• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kibelesr
Semiha cuma dogum yapmis canim .Sen nasilsin?

her yanım agrıyo canım normal ama yanı ben oyle dıyorum
habıre uyumak gelıyor ıcımden :))
onun dısında cok sukur yarın dra gıdecegız catı muayenesı yapacak bakalım..
yılbasına gelırse dr fılan nasıl buluruz onu bır soracagız..
sen nasılsın canım nasıl gıdıyo..
temızlık yapacam demıstın cok yorma kendını..

semihacım saglıcakla buyutsun bebeğini zor bır dogum gecırmıs..
neyse durumları suan ıyı sanırım hayırlısıyla kurtulmuslar..
maşallah kaan bebeğe de..:nazar:

springy
Hosgeldin biraz burdan 2010 anneleri yazan basliklara bak yazismalar var anlarsin zaten.Senin mesajlarin normal geliyor bize normal yaziyorsun ;)

Lady Tempo
Inan korkacak bisi yok eger doktorun gercekten bir sorunun oldugunu söylemiyorsa normal yap.Bu sabah bi arkadasimla telde konustumgörümcesi 2 oglunu normal dogurmustu sonra ikiz kizlari oldu mecbur sezeryana girdi ama ona bile pisman .Kizlar 3,5 yasindalar ama o sezeryan sorunlarini hala yasiyormus. Gerci Türkiye de doktorlar tecrübeli olmuslar sezeryanda sabahtan aksama kadar kesip dikince.

1Tanelerim
Tekstil olupta paket icinde alsan bile yika derim.Cünki dikisi son ütüsü filan yerlere düsüyordur kiyafetler mutlaka yada magzada acilip bakiliyordur benim icim rahat degil ama annenin el örgüsü yaptigi yelegi filan yikamana gerek yok diye düsünüyorum. Makinende elle yikama yada hassas yikama soguk yikama gibi programlar varsa onu sec haci sakirin makine icin toz sabunu var onu kullanabilirsin. Yumsatici veya prfüm iceren seyler kullanma derim ne olur ne olmaz bebekin cildine.

Gene mi doğuran var anacım??Bekleyin diyoz şu ocak bebeklerine.Hepsi de arsız çıktı bunların yaaa.Şaka bir yana Semihacım anneli babalı büyüt kuzucuğunu.

kibelesr
Gecmis olsun canim ben gündüzleri iyiyim gece olup yatinca kabus basliyor.En az 5 kez wc ye git sonra her tikirtiya uyan sonra ayak agrimdan kalkip kendi kendime masaj yap olmadi mide yanmasindan bi rennie tablet al uyku kacar koridorda volta at sabah olunca bi saat daliyorum .Daha 3 hafta var bebek olsa en azindan emziriyorsun uykusuz kalman öyle oluyor bu daha iskence ya.
Bol bol dinlen sende canim.Ben yarin yapacagim temizligi ama cok derin yapmama gerek yok artik .Zaten kapkaranlik burasi günes yokki camin pisligi filan görünsün :)))))))Mart ayi bitince benim canim cikacak asil günes bi vuruyor evin bütün isi ortada göz önünde.

hepmavi
Sen nasilsin? Ben bekliyorum valla hic dogracakmisim gibi bi halim yok henüz. Yarin sabah doktordayim sonrda hastanede kontrollerime baslicam bakalim benim anlamadigim doktorlarin görecegi bisi cikacakmi yoksa oturup hep beraber beyfendinin keyfini mi beklicez .

sofiasultan
:)))))))))))))))))))) Nasil dikkatli olalim yumurta döllenirken hangi burc olacagini sormuyorki. Zaten ugrasa ugrasa anca tutturmusuz burcu eksik kalsin :)))))) Saka bi yana haritasi önemli oda Allahin bilecegi bisi ben simdi oturup hangi gün hangi saat iyidir diye bulurumda bebek o zamanda randevulu gibi dogar mi? Dogsada yillar icinde bir sürü olumlu olumsuz aci aliyor aman bosver cok derin konu oluyor.Eli ayagi saglikli dogsun baska bi istegim yok.

:nazar:mrb hanımlar sitede yeni sayılırım geçmişi okudum biraz da ne güzel bebeğine kavuşanlarımız olmuş çok sevindim benimde 37+0 şuan çok heyecanlandım Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi

selam arkadaşlar bende ocakta dogum yapacam Allah izin verirse ama topiğinize kayıtlı degilim yazılarınızı okuyorum bazen bend yazayım dedim hepinize kolaylıklar diliyorum

semihacım facede yazdım ama birkez de burdan yazayım dedim tebrik ederim allah analı babalı büyütsün...darısı başıma..

meraba ecrin
çok az kalmış ya
heyecandan duramaz insan
ben bile şimdiden bir ağrı bir sancı duysam
aha geliyomu şimdi oluyomu diye telaş yapıyorum
habire kendimi dinliyorum
wc ye gitsem acaba suyum mu geldi diyorum
iç çamaşırımı nerdeyse büyüteçle inceliycem
valla öyle bi sabırsızım ki anlatamam

Back
X