Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler tontişler
hoya emzirmeye gider
bende yatmaya giderim iyigeceler
iyi geceler kızlar biz yine geldik ogluşla
kızlar çok teşekkür ederim öncelkle resim 2010 ocak melekleri topiğinde var yine çekip koyacağım inşallah .
geçen hafta perşembe akşam yemeği yedim için yandı 5 tane portakal 2 tane tatlı yedim görceksiniz ölmüş gb ilk defa sonra kaynanam kuzenim otrtduk saat 23de wcye gitmegereği duydum ilk aferdersnz idrar sandım am durduramıyorum akıyor gidyor hemen çıktım giyindim eşim işteydi o gece geç çıkcaktı aradım geldi doktorumu ardım hemn gel dedi gittk doktora muayne ettiler açılma ve sancı çıkmadı hemen sezeryan alcaz dediler ama ben çok yedim deyince gece alırız dediler sabah kadr nstde bağlı kaldım sabah 8de ameliyata girdim çok garip bu duygu ameliyathane buz gbydi çok üşüdüm ayıldığımda asansörden çıkartıyolardı eşim abim başımda koşa koşa gelyolardı yatağa ytrdılar hemn bebğim peşime geldi mememi verdiler am yüznü bile göremyordum çünkü pusluydu çok sancım olmadı ameliyat sonrası hatta hiç uyumadım diyebilirm çok güzel bi duygu allah herkse nasip etsin
canım doğum yapmışsın.hayırlı uğurlu olsun bebeğin.güle güle büyüt...kızlar çok teşekkür ederim öncelkle resim 2010 ocak melekleri topiğinde var yine çekip koyacağım inşallah .
geçen hafta perşembe akşam yemeği yedim için yandı 5 tane portakal 2 tane tatlı yedim görceksiniz ölmüş gb ilk defa sonra kaynanam kuzenim otrtduk saat 23de wcye gitmegereği duydum ilk aferdersnz idrar sandım am durduramıyorum akıyor gidyor hemen çıktım giyindim eşim işteydi o gece geç çıkcaktı aradım geldi doktorumu ardım hemn gel dedi gittk doktora muayne ettiler açılma ve sancı çıkmadı hemen sezeryan alcaz dediler ama ben çok yedim deyince gece alırız dediler sabah kadr nstde bağlı kaldım sabah 8de ameliyata girdim çok garip bu duygu ameliyathane buz gbydi çok üşüdüm ayıldığımda asansörden çıkartıyolardı eşim abim başımda koşa koşa gelyolardı yatağa ytrdılar hemn bebğim peşime geldi mememi verdiler am yüznü bile göremyordum çünkü pusluydu çok sancım olmadı ameliyat sonrası hatta hiç uyumadım diyebilirm çok güzel bi duygu allah herkse nasip etsin
ben de aldım süt pompası...bebedor marka benimkisi..elektrikli filan değil ama bakalım memnun kalacakmıyım?geceliğimin biri ütülü de diğeri değil.ne güzel annenle halan sana yardım ediyor benim eşimden başka yardım edenim yok malesef....senin de bi türlü bitmedi ev işlerin.Allah kolaylık versin....iyi geceler kizlar gecmisi okuyayim dedim ama o kadar cok yazmissiniz ki uzun surdu aklimda kalanlar
hulacim hic uzme kendini doktorun biraz densizlik etnis emin olmadna boyle bisey soylenemz ayrica arkadaslarin da dedigi gibi son haftalardaki boy olcumu net sonuc vermez
ecrin massallah ayrise kocaman kiz olmus kizm acele etme dogacak iste 1-2 haftaya durduk durduk 1-2 hafta daha bekelriz yeterki saglikla dogsunlar da persembe gunu ecrin dogurdu haberini alriiz sanirm ama biz bu gidisle
bocuk gozun aydin canim ah ne iyi bilirim hissettikelrini gurbette es beklemek ne zordur senin druumun biraz daha zor bana uzun zaman gormuyosun allah kolaylik versin canim hadi bu 1 haftanin tadini cikar sakin buralara da takilma kocanin dibinde ol hasret gider bol bol canim
ben de evin eksiklerini yavas yavas tamamliyorum bitecek insallah az kaldi bugun tv geldi o monte oldu yarin perdeler geliyor annemle halam bi yandan tum nevresimelrimi gecelikelrimi vs. utuledielr yarin da oglusumunkini utuleyecekelr ben oturuyorum yanlarinda onlar is yapiyor saolsunlar pzt sali da mobilyalarim gelecek insallah carsamba da oglusumun besigi gelecek sonra yeni yilsa dinlenmeyi dusunuyorum insallah oglus acele etemzse eksikleri de artik netten alacagim yilbasindan sonra gogus pompasi alanlariniz hangi markayi aldiniz kizlar ozellikle dogum yapan annelerimiz kullanalar memnun olanlar soyleyebilir mi
günaydın neşe cim iyiyim çok şükür sen nasılsın
geçmişi okuyodum
Çok şükür bizde iyiyi bebisle az kaldı onun heyecanı var bügüN odası gelcek kızımın elt ve annnem gelcek temizlik falanda yapilcak
güle güle kullansın güzel kızın resimlerini koyarsın artık
bizim odamızda geçen hafta geldi ama halısı ve perdesi kaldı
yarın halletmeye çalışıcam iznin 37 haftada mı başladı senin
Yalel
Gecende cay mevzusu olmustu gene ofertaydi galiba tüp bebek yaptim belki onun icin bana icme dedi doktor demisti.Bende hastanede bol cay oldugunu kisitlama olmadigini demistim sonra burda doktora sordum.Tedavide olup ilac kullananlar icin bazi bitki caylari bazi reaksiyonlar verebilyiromus o yüzden fazla icmeyin diyorlarmis.Yani ilac aliyorsundur cayida icince tansiyonun yükselebilir gib.i Bir ilacla bir tedavin yoksa bitki cayina bisey demiyoruz dedi. Burda ihlamur ve adacayi da icmiyorlar zaten en cok icilen bögürtlen ve familyasi kusburnu rezene caylari
Yalel ben burdayim ama konuşan yokkj kızlar ben ıhlamuru çok iciyorum buarsa günde 3 bardak iciyom Dr bisey olmaz dedi bana gripten korusun kendini dedi ya ben bugün göğüs kremi aldı
lansiloh mü ne şimdi sürmeye başlasam mı ki?
Yalelll gunaydinnn hoş geldinn nasilsin?
Ben 36.hafta 1 gunlukken izne ayrıldım ben valla çok iyi oldu evde dinleniyorum sen calisiyomusun?
Bende henüz kahvaltı etmedim birazda eltim gelcek inkan yapcaz benim koçis bügünde çalışıyor acayip kasilmalarim arttı semsert oluyor karnım sizdede oluyor mü?