• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bn yatıyorum
hepınıze allah rahatlık versın
cok gec oldu hadı sızde yatınn

benim ayak baldırlarımda bir kaç keredir geceleri kramp giriyor....birde arada nasıl kasılmalarım oluyor anlatamam...ama sonu gaz oluyor..gaz sıkıntısıda yeni başladı antibiyotiklerim bitiyor bu gece bakalım onlardan mı oluyor bugüne randevum vardı ama ben çarşambaya erteledim....şimdi kaçmam lazım mutfak dolaplarımın üst kısmı bitti yarında yetiştirebilirsem alt kısımları yaparım....acelem yok=)öbür günde duvarları silerim..yada kocamı kandırabilirsem ona sildiririm hoş kanıcağını sanmam çünkü o gün koltuğu makinayla yıkatıcam hahahhaaharaya salonun halısınıda sıkıştırırım diyorum yapsın artık o kadarda canım allah allah....yapmassada canı saolsun kadın tutarım paraylan seçim onun=)bu arad bunu yazarkende mutfağa küçük bir camım var tül sipariş etmiştim uygundan onu getirdi şimdi adam tül yarım geri kalan tülün parçasınıda getirmiş nasıl sevindim niye diyiceniz eski bir sepetim vardı onunla onu süslerim alın size bebek şekeri sepeti hemide odamlada uyumlu krem renkli....şu haftayı atlatsam hayırlısıyla ...heyecanım var...rabbime emanetiz düşünmemeye çalışıyorum.....oluruna bıraktım zamanı ...sizede kolay gelsin günsüz doğurmayın kızzzlarrr yaaa sıkın dişinizi...ocak annesi kalmadı ..ben kaçar..öptüm sizi ..benden bu kadar malum bitmeyen işlerim koca popolu olunca azıcık iş bile tüm gün sürüyor..=)

aman hamaratım benım yavas yavasta olsa yaptın butun ısını masallah ohh mıs gıbı helal olsun..

mideler minnacık kaldı da ondan heralde hakocum.
ah bana tatlı demeyiiinnnnn
zinhar yasak! en ufak bir kaçamak hakkım yok. sıfır tatlı-şekerli.. sıfır!
sadece meyve şekeri alıyorum...
off offf

az sabır canım az kaldı..

hoşgeldin dünür
valla ben ilk zamanlarda çok zorlanıyordum ama şimdi alıştım uzun zaman rahat oluyorum iyi oluyo sen merak etme ben gelini alıştırıım laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
tombiş gelinimi kendim götürürüm benim kıza:roflol::roflol::roflol::roflol:

yalel ecrininde mi adet ağrısı gibiymiş acaba wc ye korkarak giriyorum bikaç gündür kan falan göreceğim diye

ayy bır de ben yapabılsem hıc yaptıramıyorum..
once benı alıstırsan ..:roflol::roflol::roflol:
olmaz bırsey canım kotu seyler dusunme kan falan yaaa..

NESE KIZLAR GITTI EŞİM İŞE
kayınpederde demın geldı
hayırdır kızım keyıfsızmısın dedı
e artık olacak agrılarım oluyor dedım
anladı bozuldugumu
kızım ben yukarı cıkıyorum dedı
eltımlere
ılk defa kalacak zaten
bırazdan gelır yatar,
eşime demiş kalacak bıyerım yok olum demiş
eşimde bısey dıyemedı
annem geldı kahvesını ıcıyor
gıdecek
bende bu aksam sızlerle yım
muhabbetteyım yanı
kabul edersenız

canım sıkma canını bosver hıc kolay degıl ama esın ıcın sabır..

merhaba tontişler
bizim bugün göbeğimiz düştü
doktora gittik sarılık 11den 9 a düşmüş
10 gün sonra tekrar gitcez
işitme tarama testini de yaptırdık iyi çıktı.
doğuran var mı

ayy cok sevındım canım masallah..

BİZİM GÖBEGİMİZ 9 günde düştü...

ooo masllah gobegı dusen dusene oh ne guzel..

selam kızlar
benimki uyanmadan bir ugrim dedim yaniniza:))

merhaba canım ozledık senı yaaa..

askitom canım ben biraz sıkıntıdayım kayınvalide ve kayınpeder bendeler doğum için geldiler.ama evimiz çok küçük çok bunaldım bide yaptığım temizlikler hep boşa gitti gelen giden bitmiyor onları görmek için içim darlanıyor evin halini gördükçe daha doğuma 13 gün var bakalım nasıl dayanacağım....sen nasılsın canım doğumun yaklaştı heyecan durumun nasılll

ahh canım hıc kolay degıl ama buyurmuslar gelmısler dogum ıcın ustelık bırsey de dıyemezsın uzmemeye calıs canım.. son gunlerde bebegı strese sokma..

aman aşkitom, kafam yeterince karışık...bi türlü karar veremiorum, ikisini de çok beğenitorum çünkü...kura çekip duruyoruz artık...

canımcım ıkısını de koyun dıyecem ıstemıyorsunuz muhtemel..cok zor valla ısım secmek kolay gelsın

ay sorma bacım yaa adama bir dünya para harcattım oğumu bahane edipte sonra baktım herkes bebek sepeti şekeri bilmem ne alıyo şimdi mevlütte filan dedim eşime fiyatlarda maşallah dedi oldu 130tl beşiğe verdim ben şekerine sepetine 125 vericem kusura bakma yeni adetler uydurmayın dedi adam haklı ama naparsın kusur kalmamam lazımkaydirigubbakcemile3dedim nedir ki elinin kiri zaten tuhafiyeci dükkanı var kayınbabamın süsleri alırım ordan tülde geldi havadan 3 lirada sepet bir gecede alır yapmam 10 tl ye yaparım inş..50 tl piyasada kız çok para inş.beceririmde...bir tek şeker işi kalıyor onuda mevlüte çoooooooooook var o ara düşünürüm=):utangac:

ben ne seker ne sepet hıcbırsey yaptırmadım
kayınvalıdem bebek cıkolatası almıs bır pastaneden sarılı
neye koyar bılemıyorum hıc te dusunmuyorum valla..
cunku bırakta bazı seylerı bız yapalım dedı dun amaaann dedım onlarda kalsın :))
sagolsun almıs koyacak bırsey de bulur zaten..

allah ıyılıgını versınn

ben ugrasamam ole seker mekerr
bu aralar bulasık makınası aserıyorum
alalım dedı eşim
onada ızın vermedım

ne bılım yaaa

canımcım bulasık makınası bebekle ok ahat olur senın ıcın.
ama sana tavsıye dusuk fıyatlı bırsey al az programı olsun
cogaldıkca derdı cogalıyo.
bız ceyızde toplu almıstık bul mak bayaa promosyonluydu cok fonksıyonlu defalarca servısle paapaz olduk sonunda degısım oldu yıne sorunlar yasıyorum en ıyısı 1-2 programlı bısey ve cok ta guzel yıkar emınım..
nerede cokluk orada ..

Kizlar nasilsiniz?
Ben nette yeni doganda pamukcuk hakkinda bisiler bakiyorum biraz canim sIkkIn kk da da ariyacagm bilgisi olan varmi? i

canım yaa cok sorun bısey degıl o bıldıgım kadarıyla gecıyor bebekte uzme kendını..

Askitom Kadus
Bu gün doktor bakti mantar gecmemis gene ilac verdi.Ama bebek dogdugunda agzinda pamukcuk olur büyük ihtimal dedi.Bende simdi nette bakiyorum pamukcuk nasil bisi diye.Okudukca canim sIkIldI .Cünki bebek ememiyormus memeyi sonra pamukcuktan mantar meme ucuna geciyormus bir sürü dert yani :(((

ınsallah gecer canım yaaa gecmıs olsun tekrar..

aynı dertten muzdaribim meltemcim, üçüncü tertip ovül ve krem kullanıyorum ve geçmiyor:((( bugün de heogram baktırdım, kanda da bakteri çıktı galiba (lökosit ve eritrosit),olumlu düşünelim inşallah pamukçuk falan olmıcak bizim pamuklar...

sana da gecmıs olsun canım yaa..

ya kızlar bana dünden beriye sanki adet sancısı gibi bi ağrı içimi bulandırıp gidiyo dünden beri 4 5 defa oldu çok uzun sürmüyor ama tuhaf yaa sertleşmelerimde çok sık ilaç inş işe yarar walla

canım dogum belırtılerı bu yanı zamanın yaklastıgını gosteren bugun dr bana aynen bunlar varmı dıye sordu..
ama hemen olacak degıl sadece yakınlastıgı anlamında..

saol canım paylaşım için güzel bilgiler

:))))

benim 30. haftadan beri 1cm açılmam ve sancım var canım bebik çatıma sokmuş vaziyette kafasının yarısını pre-par diye bi ilaç hergün 3tane alıyorum bebiş nekadar vurursa vursun rahimi sabit açılmada tutuyor erken doğuma izin vermiyor bende yatıyorum genelde hep bişi yapmam yasak gibi devamlı yat dinlen dedi dr 30.haftamdan beri dinleniyorum öyle ama öyle vuruyoki bazen idrarımı zor tutuyorum kaçıcak gibi oluyo çok baskı yapıyo aşağı

canım ha gayret az kaldı zor bunlara dayanmak ama gececek ınsallah..
en azından bılınclı bır sekılde kontrol altındasın..

Kibelesr,

O zaman neden hastanede hergün yikiyorlar bebegi, burda en az 3 gün kaliyorsun hastanede, bebegi de hergün yikiyorlar. eve gidince de yikayin diyorlarmis.CADIARZU

bılmıyorum canım yaaa ama kocakarılar hep yıkatmazlar vardır bı bıldıklerı...
belkı ev kosulları az streıl dıye hastane daha sterıldır..

kimsecikler yok
MERHABA
kızlar sizleri özledim eşim geldigi için onunla ilgileniyorum bebişe alış verişe gidiyoruz hemen kemen harşey bitti odası hariç
bugün dr gittim bebek çok iyi güzel kilo almış benim şekerim iyi cıktı idrarda yine problem var kültür verdim benden bu kadar hepinizi öptüm

Pamukcum
Bana bi fitil + krem vermisti 10 gece koydum kontrole gittim gecmemisti bidahakine kadar bekletti gene gecmemis bu sefer tablet+krem verdi gene 10 gece ama oda gecmemis bu gün gene fitil+ krem verdi.Bilmiyorumki ben günde 5 kez filan ic camasiri degistiriyorum.Onlari iyice kaynatim ayri yerde sonra ütülyüorum filan bi ton isi cikiyor basima.Nemli yerde yerlesirmis pet arttirirmis diye bisi koymuyorum sadece camasiri degisiyorum ilik suyla sadece yika dedi yikiyorum biraz akinti oluyor belki ugrasirken kasinti olmuyor ne bilim.Yinede gecmiyor.Bahsettigim fitilde cok fena ya koyduktan sonra cok agri yapiyor kasma yapiyo :(
bende de çıkmıştı bi kaç kez mantar ama dr kaşıntın yoksa ilaca gerek yok dedi vermedi ilaç filan..hatta sonra test filan da istemedi.şu anda nasıl bilmem ama dediğim gibi kaşıntın yoksa ilaca gerek yok dediydi,

sizi gidi gececiler sizi...:jeyyar::jeyyar:..şimdi de uyku modundasınız öyle mi....:kızgın::kızgın:..Hadiinnin kalkın gayrı.....alkisalkisalkis

doğumdan önce doğum telaşı ...,doğumdan sonra da kilo telaşı....:gitme::gitme:...doğuranlar şimdi de kaç kilo vereceklerini yazışıyorlar....:jeyyar:...Şimdiden düşünüyorum da bu gidişle ben,eski kiloma zor dönerim herhalde....:1no2::1no2:...

günaydın.....poseidon cum...

Günaydin hosgeldin,

doğumdan önce doğum telaşı ...,doğumdan sonra da kilo telaşı....:gitme::gitme:...doğuranlar şimdi de kaç kilo vereceklerini yazışıyorlar....:jeyyar:...Şimdiden düşünüyorum da bu gidişle ben,eski kiloma zor dönerim herhalde....:1no2::1no2:...

Ben simdiden düsünemem kilolarimi, geldigi gibi gider ins. olmazsa eve yürüyüs bandi almayi düsünüyorum,

ayy bu resimdeki bebek kimin yaa ne tatlı yavruuuummmmmmmmmmmmm:tomato:

Nette buldum, yanaklari cok güzel digil mi :emir_bebek: böyle güzel koca yanakli bebislere cok bakiyorum ki benimki de kocaman ynakli olsun kaydirigubbakcemile3

ohhh kahvalti da ettim sabah sabah bebisi doyurdum, simdi hortumunu sünnetliyordur garibim :emir_bebek:

Burda saat 9, bu saatte kahvalti ettigime sükretsin bebisim, son günlerde 12 de kalktigim icin bebek göbek atiyordur simdi icerde kaydirigubbakcemile3

Zaten geceleri öyle bir vuruyor ki nerdeyse ayaklarina corap giydiricem :hulya: Gelse de oynasak.:ecrin_bebek:

Burda saat 9, bu saatte kahvalti ettigime sükretsin bebisim, son günlerde 12 de kalktigim icin bebek göbek atiyordur simdi icerde kaydirigubbakcemile3

Zaten geceleri öyle bir vuruyor ki nerdeyse ayaklarina corap giydiricem :hulya: Gelse de oynasak.:ecrin_bebek:

ehh.artık sıkıldı yavrucuklar....Halbuki dışarısı içerden daha zor....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Back
X