• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
ben geldım

gezdım gezdım geldımmm
ohh sefam olsun,
arkadaslarımı gordum
yollarda doguracaksın dıye kızdılar bana

:nazar:mrb hanımlar sitede yeni sayılırım geçmişi okudum biraz da ne güzel bebeğine kavuşanlarımız olmuş çok sevindim benimde 37+0 şuan çok heyecanlandım Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi

selam arkadaşlar bende ocakta dogum yapacam Allah izin verirse ama topiğinize kayıtlı degilim yazılarınızı okuyorum bazen bend yazayım dedim hepinize kolaylıklar diliyorum
hoşgeldiniza.s.

kızlar bende 24 aralık perşembe 13.49da spinal sezaryanla kızımı kucağıma aldım.....
kilo 3.180ğr boy 49 cm...
en kısa zamanda resmini ekleyecem...
ancak fırsat bulup yazabildim..
sizlerden ne haber...var mı doğum yapan?

selam kızlar
ben geldım

gezdım gezdım geldımmm
ohh sefam olsun,
arkadaslarımı gordum
yollarda doguracaksın dıye kızdılar bana

Hoşgeldin:)
Ben hiç çıkmadım evden. Çıkmamla girmem bir oluyo zaten. Aşağıya vuruyo itiyo içime fenalık geliyo adım adım zor geliyorum eve. Tuvalet hissim hiç gitmiyo.
Sanırım doğuma kadar sayılı çıkıcam dışarı :S

kızlar bende 24 aralık perşembe 13.49da spinal sezaryanla kızımı kucağıma aldım.....

Hayırlı olsun :D
Kavuşmuşsun kızına. Planlı sezeryan mıydı?

ayy ayçacım gözün aydın canım sabırsızlıkla bekliyoruz fotoları

doğum yapan arkadaşlarımızada hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı başımıza artık

kızlarrrrrr
ben geldim

24,12,2009 perşembe saat 12:25 itibariyle kızımı kucağıma aldım
38+1 de spinal sezeryan oldum
çok rahat bi doğum oldu
şu an biraz ağrım var
ama bir iki güne geçer
kızım harika bişey
bakmaya doyamıyorum
darısı hepinizin başına
çok sık giremiyorum
hepinizi öpüyorum

kibelesr
Gecmis olsun canim ben gündüzleri iyiyim gece olup yatinca kabus basliyor.En az 5 kez wc ye git sonra her tikirtiya uyan sonra ayak agrimdan kalkip kendi kendime masaj yap olmadi mide yanmasindan bi rennie tablet al uyku kacar koridorda volta at sabah olunca bi saat daliyorum .Daha 3 hafta var bebek olsa en azindan emziriyorsun uykusuz kalman öyle oluyor bu daha iskence ya.
Bol bol dinlen sende canim.Ben yarin yapacagim temizligi ama cok derin yapmama gerek yok artik .Zaten kapkaranlik burasi günes yokki camin pisligi filan görünsün :)))))))Mart ayi bitince benim canim cikacak asil günes bi vuruyor evin bütün isi ortada göz önünde.

aman tatlım bosver ne guzel gorunmesın zaten sen de rahat et...
gunes gelınce dusunursun gerısını artıık :))
fazla egılıp kalkma canım sen yıne de..
sana da gecmıs olsun ayaklarındakı agrı sıslıkten fılan mı kosturmaktan mı canım?

ayy canım ne guzel anlatmıssın aynı ben gece gunduz gezınıyorum hele gece habıre dolasıyorum uyku fılan yok 5 kez degıl 10 kez gıdıyoumdur tuvalete her gıdıste bır bıskuvı agzıma sonra su dedıgın gıbı mıde ılacı ahaha :)
tabıı bır de gece nefes alamadıgım zamanlar oluyo sıkısıyo cıgerler uyku yok tabıı oraya buraya agrımaz mı sonra heryanı ınsanın normal yanıı..
sonra esım kalkıyo onu gecır yat asagı tekrar azıcık dalıyorum kesın bırı zılı fılan calıyo kalk kahvaltı yap....
bebek gelınce heralde daha cok uyurum :)))

ayy canım maşallah hadı saglıcakla buyut yavrunu darısı basımıza..
41.5 kere maşallah kızına..:nazar::nazar:

meraba kızlar nasılsınız allah kısmet ederse yarın sabah doğuma gidicem dua edin olurmu :CüvCüv:
canım hadı kavusuyorsun yavruna yarın cabucak ve saglıcakla alırsın ınsallah yavrunu kucagına..:Saruboceq: dualarım senınle canım.. haberlerını beklıyoruz ve tabıı resımlerı..

denizeliklim hayırlı olsun süper olmalı küçük hanım şimdi bende doğunca hep bakarım diyorum gözlerimi bile ayırmadan.iyi olmanızda çok iyi darısı başımıza artık.

ayy semıhacım sendemı dogurdun hadı gozun aydın canım nasıl sevındım soyledıgın yerden bebiişinin resmine baktım çokk tatlı maşallahhhhhh analı babalı buyutun ınsallahh

kızlarrrrrr
ben geldim

24,12,2009 perşembe saat 12:25 itibariyle kızımı kucağıma aldım
38+1 de spinal sezeryan oldum
çok rahat bi doğum oldu
şu an biraz ağrım var
ama bir iki güne geçer
kızım harika bişey
bakmaya doyamıyorum
darısı hepinizin başına
çok sık giremiyorum
hepinizi öpüyorum

ayy 41.5 kere maşallah sıze yaaa ne guzel saglıcakla buyut kızını canım benım darısı basımıza ınsallah..:nazar::nazar::nazar::nazar:
ozendım valla yaa ben de kızıma doya doya bakayım artık kısmetse..

Back
X