• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu gün eşim nöbette evde yalnızım sıkıntıdan abur cubura verdim kendimi
yalnız yemek yemek istemedim
böle geçiştiriyorum
hiç iyi yapmıyorum biliyorum

Pamukcum
Cok gecmis olsun ne güzel kurtulmusun sen .Ben cok antibiyotik kullandigim icin bu 3. ilac kullanmam ama mantarda tik yok yerlesmis inat.Bide bende kasinti yok anlamiyorum nasil oluyor.

hemen kaydettim ilacı
çok saol
ne demek canım inş sanada iyi gelir
yaaaa

ben cok mu mızmızım
uykum yok
canım habıre bıseyler ıstıyor
hatta esım bazen dalga gecıyor
adım
KURUTMA MAKINASI
NE VARSA KURUTUYORUM O YUZDENN
yok bacım değilsin ama çokta yeme bak doğumdada zorlanırsın sonra
Pamukcum
Aynen hele ayak tirnagi kesme tamamen bi dert.Bide tirnaklar bu dönem ne hizli uzuyorlar.
ha ha ben kesemiyorumki kuaföre gidiyorum pedikürle işi bitiriyorum yoksa son 2aya yakındır kesemez oldum göbüşüm çok yok ama içerdeki göbüş büyük napim
Özgecim
Normalde kilolu olmadiysan 5-10 kilo alinca bacaklar alisik olmadiklari icin agriyormus.Ben bazi gece uyanip ayaklarima kendikendime masaj yapiyorum.

bu gün eşim nöbette evde yalnızım sıkıntıdan abur cubura verdim kendimi
yalnız yemek yemek istemedim
böle geçiştiriyorum
hiç iyi yapmıyorum biliyorum
kıyma kız kuzuna besle vitaminli bişiler yede oda günü mutlu kapatsın
Evet ozge
hıc ıyı yapmıyosun

aa pamuk coktan aldım bısıler
uyku yok nasılsa
afiyet olsun ozaman uykusuz gecelerin şerefineeopuyorumnanaktan
Pamukcum
Cok gecmis olsun ne güzel kurtulmusun sen .Ben cok antibiyotik kullandigim icin bu 3. ilac kullanmam ama mantarda tik yok yerlesmis inat.Bide bende kasinti yok anlamiyorum nasil oluyor.

evet mantar kaşıntı yapar normalde benim bildiğimde ben antibiyotik falan kullanmadım ama ya fitil verdi bitane bu gece mesela bitanede 3 gece sonra dedi kullandım tık kesildi o ne akıntı o ne kaşıntı ayy deliriyodum inanmazsın yarık içinde kalmıştı heryerim kaşıntıdan yaa

Pamukum
tatlyla pek aram yok,
arada gofret o kadar
ekmeklede pılavlada yok
meyve cok yıyorum
bugun neler neler ıstedım eşimden
almadı
hep zararlı şeyler istiyosun dıye

Pamukum
tatlyla pek aram yok,
arada gofret o kadar
ekmeklede pılavlada yok
meyve cok yıyorum
bugun neler neler ıstedım eşimden
almadı
hep zararlı şeyler istiyosun dıye

bende senin gibiyim meyve çok yiyorum pilav ayda bikez yersem yerim ekmeklede son 2aydır aram yok zaten kilo almayışımdan belli sabitledim ben çıkmıyorum yukarılara ama aburcuburlada aramı kestim hamilelik döneminde çünkü ben fena severim yemeyi içmeyi

Pamukcum
Bana bi fitil + krem vermisti 10 gece koydum kontrole gittim gecmemisti bidahakine kadar bekletti gene gecmemis bu sefer tablet+krem verdi gene 10 gece ama oda gecmemis bu gün gene fitil+ krem verdi.Bilmiyorumki ben günde 5 kez filan ic camasiri degistiriyorum.Onlari iyice kaynatim ayri yerde sonra ütülyüorum filan bi ton isi cikiyor basima.Nemli yerde yerlesirmis pet arttirirmis diye bisi koymuyorum sadece camasiri degisiyorum ilik suyla sadece yika dedi yikiyorum biraz akinti oluyor belki ugrasirken kasinti olmuyor ne bilim.Yinede gecmiyor.Bahsettigim fitilde cok fena ya koyduktan sonra cok agri yapiyor kasma yapiyo :(

eşimden cıps ıstedım pamuk
bıde kızartma p
anladın sen onu
almadı
ben sımdıye kadar 16 kılo aldım cnm
yemek yapmasınıda yemesını de cok severım
normal zamanda ne ler yapıosam hala devam
hıc eksılmez yemek cesıdım
dahada artar
esımde kızar kendını yoruosun dıye
hehheee
bılmıokı kendım ıcın yapıyorummm

Pamukcum
Bana bi fitil + krem vermisti 10 gece koydum kontrole gittim gecmemisti bidahakine kadar bekletti gene gecmemis bu sefer tablet+krem verdi gene 10 gece ama oda gecmemis bu gün gene fitil+ krem verdi.Bilmiyorumki ben günde 5 kez filan ic camasiri degistiriyorum.Onlari iyice kaynatim ayri yerde sonra ütülyüorum filan bi ton isi cikiyor basima.Nemli yerde yerlesirmis pet arttirirmis diye bisi koymuyorum sadece camasiri degisiyorum ilik suyla sadece yika dedi yikiyorum biraz akinti oluyor belki ugrasirken kasinti olmuyor ne bilim.Yinede gecmiyor.Bahsettigim fitilde cok fena ya koyduktan sonra cok agri yapiyor kasma yapiyo :(

anladım canım ama kaşıntın olsa ugraşırken falan dinlemiyor gece uykunda bile farketmeden kaşımaktan helak ediyosun orayı o derece oluyo yani keşke ilacın adını hatırlasamda sana yazsam sırınga gibi bişeyle itip yerleştiriyosun paketin içinde bitane ilaç var benimde çocukluğumdan beri vardı bu mantar problemi yeni çıkan bişey değil yani kendimi bildim bileli annem hep götürürdü kadındoğum drlarına ama çare oraya atılacak fitilmiş meğer senelerin mantarı yok oldu gitti aman dilimi ısırımde geri gelmesin çok zor iç çamaşırım kalmıyodu 3günde bitiyodu walla

eşimden cıps ıstedım pamuk
bıde kızartma p
anladın sen onu
almadı
ben sımdıye kadar 16 kılo aldım cnm
yemek yapmasınıda yemesını de cok severım
normal zamanda ne ler yapıosam hala devam
hıc eksılmez yemek cesıdım
dahada artar
esımde kızar kendını yoruosun dıye
hehheee
bılmıokı kendım ıcın yapıyorummm

anladım o p yi ben bitek pazar kahvaltılarında yiyorum eşimle yada hafta içi kö pa yaparsam ama hergün yesem bıkmam bende severim değişik şeyler yapmayı falan ama 2aydır alıştım oturmaya walla şimdi zorlanıcam yemek işlerine girmeye mutfağa doğumdan sonra

çok illet bir hastalık ya
kadınların derdi valla
inşallah bu sefer geçer meltem abla
uzman tv de izlemiştim bende
kullandığımız bişeye alerji olduğumuz için olabilirmiş
sentetik iç çamaşırı, ped, vücut şampuanı vs. gbi

çok sessiz oluyo geceleri burası ya keşke dolu olsa eskisi gibi doğum yapanlar falan hiç kimseler kalmadı gerçi doğurunca bizde 5dk aralık bulup dinlenip uyusak diye bakıcaz napsın onlarda

Pamukcum
Darisi basima valla insallah bu sefer gecer. Burda eczane recete olmadan ilac vermez canim :((
Benim kullandigim fitildede var o bahsettigin siringa gibi sey ama prospektüsünde hamileyseniz elinizle koyun yaziyor.

valla pamuk hala devam
neler neler yapıom bılsen
hıc dur durak yokkk
sevıyorum cnm benım
2 ay mııı

ayy 2 ayda canım neler neler cekerrr
ıyı sabır sendekı

Back
X