• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meltem bu tür rüyalar görmemiz normal bende bu gece abuk subuk ne varsa gördüm rüyamda..sinirlerimizmi yıpran dı ne...
dun eşimin arkadaşının kızı dogmuş 3 kilo sezeryanla 15 ocakta olması lazımmış acil suyu gelince sezercik olmuş...eşimde sen hala dur diyor akşam habire beni yürütüyor benden fena çıktı adam zorla dogurtcak beni.bende kızdım bak dıogurmam dedim:))

meltem abla hoşgeldin
çok üzüldüm bebeğe inş.büyüdükçe düzelir.bende normal doğum yapmak çok istiyorum ama oğluma zararı olacaksa varsın sezeryan olsun hiç önemli değil hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inş

ecrin
Normalmis canim zaten gece 5 defa wc ye gidince uyan uyu sersem oluyorum. Esine söyle zorlamasin seni bebek gelecegi zamani biliyor nasilsa. Daha gününü 1 hafta 10 gün de gecebilir normal yani.

Esracim
Öyle hayirlisi ne ise o olsun. O kadinin dogum yaptigi hastane buranin en iyi hastanesi doktorlari cok iyi üniv arastirma hastanesi ama demekki sorun olacaksa hersekilde oluyor.Bence en iyisi tecrübeli ebeye denk gelmek nerde olusak olalim.Bu isi en iyi ebeler biliyor.

meltem abla
hosgeldın
komsunuzun torununa da geçmiş olsun

ecrın cnm
bu kocalar hep boyle sabırsız
benımkı de oyle valla
allhtan dogur dogur dıye ısrar etmıyor

Yavrucaklarim
Gecmis olsun simdi nasilsin?Lohusalikta normalmi bilmiyorum ama kansizlik varsa normaldir .

HulyaKo
Yazmis yazmis sonra yok olmus dogumami gitmis acaba :))))))

Askitom
Nasilsin? 6 günün kalmis hadi bisi kalmamis darisi basimiza.Benim doktor 11 ocaga verdigi icin randevuyu ben rahatim daha dogum filan olmaz bende.Bakalim 11 ocaktan sonra ne olacak.

Esracim
Gecmis olsun ishal le beraber istem disi ikinmada geliyorsa hemen doktora git bence.

ecrin
Normalmis canim zaten gece 5 defa wc ye gidince uyan uyu sersem oluyorum. Esine söyle zorlamasin seni bebek gelecegi zamani biliyor nasilsa. Daha gününü 1 hafta 10 gün de gecebilir normal yani.

Esracim
Öyle hayirlisi ne ise o olsun. O kadinin dogum yaptigi hastane buranin en iyi hastanesi doktorlari cok iyi üniv arastirma hastanesi ama demekki sorun olacaksa hersekilde oluyor.Bence en iyisi tecrübeli ebeye denk gelmek nerde olusak olalim.Bu isi en iyi ebeler biliyor.

yok meltem abla zaten sadece sabah çıktım wc ye sonra bidaha çıkmadım ıkınma hisside olmadı ama sanki bi gariplik var bugün üzerimde hayırlısı bakalım ne olacak

evet meltem abla herşeyin ama herşeyin hayırlısı olsun herkes için iyi dr da ebede hast.de biraz şans işi galiba

valla ıyım meltem abla
gece pek uyuyamadım
sureklı sag sol
eşimi de uyandırdım
bugun bebegımın beşigini silip
gıysılerını yerlestırıcem çekmecelere
bıde dogum cantamı elden gecırecem
fazla doldurdum
bıraz azaltacam
meltem abla
pıjama gecelık kac tane koyayım
kısmetse normal olacak ama allah korusun son anda sezeryandan cok korkuyorum
bıde yarın nst ye gırecegım
sancı cıkarsa kesın yatırır drum
korkuyorum
bugunden herseyı halledecem
banyo kişisel temızlıgımı falan

sen nasılsın

Ben bişey dicem kızlar...
doğum yapınca, birsürü kişiye haber vermek gerekecek..
Birçoğuna mesajla haber verilecektir...
şık cicibici bir mesaj hazırlamak istiyorum.

Sanki kızımın ağzından yazılmış gibi olacak...
Ben Begüm Ç., Yalel ve Y.'nın kızıyım, bugün dünyaya geldim, hepinize merhaba... gibi bişey olsun istiyorum. şunu bi geliştirelim mi hepbirlikte teyzoşlar...

ay bende düşünüyorum aynı şeyi özellikle gece yattığımda kafamın içinden geçiyo cümleler ama bulamadım şimdilik bişi bakalaım bulursam haber veririm:)

ya eşim işten geldiğinden beri sen bugün çok farklısın dudakların şişmiş bugece kesin doğurursun deyip duruyo ya bugün 29 aralık şurada 2gün kaldı 2010 a

sık dişini adaş çogu gitti azı kaldı bakma sen kocişe
zaten demir çıkıcağı zamanı bilir ona göre gelir akıllıdır oğluş babasının gazına gelip erken çıkmaz bekler 2010 u:)

selam arkadaşlar.. geçen gün katıldım ben de aranıza, ocakta bi bebiş de ben bekliyorum. 35 hafta 4 günlüğüm.27 ocakmış muhtemel doğum tarihim. ya bişey sorcaktım size, bebişin yağını, pişik kremini, göğüs kreminiizi falan aldınızmı..marka olarak hangisi iyidir..

hoşgeldin canım ben mustela aldım johnson baby deterjan içeriyomuş göya öyle diyolar ben onuda aldım biraz büyüdükten sonra da onları kullanıcam hepimiz aşağı yukarı ya dalinle yada johnsonla yıkanarak büyüdük bi yerimizede bişi olmadıda işte şimdi mucizeler içimizde olunca pipirikleniyoruz en azından ben öyleyim aldım ilk başta mustela kullanıcam
hayırlısıyla oğlumu bi kucağıma alıyımda

günaydın kızlar ya ben bugün hiç iyi değilim midem bulanıyo biraz da ishalim eğer devam ederse dr arayacağım

aman dikkat et adaş kendine bişi olmaz allahın izniyle ara gerekirse doktorunu benimde sabahları midem bulanıyyo demir içiyosan oda dışkıyı yumuşatıyo sen gene dikkatlı ol doktorunuda haberdar et

Meltem abla komşunuzun torununa üzüldüm gerçekten. Rabbim hepimize doğum şekli ne olursa olsun sağlıklı evlatlar nasip etsin. Rüyalara gelince ben de bu aralar abuk sabuk hiç aklımda olmayan insanları görüyorum rüyamda. Sanırım psikolojimizin yansımaları bunlar...

özge hosgeldın cnmm

bıraz problemlıyım kendı adıma
gece kabus sacma sapan ruyalar gordum
eşimde saçma ruyalar gormus

burdayım esraa
arada kacıp kacıp iş yapıyorum
bugun daha buzdolabımı sılmem lazım

merhabalar..
ben haber verilecek olan telf. numaralarını yazdım şimdi bir word belgesine. turkcell.com.tr'den mesajları atabilmek için..
mesjaımızı da yukarda anneolmak'çım alıntı yapmış zaten.. :) var mı daha ilginç fikri olan?

özge hosgeldın cnmm

bıraz problemlıyım kendı adıma
gece kabus sacma sapan ruyalar gordum
eşimde saçma ruyalar gormus

burdayım esraa
arada kacıp kacıp iş yapıyorum
bugun daha buzdolabımı sılmem lazım

Ben de gece boyu rüya görüyorum artık. her uyanıp uyuduğumda başka bir rüyaya geçiyorum... Bu arada fazla yorma kendini malum son günlerin senin....

bu arada yarın akşam için, evde olacak var mı bizden başka?
annem burda malum.. babamla anneannem de gelecekler...
böyle bi plan gelişti bizde bu sene için.

ne hazırlasak acaba akşam için?

hava çok güzel, güneşli dışarda.. azıcık dışarı çıkıcam ben, yürüyüp gelicem. yoksa bayılcam sıkıntıdan.

haydi görüşürüz..

Back
X