Bebeğimin Zor Mizaçlı Olmasından Korkuyorum

Kayropraktige goturmeyi dusunur musunuz? Eklem agrisi vs yasiyor olabilir mi oturup kalkarken vs. Bir programda denk gelmistim. Cocuk cok agliyordu. Omurgasiyla ilgili bi sorun yuzunden cok agrisi oluyomus. Cocuk iyilesti huzur buldu. Bi denesenize en azından agri ihtimali ortadan kalkar. Kendinize de yuklenmeyin. Cocuk buyutmek kolay bir is degil. Tabiki sukrediyoruz en onemlisi kendimiz icin pozitif olmaya calisiyoruz ama kolay bi is degil. Kendinizi rahatlatmanin da yollarini bulun lutfen. Siz iyiyseniz bebeginiz iyi.
İlk defa duydum araştıracağım

Benimki 2.5 yaşında doğduğundan beri sinirli ve sürekli herşeye ağlayan atan bir bebekti gülmeyi bile bilmiyordu. Şimdi biraz sakinleşmek başladı. Hergün 2 saat dışarıya çıkarıyoruz arkadaşlar yaptık çevresini genişlettik paylaşmayı oyun oynamayı öğrenince duruldu. Ama bazı konular hala aynı yani zamanla düzelecek durumlar bunlar. Ben benden nefret ettiğini sanırdım çok üzülürdüm. Şimdi gelip öpücükler veriyor çok şükür
Sanırım benim bebeğim de böyle olacak

Allah kolaylık versin öncelikle..

Bebeğinizi uyutmak için 1-2 saat çabalamayın, bırakın iyice uykusu gelsin..

Mümkünse eşinize bırakıp akşamları veya haftasonları kendinize vakit ayırın.. Yorgunluk insanı çok öfkelendiriyor..

Bebeğiniz büyüdükçe sakinleşecektir

Çok istiyorum ama kendime vakit ayırmam pek mümkün olmuyor. Annem arada geliyor onda da anca uyku ve banyo gibi temel ihtiyaçlarımı karşılıyorum

Back
X