2010 ocak annelerinden bebek bezi tavsiyeleri...

Ayseda

Alperen pamuk oğlum benim
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
940
0
96
Ankara
2010 ocak annelerinden bebek bzi tavsiyeleri.

neler pişik kabusum var inş olmaz ilerki dönemlerde..

canım bizde pişik oldu çok şükür geçirdik gerçi sen oldukça tecrübelisin bu konuda ama bizim ilk günler pişiğimiz oldu o da benim hatamdı malesef, ben hastanede mustela nın ıslak mendilini kullandım kafama tüküreyim uni ıslak oamuk mendil varken ne diye gidip mustela alırsın. bez olarak hep prima kullanıyoruz ıslak mendilimizi değiştirdik ayrıca fito krem, bepanthen, popolin ve dermotriosyd'i dönüşümlü olarak kullandık şimdi pişiğimiz yok ama fito kreme devam dedi doktorumuz

sced
ben ıslak mendıl olarak rastgele alıyorum..
Prıma kullanıyorum pıŞık kremı ayrıca Önlem olsun dıe. Arada sÜrÜyorum..
Hastaneden ÖnermıŞlerdı kremı adını hatırlamadım Şımdı..

rasgele aldığın ıslak mendiller bişey yapmıyor mu? ben uzuuuunnn bi süre uni den başka kullanmam heralde.

bez prima kullanıyoruz bizde...ıslak mendilde biraz uni baby kullandım devamını bulamadım..şimdi fresn soft kullanıyorum o da uni gibi pamuk ve su..daha pişik olmadık

huggues ve nivea ıslak mendilleri burda öyle marka ürünler fazlaca yok..

çarşıya inmek lazım....,,

uniyi hastanede kullandık
evde ılık su pamuk kullanıyoruz
bezimiz prima pampers 2 numara
pişik için de kaynonoş zeytinyağı yaktı pamukla sürüyoz.
kaç saatte değiştiriyorsunuz bezleri
ben her emzirmeden sonra alıyorum hep kaka oluıyo

annem de zeytinyağını söyledi ama yaptırmadım
ben 3 saatte bi değiştiriyorum siz ne kadar da değiştiriyorsunuz

aklınızda bulunsun anneler bebek 4 kilo olduğu an 3 numara beze geçin,2 numara bez pişik yapar...arada havalandırın,kaka yaptığında ılık suyla yıkamaya çalışın.Popolin pişik kremi çok iyi geliyor,pişik oluştuğunda bir-iki sürüverince geçiyor tavsiye ederim.

bebek beziyle alakalı değil ama buraya yazmak daha uygun geldi

şimdi biz bebeğin eşyalarını sabun tozuyla ya da bebek deterjanı ile yıkıyoruz ya ama bunlar lekeleri çıkarmıyor siz lekeler için ne yapıyorsunuz?

lekeler için ya ariel leke çıkarıcı ekliyorum deterjana ya da kendi çamaşırlarımızla yıkıyorum.sanırım bebek deterjanları leke çıkarmıyor,sadece yıkıyor.ütü de yapınca hijyenik oluyor zaten...

bizim için alternatif yok henüz; mecburen molfiks prematüre.
minik totomuzu sokacak başka bez yok. kaydirigubbakcemile3
ıslak mendilde uni baby kullanıyorum. şimdiye kadar pişik önleyici krem hiç sürmedim bi sorunumuz olmadı ama şimdi uni baby'nin pişik önleyiicsini sipariş ettim; gelince onu kullanmaya başlayacağım.

ben her emzirmede değiştriyorum, her seferinde de az da olsa kaka yapmış oluyor. anne sütü alan bebekler kakayı daha fazla ve sulu yapıyorlar.

aklınızda bulunsun anneler bebek 4 kilo olduğu an 3 numara beze geçin,2 numara bez pişik yapar...arada havalandırın,kaka yaptığında ılık suyla yıkamaya çalışın.Popolin pişik kremi çok iyi geliyor,pişik oluştuğunda bir-iki sürüverince geçiyor tavsiye ederim.

havalandırmayı o kadar isterimki yavrumun poposunu ama benim yaramaz hiç boş bırakmaya gelmiyor..suratımıza kıyafetlerine nereye denk gelirse fıydırıveriyorzemuszemusbütün erkek bebeklermi öyle benimkimi anlamadımkaydirigubbakcemile3

havalandırmayı o kadar isterimki yavrumun poposunu ama benim yaramaz hiç boş bırakmaya gelmiyor..suratımıza kıyafetlerine nereye denk gelirse fıydırıveriyorzemuszemusbütün erkek bebeklermi öyle benimkimi anlamadımkaydirigubbakcemile3[/QUOTE

canım, erkek bebekler için üçgen bezi huni gibi kıvırıp dikiyolar,bez değiştirirken koyuyolar,hatta resmi de vardı kkda..

havalandırmayı o kadar isterimki yavrumun poposunu ama benim yaramaz hiç boş bırakmaya gelmiyor..suratımıza kıyafetlerine nereye denk gelirse fıydırıveriyorzemuszemusbütün erkek bebeklermi öyle benimkimi anlamadımkaydirigubbakcemile3

benimki de aynen öyle. güdümlü mermi gibi kaka sıçratabilme yeteğine sahip.:roflol:
hatta kendi suratına bile işemeyi becerebilmişliği var :roflol:

AYNEN boş bırakmaya hiç gelmiyo hemen fışkırtıyo..delikafadulden

erkek bebekler bezle rahat yapamazlar. ondan açılı açılmaz bırakırlarmış..:roflol:

neremize denk gelirse.akannehir
yakın da evi sidik götürecek...:bbo:

yavrucuklarım oğluşun ne kadar yakışıklı maşallah.Allah bağışlasın...

saol tatlım benim herkes öyle diyo....

kerata fotojenik..birazda fotolarda güzel çıkıyo..

senin ne kadr kaldı sezeryan günü belli oldumu..

Back
X