Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb hanımlar sitede yeni sayılırım geçmişi okudum biraz da ne güzel bebeğine kavuşanlarımız olmuş çok sevindim benimde 37+0 şuan çok heyecanlandım Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi
hoşgeldiniza.s.selam arkadaşlar bende ocakta dogum yapacam Allah izin verirse ama topiğinize kayıtlı degilim yazılarınızı okuyorum bazen bend yazayım dedim hepinize kolaylıklar diliyorum
selam kızlar
ben geldım
gezdım gezdım geldımmm
ohh sefam olsun,
arkadaslarımı gordum
yollarda doguracaksın dıye kızdılar bana
hoşgeldinn anne çocuk gezdiniz ne güzel
selam kızlar
ben geldım
gezdım gezdım geldımmm
ohh sefam olsun,
arkadaslarımı gordum
yollarda doguracaksın dıye kızdılar bana
kızlar bende 24 aralık perşembe 13.49da spinal sezaryanla kızımı kucağıma aldım.....
kilo 3.180ğr boy 49 cm...
en kısa zamanda resmini ekleyecem...
ancak fırsat bulup yazabildim..
sizlerden ne haber...var mı doğum yapan?
kızlar bende 24 aralık perşembe 13.49da spinal sezaryanla kızımı kucağıma aldım.....
Hayırlı olsun
Kavuşmuşsun kızına. Planlı sezeryan mıydı?
ayy ayçacım gözün aydın canım sabırsızlıkla bekliyoruz fotoları
meraba kızlar nasılsınız allah kısmet ederse yarın sabah doğuma gidicem dua edin olurmu :CüvCüv:
ben yazıyorum
nasılsın hamiyet
kaç haftalık hamilesin
kibelesr
Gecmis olsun canim ben gündüzleri iyiyim gece olup yatinca kabus basliyor.En az 5 kez wc ye git sonra her tikirtiya uyan sonra ayak agrimdan kalkip kendi kendime masaj yap olmadi mide yanmasindan bi rennie tablet al uyku kacar koridorda volta at sabah olunca bi saat daliyorum .Daha 3 hafta var bebek olsa en azindan emziriyorsun uykusuz kalman öyle oluyor bu daha iskence ya.
Bol bol dinlen sende canim.Ben yarin yapacagim temizligi ama cok derin yapmama gerek yok artik .Zaten kapkaranlik burasi günes yokki camin pisligi filan görünsün :)))))))Mart ayi bitince benim canim cikacak asil günes bi vuruyor evin bütün isi ortada göz önünde.
canım hadı kavusuyorsun yavruna yarın cabucak ve saglıcakla alırsın ınsallah yavrunu kucagına..:Saruboceq: dualarım senınle canım.. haberlerını beklıyoruz ve tabıı resımlerı..meraba kızlar nasılsınız allah kısmet ederse yarın sabah doğuma gidicem dua edin olurmu :CüvCüv:
kızlarrrrrr
ben geldim
24,12,2009 perşembe saat 12:25 itibariyle kızımı kucağıma aldım
38+1 de spinal sezeryan oldum
çok rahat bi doğum oldu
şu an biraz ağrım var
ama bir iki güne geçer
kızım harika bişey
bakmaya doyamıyorum
darısı hepinizin başına
çok sık giremiyorum
hepinizi öpüyorum