• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet aşkito 2 gundur canım bişey istiyor tv de maranki söyledi eşim dun gece gitti bulamadı bugun bakıcam dedi.kedi gibi bende bekliyorum aslında basit bişey ama bulamadık burda...bu hormonlar ne tuhaf yaa...ilk aylar ne görsem kafamı çeviriyordum şimdi duydugumu bile istiyorum..

Aynen bende de başladı. ben hiç aşermedim şimdi tvde ne görsem yiyecek adına canım istiyor. Ama artık onun da çözümünü buldum,baktım yiyecek bişeylerden bahsediliyor ben hemen kanal değiştiriyorum kaydirigubbakcemile3

ben çok aşerdim ya anlatamam tiksindiğim tek şey etti duymaya bile tahammul edmiyodum 3 4 ay ne yediysem çıkardım sadece meyve yiyodum adam bıkmıştı artık ne zaman biticek bu istekler diye

Meltem, Yilbasindasin bi de kimi sikayet edicikesin, zaten adam kendinde digil ne yapsa hakli durumda.

en iyisi biz de arabadan cikmayalim diyorum esime. maksat havai fisekleri seyretmek.

2 yil önce yilbasinda yüksek bir yerde oturuyorduk herseyi evden gördüm cok güzel olmustu, artik seneye daga cikar ordan seyrederiz. o zaman da bebek bahane olur ya :umursamaz:

merhabalar kızlar
dün gece nöbetteydik nur hanımın çok uykusu olmasına rağmen uyuyamadı uyuyamayınca da sinirlendi bayağı bi mücadele etti en son hatırladığım kayınvalidem beşiğinde sallıyordu

bi de kustu yine şırıl şırıl ne battaniye kaldı ne elbise
acaba neden kusuyor çok emdiğinden diyor kayınvalidem ama doyduğunu anlar bence
üşüttü mü ki
tam beşiğe yatırıyorum iki dk. uyuyor sonra ıkınıyor kızarıyor bozarıyor
yatırmadan önce de gazını çıkarıyoruz
şimdi de yattı arada bi ıkınıyo kızarıyo pırt yapıyo sonra gıcırdıyo ben de sallıyorum
oyy oy

Poseidon
Hadi iyiler hoslarda bu Avrupa insani bi kadeh ictimi sapitiyor bende sinir oluyorum.Hic sevmem yanimda iceni ve sapitani.Gecen hafta bayramlariydiya gösteri var diye merkeze gittik.Burda yüksek binalar yok bide nehir kenari olunca kolay biyere gitmek oglan eglensin dedim ama her yer sarap kokusu icimi kaldirdi .Bir de dayaniksizlar ya elinde bardak tipi gitmis adamin kalkip üstüme sarap dökse kafasini kirarim valla.Bizde de gece 12 oldumu sokaga sampanyayla bardaklar cikar icin illaki icmeyince yeni yil olmuyomu :(((

Al benden de o kadar.İçmeyince gelmiyor mu bu yeni yıl ya da illaki abartmak mı gerekiyor içkiyi?

ben 18 kilo almışım tatlıdan asla vazgeçemiyorum bigün tatlı komasına girmekten korkuyorum az kaldı ya doğuma ne kadar kilo alırızki artık

hakoperı cnm fazla yorma kendını

valla özgem
bende tvde ne gorsem ıstıyorum
yazın o kadar cok meyve yedım kı
hanı o dalları bastı olandan
100kg yemısımdır en az
eşim dalga gecıyodu ıflas ettıreceksın dıyeee
ama hiç aşermedım
suan ısın garıp yanı
bska bişey yerken burnuma dıger bıseyın kokusu gelıyor
ama nasıl keskın
ve bu mevsımde olmayan seyler
ve bende tvde ne gorsem ısteyen cınsten oldum
17 kılo aldım yaaaa

Hoya Gazini mi tam cikaramiyor acep, kaynanan deneyimlidir madem yaninda onlara sor, e artik dertler basladi, yazik o bebise,

hakoperı cnm fazla yorma kendını

valla özgem
bende tvde ne gorsem ıstıyorum
yazın o kadar cok meyve yedım kı
hanı o dalları bastı olandan
100kg yemısımdır en az
eşim dalga gecıyodu ıflas ettıreceksın dıyeee
ama hiç aşermedım
suan ısın garıp yanı
bska bişey yerken burnuma dıger bıseyın kokusu gelıyor
ama nasıl keskın
ve bu mevsımde olmayan seyler
ve bende tvde ne gorsem ısteyen cınsten oldum
17 kılo aldım yaaaa

14. kilodayım ama sanırım daha da alıcam karnım da çatladı artık aynaya da bakmak gelmiyo içimden,offfffakannehir

merhabalar kızlar
dün gece nöbetteydik nur hanımın çok uykusu olmasına rağmen uyuyamadı uyuyamayınca da sinirlendi bayağı bi mücadele etti en son hatırladığım kayınvalidem beşiğinde sallıyordu

üşüttü mü ki
şimdi de yattı arada bi ıkınıyo kızarıyo pırt yapıyo sonra gıcırdıyo ben de sallıyorum
oyy oy

canım çok yediği zaman ağzından çıkartır genelde üşütmüş olabilir sıcak tutmaya çalış kız çocuğu ayaklarından üşürmüş derler karnına sıcak bi masaj yap

Hoya
Canim cok gecmis olsun. Burda bi krem var bitkisel keske imkanim olsa Juliyle sana yollayabilsem :( Göbek altina sürünce gazi aliyor bebisten. Eczaneye bi sorsaniz belki ordada vardir. Bana Istanbul dayken aktar elma yagi al yenidoganin gazi cok olur ayak altina sürersin demisti alip yanimda getirmistim ama hastanede bu kremi verince onu hic kullanmadim.Bi denesenize elma yagini bakarsiniz ise yarar. Bol bol masaj yap göbüsüne aslinda gaz iyidir bagirsaklar calismaya basliyor demek.Bak 1-2 aylik olsun o bagirsaklar nasil ispat edecek calistiklarini :))))

Doyup doymadigini anlamayabilri canim henüz cok yazdim ama bidaha yazayim 15 dak bi gögüs 15 dak diger gögüse sen gecireceksin ikisinide esit emecek saat kuruyordum ben oglanda.Ama gazi oluncada kusar tabi normalde.

hoya alttan gazını çıkaramıyo kızın pırtlatsa rahatlar yedigine içtigine dikkat et,,

gazı var kızının.....benim oglanda aynı böyle oluyo gazı olunca

ben küstüm 2 gündür giriyorum bi slm veren yok iyi akşamlar herkese

aaa tatlıs askolsun ne zaman selam vermedık :))

Merhaba canım hoşgeldin... Bugün doğuran yok şimdilik. Aman azıcık daha beklesinler ne kaldı şurada ocağa kaydirigubbakcemile3

:)) cok sagol canım o zmaan ben gonul rahatlıgıyla uyuyabılırım :))
evet bekleyelım kızlar sıkın dısınızı..

Kibelesr
Hosgeldin canim nasilsiniz?
Yarinida atlattikmi gercek ocak anneleri olacagiz artik normale dönüyor grup

ıyıyız cok sukur canım ne var ne yok siz nasılsınız..
valla meltemcım atlatalım benım dr yok 3 gun valla kalacam kayınpederın elıne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhabalar kızlar

üşüttü mü ki
oyy oy

oyy canım yanındakı bunları yapıyor bızımkıler de gelse de yanımıza kussalar. :))
yok canım yaa bence de cok emdıgındendır benım kuzen de oyle ypıyordu baktırdılar fılan yoktu bırseyı ıcını ferah tut tatlım :)))

evet üşütmüş olabilir hastaneye gittiğimiz günden beri böyle araba da olmayınca portbebenin içinde gitti geldi kızım bi de rüzgar vardı
dün de misafirler vardı şapkası eldiveni falan çıkmış yanlarında üşümüş burnu flan
ayaklarını sıcak tutuyoruz çorap patik var
bugün kendine gelir inşallah kaloriferi arada kapatıyor kayınvalidem menepozda bi de burada güneş var mis gibi
kayınvalideme ne sorsam çlok hatırlamıyor bi de unutkanlık var onda bi gün önce anlattıklarımı unutuyor garibim

Hoya
Canim cok gecmis olsun. Burda bi krem var bitkisel keske imkanim olsa Juliyle sana yollayabilsem :( Göbek altina sürünce gazi aliyor bebisten. Eczaneye bi sorsaniz belki ordada vardir. Bana Istanbul dayken aktar elma yagi al yenidoganin gazi cok olur ayak altina sürersin demisti alip yanimda getirmistim ama hastanede bu kremi verince onu hic kullanmadim.Bi denesenize elma yagini bakarsiniz ise yarar. Bol bol masaj yap göbüsüne aslinda gaz iyidir bagirsaklar calismaya basliyor demek.Bak 1-2 aylik olsun o bagirsaklar nasil ispat edecek calistiklarini :))))

Doyup doymadigini anlamayabilri canim henüz cok yazdim ama bidaha yazayim 15 dak bi gögüs 15 dak diger gögüse sen gecireceksin ikisinide esit emecek saat kuruyordum ben oglanda.Ama gazi oluncada kusar tabi normalde.

Kremin adı ne meltem abla?

Back
X