• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyiyiz çok şükür bugün çantamızı hazırladık... Ben her an bekliyorum da oğlum yerinde rahat galiba,tık yok...kaydirigubbakcemile3

tatlısım ohh bıtmıs sıkıntı ben de gecen hafta hazırladım zaten aramızda 1 hafat var senle..
ınsan rahatlıyo dursun sımdı orada :))

benım de kız kocaman oldu ama ınan bence de yerınden cok memnun ınsan hısseder dıyorum karında sertlesme var mı kasılma yanı onu sordu dr ama cok olmuyo..
zaman var daha bence.. aman dursun zaten kocaman oldu bayaa buyusun de cıksın barıı :))

karnım cok agrıyor kızlar
böyle adet agrısı gıbı

canım benım de arada oluyo.
gz sancısı da oluyo belımden adet gıbıde..
ama cok asırı degıl dıye onemsemıyorum..
istersen drunu ara bır sor.
bır de kendını sıcak tut ayaklarını ozellıkle..

özge sıranı bekle daha ben dogurmadım yawwww:)))şuan haftası en ileri olan benim sanırım..

Ayy evet neyse ayris hanım gelsin biz sonra gelelim bari :))) Yok zaten ocağa girmeden gelmesin benimki. Ocağa girdikten sonra ne zaman isterse buyursun gelsin kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsunnn...

çok sağolasın özgecim, yedim geldim bilee...

kızlar sırtım yıne agrıyo cok tek nokta yaa cıldırtacak benı..
ben uzanayım azıcık.. yıne bakarım sonra sıze öptum kocamaaaannn..

aman dikkat et kendine kibele teyzoş, dinşen.. yorma kendini boş işlerle.. aman diyim.

karnım cok agrıyor kızlar
böyle adet agrısı gıbı

dakika tutuyor musun aşkitom?
yalancı doğum ağrıları, bende de oluyor arada bi..
düzene girerse, doktorunu arayacaksın... daha doğrusu, benim doktorum, ''1 saatte 4 kere olursa haberleşelim''' dedi. aklında olsun.

nese kızlar
ben cıkıyorum
kendınıze ıyı bakınnn

hadi biraz uzan, ılık duş al.. iyi gelir.

ecrın bu anakucağı bı acaıp koltuk gıbı:)
kendın sallayınca hafıf sallanıyoda sankı yenıdoğan dımdık nasıl duracak anlamadım ama yenıdoğan için uygun 0+ yazıyo 6 aya kadar demekkı duruyo...

bırde bısey sorcam bız araç koltuğu almadık eşimin kızkardesi verecek 2 yıl once kendı oğlunu bıkez koymuslar kıyametı koparmıs dahada eve çıkarmışlar hiç kullanmamışlar sıfır yanı omu alıcaz peki araç koltukları yrnı doğduğunda falan lkullanılıyomu ben hıç arastırmadımda almıycaz dıye

Arac koltuklari hastaneden cikarken bile kullanilmak zorunda aslinda, Bir cevirme olsa ceza yazarlar bebegi kucaginda götüremezsin eve. Zaten bebegin sagligi icin arac koltugu lazim. Allah muhafaza herhangi bir carpma ya da kaza durumunda bebegi kucaginda koruyamazsin ki. O yüzden bebek ne kadar kiyameti koparsa oturmak istemese de arac koltuguna oturt mutlaka. Türkiyede görmezden geliyorlar kendi bebegini yine kendin düsünmen gerek baskasi düsünmüyor ama burda bebegin yeni dogsa da daha hastaneden cikarken koltuga oturtmamanin cezasi 400€ dan basliyor....

ecrin vallahi maşallah sana ne misafiri agırlıyon şu son günlerinde valla akşam bende misafirlikteydim kalkıp bi bardak çay bile doldurmadım hep bana hizmet ettiler valla agırlaştım iyice ben oturunca kalkamıyorum miasfir filanda kabul etmiyom ben artık valla geçen gün eşimin bir akrabası size gelecegiz demiş hayır dedim valla hiç hizmet edecek halim yok.. 1 yıldır durmuş durmuş son ayımda misfirlige gelecekmiş oldu canım...:umursamaz:

Benim de son 3 gün misaforden dolayi giremedim aslinda foruma. Yemekleri ben yapiyorum ama sofrayi kurmaya toplamaya servise esim yardim ediyor hatta kendi yapiyor.Yoksa herseyi birden ben yapsam kaldiramam zaten.

kızlar sırtım yıne agrıyo cok tek nokta yaa cıldırtacak benı..
ben uzanayım azıcık.. yıne bakarım sonra sıze öptum kocamaaaannn..

Gecmis olsun canim, bilg. basinda saglam insan cok dursa onun da sirt agrilari olur cok durmamak gerek bunun önünde.

ne sınavı krizcim, senin sınavlık halin mi var bacım? deli misin nesin sen beya :))
o minnacık kuzuyu daha şimdiden strese sokmaya nasıl için el verdi ? :)
şaka bi tarafa, boşver.. olacağı yere varır her şey.QUOTE]

doğru söylüyorsun yalelcim, sınav benim neyime :)) eşim de sinir oldu ne sınavı, sınav senin içinde falan diye ama işte girdik aldı küçük beyefendi intikamını benden:))

hayırlısı olsun canım, cok guzelkeyıflı bır bransın varmş, ilkögretım zor oldugunusöyluyor bizim okuldan ögretmen arkadaslarda girdiler sınava, allah hepinizin gönlune göre versın inş. :CüvCüv:hihoyyyt:1hug:ben sınıf ögretmenym bıcırıklarla ugrasıyorum, gercı ızne ayrıldım şimdiden özledım onlar...ı

saol hantecim, ilköğretimde rehberlik gerçekten zor, umarım benim için en hayırlısı olur...

sling diye bi alet var ya kızlar.. kanguru gibi bebeği taşımaya yarayan kumaş..
almayı düşünen ya da alan var mı?

ben alacağım onlardan ama yan kanguru şeklinde olanlardan, bebeğin dik durduğu kanguru tipleri omurilik yapısını bozuyormuş, jokerde babasling markasından müşterilerin pek memnun kalmadığını söylemişti satıcı, premaxx daha iyi demişti, ben premaxx alacağım sanırım.

ay ne görümceler var yarabim...
ben ümraniyedeyim, görümcem kartalda. sanırım en son bayramda görüştük. henüz odamızı da görmedi, bişey de almadı-yapmadı...
he pardon 2 tane t-şhirt almıştı.. ama onlar heralde 1,5 yaşında falan giyilecekler..
velhasıl.. iyidir hoştur görümcem.. kayınvalidem de.. eltim de...
ama varlıklarını göremiyorum.
çok da aramıyorum :)
kocam yetiyor allah razı olsun, annemlerden de aynen.. allah çok razı olsun, eksik olmasınlar.

hehehe demek slingte top olur Ayaz he :)
büyüyecek annesi, sen bile anlayamayacaksın merak etme hiç.
Dikilebilir evet aslında
20-25 tl değil, 90 tl

20 25 mi, hatta 90 olan nerede? babasling 125 premaxx 119 lira her yerde....

kızlaaaar
merhaba yaa ben sızın alıntılarınızı yaptım burada cok yagmur var ınternet kesıldı
sonra da dr ıcın cıktım sımdı annemdeyım..
bana cevap yazanları kocaman opuyorumopuyorumnanaktan ve cevaplayamadıgım ıcın ozur dılıyorum..
dr daha kızımın bekleyecegını soyledı arkadaslar..
yılbasında 3 gun yokmus ınsallah o zamana denk gelmez..kızım kılo almamıs gecen hafta 4.200 gorunuyordu bu hafta 4050 gr cıktı bır hafat oldu zaten olcum hatası olsa normal dedı.
çatı muayenesı yaptı acılma yok kafa yukarıda kanala bıle yakın degıl hemoroıdım pek ıyı gorunmuyo bebek ırı..
sezeryan olsa ıyı olur dedı..
haftaya yıne beklerım dedı..
bakalım bugun babasının dogumgunuydu gelmedı 10 ocakta benımkını bekleyecek mı zilli kızım :)))
korktugum tek bırsey var o da drumun olmadıgı gune denk gelmesı..
sezeryan da olsa sancıyı bekleyebılırız sorun yok dedı bu arada bır de!!

açıklma da yoksa hiç merak etme gelmez bugünlerde, benim dr. parmak ucu açıklık ve yumuşama olmasına rağmen 40 ı bekleyebilir dediyse, seniniki de bekler canım, olumsuz şeylerş çağırma aman diyim, daha erken vaktinde gelsinler..

slm kızlar nasılsınız bakalım maaşallah biz doğurana kadar topiğin ilk bebeleri kocaman oldular bile Allah izin verirse dr teyzesi bizi 8 ocakta buluşturacak paşa oğlumla yaramaz oğlum 15 gün önce kordon dolamıştı boynuna 2 gün önce 2. kez dolamış olduğunu gördük o yüzden sezeryan olacak inşaallah o zamana kadar uslu durur da bi anormallik olmaz

sen yine yok olmuştun surprise ya da ben artık geçmişi okuyamadığım için göremedim seni, kordon mu dolanmış? aman o zaman riske atma ol sezaryenini boşver...

doğru söylüyorsun yalelcim, sınav benim neyime :)) eşim de sinir oldu ne sınavı, sınav senin içinde falan diye ama işte girdik aldı küçük beyefendi intikamını benden:))

ben alacağım onlardan ama yan kanguru şeklinde olanlardan, bebeğin dik durduğu kanguru tipleri omurilik yapısını bozuyormuş, jokerde babasling markasından müşterilerin pek memnun kalmadığını söylemişti satıcı, premaxx daha iyi demişti, ben premaxx alacağım sanırım.

20 25 mi, hatta 90 olan nerede? babasling 125 premaxx 119 lira her yerde....

Çini Çizgili | Hamileler Kulubü
bak burda var krizalit.. 90 tl

ecrin1001, hakoperi, krizalit, ogretmenim+, Poseidon83, surprıse+
heyooo nerdesiniz kızlar?
canım sıkılıyor beniiimm...

sen yine yok olmuştun surprise ya da ben artık geçmişi okuyamadığım için göremedim seni, kordon mu dolanmış? aman o zaman riske atma ol sezaryenini boşver...

eskisi kadar giremiyorum canım malum kayınvalideyi kaybettikten sonra kayınpeder bizde kalmaya başladı artık pek vakit olmuyor bende fırsat bulursam girmeye ancak son bi kaç sayfaları okuyup çıkıyorum yazmaya zaman kalmıyo
bende seni merak ediyordum galiba normal doğuma doğru gidiyorsun drun szryana gün verdide bek okumadıysam tabi

ben de 2. kahvaltimi yapiyorum, aclik iyi gelmiyor bana

dün aksam misafirlerin ynainda el parmaklarimda uyusukluk basladi koluma dogru cikti

sonra sol yüzüm uyustu kizlar cok korktum birseyler yiyince gecti

Sizde de oluyor mu böyle uyusukluklar gün icinde?

eskisi kadar giremiyorum canım malum kayınvalideyi kaybettikten sonra kayınpeder bizde kalmaya başladı artık pek vakit olmuyor bende fırsat bulursam girmeye ancak son bi kaç sayfaları okuyup çıkıyorum yazmaya zaman kalmıyo
bende seni merak ediyordum galiba normal doğuma doğru gidiyorsun drun szryana gün verdide bek okumadıysam tabi

canım başınız sağolsun.
ben görmemiştim kayınvalidenin vefat ettiğini.. kayınpederin tüm gün evde mi?

burdayız yalelcim 5dkk uğrıyayım dedim çok uykum var yatıcam

hadi git dinlen madem sen canım benim.

Back
X