• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

YALEL CNM
ben gebzedeyım
yakın sayılırız
kısmetse yazın bebişler bıraz buyudugunde
yakın cevredekıler bulussa ne ıyı olur
cunku umranıye cok yakın bana

yalel cnm gorebılmen ıcın sende kayıtlı olmam lazım
kayıtlımıyım

aşkito görmedim nerede...yalel kaç yaşındasın sen..
pamuk inş.bekler senin rüzgar adı gibi hızlı sen adını degiştir mülayim koy çocugun dursun içerde..

walla bunu söyleyen ilk değilsin hee isminden mi kaynaklanıyo acabananiknanik demekki tam tutturmuşum ismi ama ben ona ege dicem teyzesi rüzgar demicem ona göre davransın aşkitomun face sayfasına girin orda üstte video kısmına tıklayın çıkıyo romantik aşıkların resim slaytı

ayy pamuk
allah ıyılıgını versın

coook guldum sagol
su moral bozuklugumun ustune
allah razı olsunnn

selam kızlar
göbeğimiz düştü :lepi: sositososito

gecmişe gidip geliyorum

oooo hayirli olsun, Tophanenin göbegi düsmüs kaydirigubbakcemile3,

Darisi bizim bebelerin basina ins. önce dogmalari gerek tabi kaydirigubbakcemile3

Oooo kizlar toplanmis
Bende isimi bitirdim bi keyif cayi icim sizle.

Hosgelsin meltem, afiyet olsun. Acik ic bari cayini kansizlik yapiyormus yerimseniben

hosgeldın meltem abla

off ya kızlar moralım bozuldu

Neden bozuldu simdi snein moralin Askitom, Kocan mi ise gitti?

Oooo kizlar toplanmis

hoşgeldin, gel otur dinlen. nasılsın?

YALEL CNM
ben gebzedeyım
yakın sayılırız
kısmetse yazın bebişler bıraz buyudugunde
yakın cevredekıler bulussa ne ıyı olur
cunku umranıye cok yakın bana

yalel cnm gorebılmen ıcın sende kayıtlı olmam lazım
kayıtlımıyım

bende kayıtlı değilsindir... yeni tanıdım seni ben. kayıt ediyim şekerim.
buluşuruz tabi..
biz bi buluşma yaptık .. öğretmenim, juli, jasmin ve ben... yeniden buluşacaktık ama juli ve öğretmenim doğurdular, jasminin ev talaşı vardı, ben doğurmamak için çabaladım... buluşamadık yeniden.
bebeler azıcık toparlansınlar, buluşalım tabi.. kırda bayırda buluşalım.. açık havada :)

hosgeldın meltem abla

off ya kızlar moralım bozuldu

noldu canım?

Oooo kizlar toplanmis
hoş geldin nasılsın meltem abla
sellaaaammmm hoşgeldinniiizzzzz

yerim ben o minnoşun göbüşünü... nereye gömecen kız juli?

hoşgeldin julii hadi gözünaydın canım bıcıbıcıda yapar şimdi senin tombiş hatun kuaförlerden çıkmazsınız sizkaydirigubbakcemile3

Masallah Melisa ya
Ne zaman 10 günlük oldu ya bunlar dogduktan sonra zaman daha hizli geciyor. Göbegi ne yapmayi düsünüyorsun? Ben nette bisi okumustum sonucta batil inanc ama ne yapabildim nede atabildim öylemduruyor 6 senedir. Cocuk büyüyünce ne olsun istiyorsan behcesine göm diye yazismislardi.Mesela burda bi yeri düsünsem bahcesine gitsem deli var diye götürürler cöpede atamadim kaldi öyle.

Askitom
Noldu hayirdir?

Yalelcim
Iyim senle Begüm nasil?

Denizcim
Nane cayi iciyorum canim ya siyah cayi pek icmem normaldede ama bu ara icim kolali bisiler icmek istiyor .Normalde kola da icmeyen biriyim ama canim istiyor nane cayi kesti simdilik bakalim bu istegi.

Pamukcum
Iyim sizden ne var ne yok? Bir ara göremedik seni dogurumu acaba dedik ama sabret canim bak bi avuc kaldik surda muhabbet edecek.

Masallah Melisa ya
Ne zaman 10 günlük oldu ya bunlar dogduktan sonra zaman daha hizli geciyor. Göbegi ne yapmayi düsünüyorsun? Ben nette bisi okumustum sonucta batil inanc ama ne yapabildim nede atabildim öylemduruyor 6 senedir. Cocuk büyüyünce ne olsun istiyorsan behcesine göm diye yazismislardi.Mesela burda bi yeri düsünsem bahcesine gitsem deli var diye götürürler cöpede atamadim kaldi öyle.

Ben buranin Meclis binasinin, Parlamentin önüne gömiyim diyorum ama zaten heryer beton. Bir de millet vekili felan olacagina parlamentin temizlikcisi oluyormus kaydirigubbakcemile3

Bogazici uninin bahcesine gömüyorlar ya bir de bebek büyüyünce Bogazici universitesinin temizlikcisi oluyormus, Kimse bu yanini düsünmüyor delikafadulden

kızlar göbegi düşmeden yıkamıyormusunuz bebişleri.biz yegenlerimi yıkadık bişey olmadı ben yıkıcam kızımı temiz olsun..okadar beklenirmi yaw..

ayy pamuk
allah ıyılıgını versın

coook guldum sagol
su moral bozuklugumun ustune
allah razı olsunnn
ni demek hep gül bebişinde mutlu olsun sende
Askitom
Noldu hayirdir?

Yalelcim
Iyim senle Begüm nasil?

Denizcim
Nane cayi iciyorum canim ya siyah cayi pek icmem normaldede ama bu ara icim kolali bisiler icmek istiyor .Normalde kola da icmeyen biriyim ama canim istiyor nane cayi kesti simdilik bakalim bu istegi.

Pamukcum
Iyim sizden ne var ne yok? Bir ara göremedik seni dogurumu acaba dedik ama sabret canim bak bi avuc kaldik surda muhabbet edecek.

çıkacak derecede zıplamalar ve itmeler dışında iyiyiz meltem abla dr ilaç verdi çıkmasın diye direniyoruz ege beyle annem bendeydi eksikleri halledelim derken giremedim yaa sorma walla önceden 2dk bakmasam 10sayfa olurdu muhabbet artık azınlık kaldık doğuramayanlar tayfası:CüvCüv:laelaelaelaelae

hadin gözün aydın juli. ben bizimkinin göbeğini attım.
hastanede altını değiştirirken bezinin içinde bulmuştum, çok kötü görünüyordu, zaten kafam da yerinde değildi o gün Ayaz fenaydı bende attım. :sinifsinif:

gömemesemde Çapa Tıp'ın çöpüne attım, hayırlı çöplük yani.
doktor olamasa da belkim laborant falan olur hastanede kaydirigubbakcemile3

kızlar göbegi düşmeden yıkamıyormusunuz bebişleri.biz yegenlerimi yıkadık bişey olmadı ben yıkıcam kızımı temiz olsun..okadar beklenirmi yaw..

yıkanır tabii.
hastanede hergün yıkıyorlardı bebikleri. göbeklerinin bakımlarını yaptktan sonra hiçbir problem olmaz.

göbek henüz düşmeye meğillenmemişken, ordan burdan döküntü haline gelmemişken yıkanabilir bebek.
ama azıcık bi kopma belirtisi göstermeye başladığında, o bölge ıslanmamalıymış, mikrop kapabilirmiş.
düştükten sonra da, kuruyana kadar beklicekmişiz..

Back
X