:)))

kıslar kocemi gelirken aradım 1 milyoncunun kapısında 3 liraya sepet koymuşlar...dedim çıbık bana al onlardan almış bu hali bile güzel ama hasır sepet =)neyse tülümde hazır birtek kurdele süsler ve silikon tabancası kaldı onlarıda yarın ben çıkıp alıcam bizim tükkenden zevkime göre yapınca çekip koyarım inş....................

Back
X