• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet meltem abla
banyodakı eskı tıp kuvet kırdılar
yerıne dusakabın takılacak
eşimler yapıyor bana yaptırmaz
sadece yemegım yok
kalkıp hazırlamam lazım
ama bugunde cok karnım agrıyor

selam kızalr

krizalit tebrik ederim:)))bu ne hız sonuclar aciklandi mi yoksa...sanirim bu onceki basvurunun sonucu

julicim masallah ya senin kiz ne şeker.gerci seni de bildigim icin sasirmamak lazim:)))

banyo bizim keratay, etkilemiyor ya:((once 16 sonra 19 en son 22:30da yaptirdim gece uyusun diye hic bisey degişmedi

dun gece yine gaz krizi yasadik:(((((

kızlar ogrendigimi paylasim istedim.bebek yagını cocugun banyosunda durulama suyuna katarak bebegi yagliyorsunuz.yani oyle cocugun vucuduna surmuyorsunuz yagi. suya kariştirip dokeceksiniz son suyunda tabi basından asagi degil sadece vucuduna.hava almasini engellememeliymiş.vucut losyonuda kullanilmiyormus

merhaba arkadaşlar..
ne var ne yok,doğuran var mı?
180 küsür sayfa birikmiş okumam imkansız,okuyamıcam ne yazıkki..
uff bizim evde tadilat var,yatak odasına strafor yapılıyor,
evi dün akşam temizlemiştim tekrar battı:gitme:
hava çok güzel annemle gezecektik planda ,
şu adsamlar gitse de kirlenen yerleri temizleyip çıksak,kaç gündür hava bulutluydu tıkılı kaldık evde:sinifsinif:

önce insaat sonra temizlik sonra da gezme kiz son 10 günün kalmis senin bebe kaldirabilir mi bu kadar aksiyonu dikkat et bari.

kızlar ogrendigimi paylasim istedim.bebek yagını cocugun banyosunda durulama suyuna katarak bebegi yagliyorsunuz.yani oyle cocugun vucuduna surmuyorsunuz yagi. suya kariştirip dokeceksiniz son suyunda tabi basından asagi degil sadece vucuduna.hava almasini engellememeliymiş.vucut losyonuda kullanilmiyormus

Hmmm, bebek yaglarinin üzerinde kullanma sekli bölümünde yazmazmi ki bunlar CADIARZU

ooo Göbekten sonra ilk banyo digil mi? ne güzel, bizimki dogsun aliriz senden tiyolari,
Hem melisa uyumusken sen de yat dinlen uzmanlar öyle diyor anneler bebek uyuyunca uyumaliki bebegin sonraki mesaisine güclü kuvvetli kalsin hihoyyyt

.

sizi ösledim napiim
gidipp yatamıyom

öğretmenim saol vallaa
iyi oldu bu
annem sölenip duruyodu bu ne böle yağlı yağlı
biz böle seyler görmedik die
zor giydirdik ellermizi kaydı :roflol:
bidaha bende suyuna katayım bari

Kibelesr
Canim sagol insallah pamukcuk filan olmadan atlatiriz. Oglumda görmeyince sanki ilk kez bebek doguracakmisim gibi oluyorum bazi seylerde.Ya ne rahat dogrup büyütmüsüm oglani bu sefer iki kati cikiyor hersey.

bocuk
Bizde seni merak ettik alisveristedir diye düsündüm bitirdin mi eksiklerini?

kadus
Bende doktora kasintim yok diyorum ama ben masadayken hemen örnek alip bakiyor mantar var vebunun gecmesi lazim ilaclik diyip ilaci veriyor.Normalde yalvarsam ilac vermeyen insanlar olduklari icin ilac veriyorsa ciddi diye düsünüyorum.Simdiden düsünüyorum bugece nasil
Bende bi cekmece sadece iccamasiri yaptim .Kurutma ipinde benim kilotlarim hic eksik olmuyor: Bebege hazir bez gibi kendimede hazir kilot bulsam keske :))) Kizlar ped islak mendil mantari azdiriyormus ama ben her kurala uydugum halde gecmek bilmiyor ne inatciymis.

Julliett, kiz ne güzel bebesinin yanaklari öyle maasallah:nazar:

yeni dogmus bebekte bu kadar yanak görmemistim ya bakip bakip seviyom, dur su banyo resmini de gösteriyim aksam esime gülsün biraz a.s.

Kibelesr
Gecmis olsun canim acaba kizartma miydi yedigin balik? Son günlerde agir gelir kizartma baharatli seyler.Benimde bu gün canim balik istedi cikardim cözülsün kizartacagim ama en fazla 2 tane yiyebilirim mide yanmasindan berbat olurum yoksa.Aslinda buglama yapsam hepimize daha faydali hem ben daha cok seviyorum firinda ama evde kimse sevmiyor.

benimde midem çok fena oluyo kızartma yedigimden demekki.bende sevmiyorum fırında illa zararlı olcak saglıksız olcakkaydirigubbakcemile3

Julliett, kiz ne güzel bebesinin yanaklari öyle maasallah:nazar:

yeni dogmus bebekte bu kadar yanak görmemistim ya bakip bakip seviyom, dur su banyo resmini de gösteriyim aksam esime gülsün biraz a.s.
saol posecim
yanaktan baska bişi yok zaten :roflol:
seninde insallah koca yanaklı bebişin olur opuyorumnanaktan

oy oy oy maşallah size.darısı bize ayy benim için kocaman sarıl melisa ya bi dogursam sıkı sıkı sarılsam bi .kaydirigubbakcemile2

saol demetcim
uyansın sarılırım kaydirigubbakcemile5

Denizcim
Gecen hafta kar yagdiginda esimle oglan cikip kardanadam yaptilar ama bence o kadar kar yeterliydi ya ne bu simdi gene :(((

Julicim
Bakayim facebooka.

Ögretmenim
Ben oglani sabah 10 da yikardim sonra emzirir yatirirdim.Her gün ayni saatte ayni seyleri yapmayi seviyorlar bebekler cocuklar.Uyumasi icin aksam banyosu yaptirmak icin daha kücük gibime geliyor benim.Banyo yagini küvetteki suyun icine bi kac damla damlatacaksiniz canim baska sabun yada losyona gerek yok.Gaz icin altini her actiginda ilik havluya sarip öyle acik birak birazda masaj yap göbek altina bacaklarini yukari asagi saga sola yatir özellikle dizden kirip karnina dogru götürürken rahatsiz olursa aglarsa duruma göre gazi ne kadar anlarsin. Emzirme sirasinda memeyi tam agzina alamazsa hava yutuyor gaz problemi ondanda olabiliyor.Kolay gelsin canim sana.

merhaba arkadaşlar..
ne var ne yok,doğuran var mı?
180 küsür sayfa birikmiş okumam imkansız,okuyamıcam ne yazıkki..
uff bizim evde tadilat var,yatak odasına strafor yapılıyor,
evi dün akşam temizlemiştim tekrar battı:gitme:
hava çok güzel annemle gezecektik planda ,
şu adsamlar gitse de kirlenen yerleri temizleyip çıksak,kaç gündür hava bulutluydu tıkılı kaldık evde:sinifsinif:

hoşgeldin.artık kimler dogurmadı diye sormak daha ii olcak galbakaydirigubbakcemile3 26 kişi dogurdu bilem.yorma kendini bende perşembe çıkcam perde diktirmiştim de onları alcam ama gözümde büyüyo.maşallah size hala geziyosunuz

Krizalit
Tebrikler istedigin yer miydi? Bebis gelmeden uguru mu geldi?

Hadi iyi gezmeler sana acilirsin biraz gezersen ama dikkat et,

Hosgeldin Meltem, simdilik doguran yok hep birlikte bebeleri ocaga kadar tutma karari aldik kaydirigubbakcemile3
Orasi soguksa dikkat et son zamanlarda hastalik kapma bari, oysa ne güzel kardam adam yapardiniz bahcenizde ne güzel olurdu.

ooo Göbekten sonra ilk banyo digil mi? ne güzel, bizimki dogsun aliriz senden tiyolari,
Hem melisa uyumusken sen de yat dinlen uzmanlar öyle diyor anneler bebek uyuyunca uyumaliki bebegin sonraki mesaisine güclü kuvvetli kalsin hihoyyyt

Hadi hayirli olsun, ins. istedigin biryere cikmistir. Bebekte bereketiyle geliyor iste.

ilk defa yaptık
ağladı zilli beğenmedi suyu galiba
babası gibi zorla banyoya sokacam galiba bunuda :roflol:
faceye foto koydum

tebriik ederim canım
bebiş uğurlu geldi galiba

selam kızalr

krizalit tebrik ederim:)))bu ne hız sonuclar aciklandi mi yoksa...sanirim bu onceki basvurunun sonucu

julicim masallah ya senin kiz ne şeker.gerci seni de bildigim icin sasirmamak lazim:)))

banyo bizim keratay, etkilemiyor ya:((once 16 sonra 19 en son 22:30da yaptirdim gece uyusun diye hic bisey degişmedi

dun gece yine gaz krizi yasadik:(((((

çok teşekkür ederim kızlarr...sanırım bebişimin uğuru çünkü öyle dua etmiştim onun şansına dilemiştim...
öğretmenim pazar günü girdiğim sınav berbat geçmişti ve şimdi atandığım puanımın 10 puan aşağısı geliyordu çalışmama rağmen...son anda 2008 puanlarına göre atanma başvurusu açtılar, kadıköy bölgesinde tek bir okul (tayinimin çıktığı okul), üsküdar bölgesinde tek bir okul vardı, iki tercih yaptım açıkçası üsküdar çıksaydı boğaz trafiğine girmek zorunda kalacaktım...ilk tercihim çıktı, gerçekten mutluyum...darısı başına arkadaşım...

önce insaat sonra temizlik sonra da gezme kiz son 10 günün kalmis senin bebe kaldirabilir mi bu kadar aksiyonu dikkat et bari.

benim bebek daha ne aksiyonlar kaldırmadı ki,
hiç doğurmucak gibiyim ne sancı ne bişey,annem de hiç durmuyorsun diyor,
temizlik yapmaktan bıkmadın mı diyor..
geçen hafta annem gelmeden önce aynı günde camları, kapıları, kanepeleri sildim,
evi baştan aşağı temizledim,ardından da kendimi temizledim,epilasyon yaptım..
bu kadar aksiyonu kaldırdık kızımla,
ama daha dün akşam bir güzel temizlemiştim evi şuan berbat durumdamafoldumben
adamlarda yarım bırakıp gittiler nereye gittilerse,
ama ben onları bekliyemicem annemi alıp çıkacam birazdan,
önce hastaneye nst ye,oradanda alışverişe:sm_cool:

çok teşekkür ederim kızlarr...sanırım bebişimin uğuru çünkü öyle dua etmiştim onun şansına dilemiştim...
öğretmenim pazar günü girdiğim sınav berbat geçmişti ve şimdi atandığım puanımın 10 puan aşağısı geliyordu çalışmama rağmen...son anda 2008 puanlarına göre atanma başvurusu açtılar, kadıköy bölgesinde tek bir okul (tayinimin çıktığı okul), üsküdar bölgesinde tek bir okul vardı, iki tercih yaptım açıkçası üsküdar çıksaydı boğaz trafiğine girmek zorunda kalacaktım...ilk tercihim çıktı, gerçekten mutluyum...darısı başına arkadaşım...

krizalit sen zaten kadrolu öğretmen değilmiydin ne ataması bu geçmişi okumadım da anlamadım,
bu arada kızlar temizlik konusunda yazdıklarımı kimse uygulamaya kalkmasın,
ben o aptallığı zaman zaman yapsam da size tavsiye etmem...

sizi ösledim napiim
gidipp yatamıyom

öğretmenim saol vallaa
iyi oldu bu
annem sölenip duruyodu bu ne böle yağlı yağlı
biz böle seyler görmedik die
zor giydirdik ellermizi kaydı :roflol:
bidaha bende suyuna katayım bari

ya baanada sabah uyumak cok zor geliyor:((
ama cok dikkat edin banyo yaparkende kaydiriyor bebek yaği.ne kadar su ile de doksen

Ögretmenim
Ben oglani sabah 10 da yikardim sonra emzirir yatirirdim.Her gün ayni saatte ayni seyleri yapmayi seviyorlar bebekler cocuklar.Uyumasi icin aksam banyosu yaptirmak icin daha kücük gibime geliyor benim.Banyo yagini küvetteki suyun icine bi kac damla damlatacaksiniz canim baska sabun yada losyona gerek yok.Gaz icin altini her actiginda ilik havluya sarip öyle acik birak birazda masaj yap göbek altina bacaklarini yukari asagi saga sola yatir özellikle dizden kirip karnina dogru götürürken rahatsiz olursa aglarsa duruma göre gazi ne kadar anlarsin. Emzirme sirasinda memeyi tam agzina alamazsa hava yutuyor gaz problemi ondanda olabiliyor.Kolay gelsin canim sana.

canim ya cok saol.emzirme gercekten cok onemli bazen ebnimki sadece ucunu aliyor canimda cok aciyor o zaman.
bu arada evet sabunda kullanilmiyormus
masaj yapiyorum surekli adam rahatlasin diye.doyduktan 20 dk sonra yapmak lazim diye okudum.birde su ılık havluyu denim

aaa ayrica uyku tulumu cok işime yaradi arkadaslar hic ayaklari usuyormu diye dusunmuyorum.tavsiey ederim

ayy hadi bakalım tekrar hayırlı olsun o zaman.bebişin uguru cidden

Merhaba kızlar,

umarım bir yaramazlık yoktur herşey yolunda herkes iyidir....

bende cumadan itibaren nihayet izine ayrıldım evdeyim artıkınnn ama ama ama bir türlü girip yazamıyorum bu evin derlenmesi toplanması işi hiç bitmiyor deli olcam sanırım kafamçokkarıştı valla evde olan annelere bravo bende öğrenicem inşallah zamanı kullanabilmeyi ;)

yarında dr.kontrolümüz var bakalım inşallah iyi haberlerle döneriz....

krizalit tebrikler, öğretmenim sağol bilgilendirmen içina.s.

Back
X