2010 ocak annelerinden bebek bezi tavsiyeleri...

kızlar benim bebeğim 7400 kiloda ama ben 11-25 kg prima kullanıyorum yani oldukça büyük kilosuna göre ama çok memnunum öyle kakası beline çıksa bile hiç taşmıyo...tavsiyem bebeğinizin kilosundan büyük bez kullanın(prima için söylüyorum diğer bezlere garanti veremem)

molfix te de aynı şey geçerli canım
bizim bacaklar timbik olunca molfix 5 numaraya geçmiştik
bu ay çok kilo almayıp boy uzzayınca 4+ aldık
kilosuna bakmadım ama normalde 4 numara falan kullanmamız gerekiyo

merhabalar
primanın premium care ' i deneyen oldu mu?
her yerde ilanlarını görüyorum.
benim bebeğin de kakası kafasına kadar çıkıyor, hatta çatlak oldu kan bile gelmeye başladı...

ben denedim ama begenmedim açıkcası yine kaka dışarı çıktı file görünümlü kaka güya altta kalıyor.4 numara prima kullanıyorum ama dar küçük geliyor molfix alcam artık.daha geniş onun kalıbı.

ben bütün bezleri denemiş biri olarak;
en dar kalıplı olan kesinlikle prima.
huggies ve molfiks primaya göre çok daha geniş.

demekki sadece bizde değilmiş kakanın enseye kadar çıkması... biz de 4 numara kullanıyoruz. ama kaka yaptı mı altını açarken tansiyonum çıkıyo resmen. bi yere gitsem 2 kat kıyafet götürüyorum. kilosuna göre büyüğünü de kullanmak istemiyorum, bacak aralarına zarar verir diye.
ben de bi molfixi deneyeyim bari.. memnun musunuz kızlar molfixten?

dememki prima çok matah bir bez deil beziö kakmız hiç dışa çıkmadı şimdiye kadr.

beline kadar çıkıyorsa acaba bez küçük geliyor olabilirmi...
ben kaç aydır 4 numara prima kullanıyorum...
önceden bende çok problem yaşadım sırtına kadar çıkması gbi ama artık çıkmıyor çok şükür...

bizde 4 numara prima kullanıyorduk sonra 4+ aldık ama ondada aynı premium care kullanıyoruz memnunuz şimdilik :emir_bebek:

Back
X