Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38+0 teyzesiay allahım yarabbim.... yerim ben bu fıstığı... maşallah subhanallah...
kaç haftalık doğdu Nur annesi?
..
masallah cok güzel bir bebek![]()
hoyacım böyle tatlı bir bıcırık olamaaaz :))))) Allah analı babalı büyütsün, kem gözlerden korusun onu inşallah![]()
maşallah hoya.bu ne tatlı bir kız yahu.kaç kilo doğdu bu melek?ben de oğluşuma istiyorum bu güzeli.gerçi oğlum 11 yaşında ama daha iyi olur erkeğin olgunu makbuldür.....
allahın emri peygamberin kayliyle doğmamış ocak 4te nasipse doğacak olan oğlum murat çağana kızını istiyom hoya:lepi: çok tatlı maşallah allahım sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin yerim ben onudelikafadulden
maşallah hoya.bu ne tatlı bir kız yahu.kaç kilo doğdu bu melek?ben de oğluşuma istiyorum bu güzeli.gerçi oğlum 11 yaşında ama daha iyi olur erkeğin olgunu makbuldür.....
sağol canım Allah yardımcın olsun:Saruboceq:maşallah cnm çok tatlı bir bebek..
bende bu sabah sezaryana girecem...uyuyamadım...çok heyecanlıyım...
teşekkürler linaycımopuyorumnanaktanMaşallah maşallah ,adı gibi kendide nur gibi ,allah nazarlardan saklasın..
Güle güle büyütün :)
Ben de oğluşuma istiyorum bu çirkin kızı opuyorumnanaktan Allahım nazarlardan saklasın hoya,maşallahı var Nur Hanımın...Talipler de şimdiden başladı işiniz zor valla,bak oğlum da dayanamadı taklalar atıyor
![]()
maşallah cnm çok tatlı bir bebek..
bende bu sabah sezaryana girecem...uyuyamadım...çok heyecanlıyım...