Aman simdiden kiskaniyormu bu bizdiklar :))) Benim oglum 2 yasindayken esim beni öptügünde hüngür hüngür aglardi öpmesin seni diye :)))))))))))) Hala babasiyla gizli bir rekabette bakin bi dogsunlar ayaklansinlar evde ne tiyatrolar olacak.
Özgecim
Karlar tam erimisti bu sabah gene lapa lapa basladi yagmaya su an bembeyaz oldu heryer oglumun dogdugu seneden beri ilk kez yilbasi gecesi heryer bu kadar cok kar bu sene.Insallah bereketli güzel bi sene olur 2010.
Kaynimin kiz arkadasi IKEA da ise baslamis dün gece bizdeydi.Bende IKEA delisiyim ya indirimleri sayiyordu bana bide onun üzerinden alisveris yapinca bi indirim varmis ama sabah radyoyu dinledim otoban kapaliymis onu ise yolladim ben gitmedim evdede yalnizim senin gibi bi net bi tv vakit öldürüyorum.Üst kati biraz toparlamam lazim ama hic icimden gelmiyor.
Ben aslında kışı çok severim,özellikle kar yeni yağınca o her tarafın bembeyaz oluşu zemuszemus Ama bu sene buralara kış gelmeyecek gibi,havalar güzel gidiyor. Neyse doğuralım da sonra gelsin kış,şimdi karda kıyamette İstanbul karışır herzaman olduğu gibi.