• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aman simdiden kiskaniyormu bu bizdiklar :))) Benim oglum 2 yasindayken esim beni öptügünde hüngür hüngür aglardi öpmesin seni diye :)))))))))))) Hala babasiyla gizli bir rekabette bakin bi dogsunlar ayaklansinlar evde ne tiyatrolar olacak.

Özgecim
Karlar tam erimisti bu sabah gene lapa lapa basladi yagmaya su an bembeyaz oldu heryer oglumun dogdugu seneden beri ilk kez yilbasi gecesi heryer bu kadar cok kar bu sene.Insallah bereketli güzel bi sene olur 2010.

Kaynimin kiz arkadasi IKEA da ise baslamis dün gece bizdeydi.Bende IKEA delisiyim ya indirimleri sayiyordu bana bide onun üzerinden alisveris yapinca bi indirim varmis ama sabah radyoyu dinledim otoban kapaliymis onu ise yolladim ben gitmedim evdede yalnizim senin gibi bi net bi tv vakit öldürüyorum.Üst kati biraz toparlamam lazim ama hic icimden gelmiyor.

Ben aslında kışı çok severim,özellikle kar yeni yağınca o her tarafın bembeyaz oluşu zemuszemus Ama bu sene buralara kış gelmeyecek gibi,havalar güzel gidiyor. Neyse doğuralım da sonra gelsin kış,şimdi karda kıyamette İstanbul karışır herzaman olduğu gibi.

Sorma ya dün eşim yatarken sarıldı bana,o ana kadar hiç kıpırdamayan oğlum bi tekme attı babasına ben de şaşırdımkaydirigubbakcemile3 Eşim tamam oğlum dokunmuyorum annene diyor. Eşim arkasını döndü sonra hiç hareket etmedi sıpamopuyorumnanaktan:emir_bebek:

valla benimki tam tersi bana tepinen oynayan çocuk eşim elini koyunca veya başka biri duruyo nuh diyo peygamber demiyo oynamıyo ben elimi koyduğumda gene çılgına dönüyo oynuyo oynuyo oğluşum benim

Ayyy geçen seneyi düşünmezsek güzel geçiyormuş orada yılbaşı,en azından 12de sokak kısmı. Dur ben ayarlayım da geleyim hemenkaydirigubbakcemile3 Ben de istiklal caddesine gitmek istiyordum ama eşim çalışacak büyük ihtimalle. Hem çalışmasa da beni bu halde asla götürmez :(((

kız delimisin ne istiklali hemde bu halinde bırak bu halini normal halle bile gidilmez yılbaşında çılgın kız seni:)

Anneolmak çok kıskandım ama yaaaa,ben de annemlerle olmak istiyorummmmmafoldumben Bu arada sağolsun bir arkadaşın teyzesi hamileyim diye göndermiş bahsettiğin tatlıdan,o da olmasa hayal olurdu benim için...

bende çok severim önceki gun eşime dedim bi allahın kuluda kapıyı çalıp getirmedi dedim.dun arkadaşım getirdi sagolsun.bugunde kayınvalidesi yapcakmış getircem pişsin dedi çocuk gibi sevindim:)))aslında pazar gunu annem yapmış hazırlamış aceleyle çıkınca unutmuş evde getirmeyi çok üzüldü tabi bendeeeee..

gelım meltem abla
bı ucak bıletıne bakar bılıyosun
ama mazallah ucakta dogururum falan
uluslararası olur benım oglan:)))))))

anne olmak haklısın
yenı yıl yenı umutlar demek
ama ben kutlamasını sevmıyorum
BULGARISTANDA KUTLAMAKTAN SIKILMISTIM

özge guzel tabı de çok abartılı kutluyor onlar
ınsan sıkılıyor
tecrubeyle sabıttır

benım eşim kesın işte
bıze bayram seyran yok
mesaı denk gelsın yeter
ama 3 gun dogum ıznı varmış
en azından bu moralımı duzeltıyor

ama ınsallah yenı yıl hepımıze guzel hayatlar
guzel umutlar getırır

anneolmak
allah ıyılıgını versın
mutfagın kapısında mı beklıosun
aaayyy cok guldummm
allah senıde guldursunn

kızlar sabah temizlik yaptım iş yerinin son temizliğini yaptım uzun bi süre gelemicem işe temizledim güzelce şimdi ağrıdan kıvranıyorum ama kasıklarım düşücek sanki uzandım biraz

benim eşimin de dogum izni 3 gunmuş.ama içerde 2 aylık izni var benim tedbirli kocamın bankayı kurtarcakda:)))çalışıp duruyor sürekli..

Özgecim
Daha subat ayi var mart ayi var kar yagar yani.Istanbul da da kötü oluyor ya kar yagdiginda.Ben Istanbul dayken hic Istiklal cad cikmadim yilbasi gecesi.Burdada merkeze gitmedim hertürlü insan oluyor insan tedirginlesiyor.Icki icenler olunca ben huzursuz ouyorum her türlü olay cikar diye.Bosver götürmesin esin seni. Ama her yilbasi 1 ay önceden gidecegimiz yeri ayarlardim hediyeler kiyafetlerim filan.Buraya gelince her yil evdeyiz mecburen cocuk olunca nereye gideceksin.Bundan sonrada zor gözüküyor. Ben ogluma yilbasi gecesi hamile kalmistim.Konsolosluk vizemi vermemisti.Esimde 2 gece icin atlayip ucaga Istanbul a gelmisti. Sonra o döndü bi baktim hamileyim :))))

aman hako yorma kendini bırak.son zamanlarda hareketlere dikkat etmek lazımmış iş güç hi,ç yapmıyorum bile...

Anneolmak çok kıskandım ama yaaaa,ben de annemlerle olmak istiyorummmmmafoldumben Bu arada sağolsun bir arkadaşın teyzesi hamileyim diye göndermiş bahsettiğin tatlıdan,o da olmasa hayal olurdu benim için...

kız kıskanma sende artık bi annesin meleğinde seninle yanlız değilsin bak :)

gelım meltem abla
bı ucak bıletıne bakar bılıyosun
ama mazallah ucakta dogururum falan
uluslararası olur benım oglan:)))))))

anne olmak haklısın
yenı yıl yenı umutlar demek
ama ben kutlamasını sevmıyorum
BULGARISTANDA KUTLAMAKTAN SIKILMISTIM

özge guzel tabı de çok abartılı kutluyor onlar
ınsan sıkılıyor
tecrubeyle sabıttır

benım eşim kesın işte
bıze bayram seyran yok
mesaı denk gelsın yeter
ama 3 gun dogum ıznı varmış
en azından bu moralımı duzeltıyor

ama ınsallah yenı yıl hepımıze guzel hayatlar
guzel umutlar getırır

anneolmak
allah ıyılıgını versın
mutfagın kapısında mı beklıosun
aaayyy cok guldummm
allah senıde guldursunn

yemek olsun mutfağın kapısındada yataım ben farketmez bnm için:))

hakoperi
Ne isyeri temizligi ya ben evi düsünmemeye calisiyoru az dikkat et kendine.

anneolmakistiyorum
Dinlen gel gene burdayiz.

ecrın aynen benımde
eşim dıyor ne asermesı bu
ılk zamanlar olamdı
şimdi inanmıyor

Esracim
Sende balik burcusun di mi? Ne istiyosan yaz bu sene bizim senemiz. 12 yildan sonra bu yil sansimiz bol nihayet ;)

poseidon 83 benimde boğazım ağrıyo ve 2 haftadır geçmiyo doğum yaklaştı ya psikolojik

2. kez günaydin

Ankara0606, Benimki rahatsiz ediyor, kiriklik vardi sabah, uyudum uyandim biraz daha düzeldi.

belli dikkat etmediigm icin oldu, zaten beslenmeme dikkat edemiyorum ya.

Biz de bu aksam 25 haftalik hamile bir arkadasima caya gidicez önceisnde disarda balik yicez cünkü ben evde balik yapmaya kalktigimda hem elime yüzüme bulastiriyorum kötü oluyor hem de ev 2 gün kokuyor mafoldumben

Yilbasindan konusmusunuz, valla ben buranin tüm Viyanayi görebilecegimiz bir dagina Kahlenberge cikmak istiyordum, gecen yil da planladik otobüsler o saatte oraya cikmadi o yüzden gidemedik simdi araba var ama yollr cok kötü ben oraya cikarsam kesin bebek karnimda durmaz, o yüzden bu yil da gidemicez. burda da heryer bina böyle cevreyi göörebilecegimiz bir yer bulursak arabayi ceker havaifisekleri seyrederiz artik.

Zaten arabadan inip insanlarin arasina girme gafletinde bulunan arkadaslar sarap banyosu yapip geri geliyorlar. millet zaten sarhos tam 12 de birbirine sarap döküyorlar, igrenc. kötükedihüso

Son düzenleme:
Özgecim
Daha subat ayi var mart ayi var kar yagar yani.Istanbul da da kötü oluyor ya kar yagdiginda.Ben Istanbul dayken hic Istiklal cad cikmadim yilbasi gecesi.Burdada merkeze gitmedim hertürlü insan oluyor insan tedirginlesiyor.Icki icenler olunca ben huzursuz ouyorum her türlü olay cikar diye.Bosver götürmesin esin seni. Ama her yilbasi 1 ay önceden gidecegimiz yeri ayarlardim hediyeler kiyafetlerim filan.Buraya gelince her yil evdeyiz mecburen cocuk olunca nereye gideceksin.Bundan sonrada zor gözüküyor. Ben ogluma yilbasi gecesi hamile kalmistim.Konsolosluk vizemi vermemisti.Esimde 2 gece icin atlayip ucaga Istanbul a gelmisti. Sonra o döndü bi baktim hamileyim :))))

Hamile olmasam çok ısrar ederdim belki çünkü eşim orada çalışmış 4 yıl ve her mekan sahibini tanıyor. Ama hamile hamile ben de gidemem işin şakası. Bakalım inşallah çalışmaz eşim de yer önemli değil onunla beraber girmek istiyorum yeni yıla... Bu arada ne romantik bir yılbaşıymış sizinkisi :))))

evet aşkito 2 gundur canım bişey istiyor tv de maranki söyledi eşim dun gece gitti bulamadı bugun bakıcam dedi.kedi gibi bende bekliyorum aslında basit bişey ama bulamadık burda...bu hormonlar ne tuhaf yaa...ilk aylar ne görsem kafamı çeviriyordum şimdi duydugumu bile istiyorum..

Poseidon
Hadi iyiler hoslarda bu Avrupa insani bi kadeh ictimi sapitiyor bende sinir oluyorum.Hic sevmem yanimda iceni ve sapitani.Gecen hafta bayramlariydiya gösteri var diye merkeze gittik.Burda yüksek binalar yok bide nehir kenari olunca kolay biyere gitmek oglan eglensin dedim ama her yer sarap kokusu icimi kaldirdi .Bir de dayaniksizlar ya elinde bardak tipi gitmis adamin kalkip üstüme sarap dökse kafasini kirarim valla.Bizde de gece 12 oldumu sokaga sampanyayla bardaklar cikar icin illaki icmeyince yeni yil olmuyomu :(((

son aylarda çok yemeyin kızlar..

ben hayvani bi şkeilde yesin 22 kiloyla gittim doguma..

tatlı çok canım istiyodu bide ekmek....
bunları abartmayaın çocuga faydası yok zaten..

Back
X