• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ıyım cnm
bugun bayagı karnım agrıdı
artık son hafta
evde tadılat var
eşimler banyoyla ugrasıyor
o yuzden bugun gezmeye gıdemedık

sudembebıs halısın cnm
dogsada olur
masallah oglusum persembe gıttıgımızde 3270gr dı cnm yavrum

kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.

:lepi:

Epudral ya da baska bir agri kesici yöntem uyguladilar mi? Agri kesicisiz mi normal oldun,

Ayrintilarini anlatsana, ben de normal yapicam ins. ama normal dogum hikayesi pek bulamiyorum.

anneolmak
şekerlerinin resimlerini çekte görelim sositososito

koyarım tatlım bgn fırsat bulabilirsem blamazsam yarın kesin koyarım

kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı biz bekleyenlerin başına

ben geldim misafirim gitti...ne var ne yok.ben dogurmadım:)

hıh görün işte siz doğurdumu die merak edin hatun kişi misafir ağırlasın
kız ecrin maşallahın var aman nazar değimesin ben bazen kocişe bile hizmet edemiyom değil misafiri :)))

yaa umarım 2 gun sonrakı kontrollerımızde benımde bellı olur artık normal mı sezercik mi, meraktan catlıyorum...

Back
X