Casmin
Rezene cayi mi o zaman esime yollama bana yolla )))
ayy yollarım bacımmmmmmm...gelsende keşke sohbet ede ede içsek iki gebiş.=)Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Casmin
Rezene cayi mi o zaman esime yollama bana yolla )))
ya aslında o da aileseldir diye düşünüyorum ama başka anaomalide olabilir dedi.ama böle bi tavrı vardı.ölçtü biçti bi sıkıntılandı ultrason bakarken.sanki çok kötü bişey varmışta bize diyomiyomuş gibi. yani garip bi ortam oldu.sonrada amniyosentez yapalım istersen dedi.ben istemedim.bişey çıksa nooolcak ki. bubebek doğacak allah izin verirse .inşallah sağlıklı doğar bitanemşimdi doktorda kendince haklı çünkü bu tür durumları söylenmesi ve anneyi babayı bilinçlendirilmesi gerekiyor..ama emin olmak için seni bir kaç hafta üst üste alsaydı ultrasona takip etseydi öyle söyleseydi.....yani ne bilim sırf vücut farklılından dolayı böyleymiş gibi geldi bana...içini ferah tut....yada git herhangi bir hastanenein doktoruna bir muayene ol bakalım kendiliğinden bişey diyicekmi demesse masadan kalkmadan doktorun söyleddiğini söyle daha dikkatli baksın.....ondan sonra doktoruna karşıda ne diyeceğini bilirsin....ama şuda bir gerçek kadının dediği gibi bir durum olsa bilmek isterdim hemen kendimi herşeye hazırlamak için doğum öncesi....bak hamişlerin hisleri kuvvetli olur bence vücut yapısı emin ol...çünkü benim teyzemin torununa kafası büyük diye neler demediler..ama annemler eniştemi koca kafalı eniştem diye severler.....dedesi gibi koca kafalı bir çocuk oldu..yapısal bişey yani .beyin büyümesi vs..akli bişey değil......tiple alakalı doğdu.....şimdi görsen koca kafalı mafalı ama nasıl yakışıklı kızlar dört dönüyor peşinde=)lmaz:
hula canım doğum hastanesine gitsen farklı ultrason iyi çıkar belki
ya aslında o da aileseldir diye düşünüyorum ama başka anaomalide olabilir dedi.ama böle bi tavrı vardı.ölçtü biçti bi sıkıntılandı ultrason bakarken.sanki çok kötü bişey varmışta bize diyomiyomuş gibi. yani garip bi ortam oldu.sonrada amniyosentez yapalım istersen dedi.ben istemedim.bişey çıksa nooolcak ki. bubebek doğacak allah izin verirse .inşallah sağlıklı doğar bitanem
bakalım ben de başka bir yere gideyim diyorum. bi kafamı toparliim olmazsa özele giderim.sağolun kızlar,içim ferahladı biraz. ben yatayım artık.gözleim de şiş yanmaya başladı.öptüm sizi
iyi geceler tontişler
hoya emzirmeye gider
bende yatmaya giderim iyigeceler