• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldik kızlar bugun misafirim gelecek pek giremem sanırım..akşam pc.bi anda kaapndı bende tekrar açmadım kusura bakmayın merak etmişsiniz beni hala dogurmadım merak etmeyin.gece çok sancım oldu eşim üç buçuk attı korkudan bayagı şiddetliydi bende dogurcam sandım ama bir saate geçti..

biz geldik kızlar bugun misafirim gelecek pek giremem sanırım..akşam pc.bi anda kaapndı bende tekrar açmadım kusura bakmayın merak etmişsiniz beni hala dogurmadım merak etmeyin.gece çok sancım oldu eşim üç buçuk attı korkudan bayagı şiddetliydi bende dogurcam sandım ama bir saate geçti..

Senin çok az kaldı ecrin. Bir de kızlar acele eder derler ama Ayris Hanım zamanını bekliyor galiba. Bu kadar bekledi inşallah 3 gün daha bekler de Ocak bebişi olur. Sana kolay gelsin bugün için,son anda da misafir alabiliyorsun ya bravo sana,ama yine de yorma kendini...

Biz de oğluşumla dışarı çıkalım bari... Arkadaşım çağırdı önce ona gidelim,sonra da benim alışveriş merakı yine tavan yaptı,Aziz Bebeye giderim belki kaydirigubbakcemile3 Bakayım yeni hoş bişeyler geldiyse alayım...

selam kızlar
banyomuz yaptık uyuduk cok şükür
doğuran varmı die bakmaya geldim

Juli
Alistinizmi canim banyo yapmaya ?Yanaklar ne alemde bayiliyoruz Melisanin fotolarina .
Ben dogurmadim canim gecmise bakmaya calisiyorum simdide :))))

Askitom
Kolay gelsin banyomu kiriliyor evde? Bir ara öyle cok tadilat isimiz olduki artik duyunca kacasim geliyor Allah yardimcin olsun ama temizlik yapicam diye yorma kendini.

Kibelesr
Gecmis olsun canim acaba kizartma miydi yedigin balik? Son günlerde agir gelir kizartma baharatli seyler.Benimde bu gün canim balik istedi cikardim cözülsün kizartacagim ama en fazla 2 tane yiyebilirim mide yanmasindan berbat olurum yoksa.Aslinda buglama yapsam hepimize daha faydali hem ben daha cok seviyorum firinda ama evde kimse sevmiyor.

Ankara0606
Bende kilo vermisim sanirim dahada vericem cünki oglanda da öyle olmustum.O zaman ortam degistirdim ondandir demistim ama normalmis son aylarda bebek daha cok aliyor kiloyu.

Bende gecende gecirdigim atesten beri daha ince pijama giyip yatiyorum odada kaloriferi acmiyoruz ama ben genede ter icinde kalkiyorum.Üstelik benim gibi cok üsüyen insan bu kadar terlesin ilk kez oluyor.Esimde kaloriferi yak demememe sasiriyor.Sanirim üsütmeyle alakali.

merhaba arkadaşlar..
ne var ne yok,doğuran var mı?
180 küsür sayfa birikmiş okumam imkansız,okuyamıcam ne yazıkki..
uff bizim evde tadilat var,yatak odasına strafor yapılıyor,
evi dün akşam temizlemiştim tekrar battı:gitme:
hava çok güzel annemle gezecektik planda ,
şu adsamlar gitse de kirlenen yerleri temizleyip çıksak,kaç gündür hava bulutluydu tıkılı kaldık evde:sinifsinif:

Biz de oğluşumla dışarı çıkalım bari... Arkadaşım çağırdı önce ona gidelim,sonra da benim alışveriş merakı yine tavan yaptı,Aziz Bebeye giderim belki kaydirigubbakcemile3 Bakayım yeni hoş bişeyler geldiyse alayım...
Hadi iyi gezmeler sana acilirsin biraz gezersen ama dikkat et,
Merhaba kizlar
Doguran var mi? Gecmise bakamadim daha.burda gene kar yagdi buzzzzzzzzz heryer
Hosgeldin Meltem, simdilik doguran yok hep birlikte bebeleri ocaga kadar tutma karari aldik kaydirigubbakcemile3
Orasi soguksa dikkat et son zamanlarda hastalik kapma bari, oysa ne güzel kardam adam yapardiniz bahcenizde ne güzel olurdu.
selam kızlar
banyomuz yaptık uyuduk cok şükür
doğuran varmı die bakmaya geldim
ooo Göbekten sonra ilk banyo digil mi? ne güzel, bizimki dogsun aliriz senden tiyolari,
Hem melisa uyumusken sen de yat dinlen uzmanlar öyle diyor anneler bebek uyuyunca uyumaliki bebegin sonraki mesaisine güclü kuvvetli kalsin hihoyyyt

arkadaşlar selam, inanamıyorum kızlar benim anadolu lisesine tayinim çıkmış...

Hadi hayirli olsun, ins. istedigin biryere cikmistir. Bebekte bereketiyle geliyor iste.

Son düzenleme:
Juli
Alistinizmi canim banyo yapmaya ?Yanaklar ne alemde bayiliyoruz Melisanin fotolarina .
Ben dogurmadim canim gecmise bakmaya calisiyorum simdide :))))

A.
ilk defa yaptık
ağladı zilli beğenmedi suyu galiba
babası gibi zorla banyoya sokacam galiba bunuda :roflol:
faceye foto koydum

arkadaşlar selam, inanamıyorum kızlar benim anadolu lisesine tayinim çıkmış...

tebriik ederim canım
bebiş uğurlu geldi galiba

Back
X