çoğunluktayız canım uyuyamayanlar olarak ama bu akşam burda ses yok belki ilerleyen saatlere doğru olur hoşgeldin aramıza bu arada
merhaba ben 40+1 günlük hamileyim zaman geçmiyooooooooooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoğunluktayız canım uyuyamayanlar olarak ama bu akşam burda ses yok belki ilerleyen saatlere doğru olur hoşgeldin aramıza bu arada
ikimizden başka kimse yok yalel bende çok sıkılıyorum eşimde öyle uzandı uyudu kaldı canım ailemi izliyorum bende
selam arkadaşlar.. geçen gün katıldım ben de aranıza, ocakta bi bebiş de ben bekliyorum. 35 hafta 4 günlüğüm.27 ocakmış muhtemel doğum tarihim. ya bişey sorcaktım size, bebişin yağını, pişik kremini, göğüs kreminiizi falan aldınızmı..marka olarak hangisi iyidir..
merhaba yalel, şöle bi bakıyodum da yazdıklarınıza, begüm de çok hareketliymiş,bizim kız da öyle, ben de 35 hafta 4 günlüğümm. bebişimiz de minyonmuş b,raz, zayıfmış. sanırım 2200 falan benimde. AC si bi hafta falan geride. hareketiyle alakası varmıdır cidden, ben upuzun bi kızım, eşim de öyle, bizim çocuk niye ufak diye üzülüyorum da
merhaba ben 40+1 günlük hamileyim zaman geçmiyooooooooooo
gunaydın guzel hamişler
ben geldım
canım geçmiş olsun ...giderayak hasta olma hemen iç o dediğin karışımdan....
ufak olsun hiç üzülme ufak bebekler daha çabuk topluyo kendisini daha hızlı büyüyo doğduktan sonra......önemli olan sağlık....
günaydın teyzoşlar.. kimsecikler var mı burda acep bugğn?
herkeste yılbaşı telaşı mı var? yoksa uyuyor mu bu tatlı hamişler :)
merhaba, hoşgeldin ericam. neden bu zamana kadar bekledin aramıza katılmak için? biz 9 ayı bitirdik hepbirlikte :)
marka olarak ben mustela almayı planladım, henüz almadım. bi münasip zamanda eczaneden almak lazımi her yerde bulunmuyor malum...
bizimkinin boyu posu iiyi, ama kilo alımı yavaş.. hep 1-2 hafta geriden geliyor Begüm'ün kilosu.
Doktorumla epeyce konuştuk, takip edildi falan.. gelişim geriliği olmadığına karar verdi. Zayıf bir bebek olacak muhtemelen dedi, büyürken de zayıf olması ihtimali yüksekmiş.
hayırdır HulyaKO, nedir sorun?
Her mesaja aynı yanıtı yazmışsın.
zaman geçmiyordur, anlayabiliyorum. benim için bile zaman çok yavaş geçiyor.. senin için de eminim zordur beklemek.. artık sonun sonu gelmiş senin için.
az daha sık dişini bari, 2010'da doğur :)
yavrucaklarım gecmıs olsun
ericam hosgeldın
cnm ben 39+1 bugun kısmetse
cok az kaldı yanı
günaydın kızlar ben 37+6 dayım kasık ağrım var normal mi yoksa doğuracam mı