2010 Şubat Anneleri doğum şekli olarak ne düşünüyorsunuz?

bu arada benim dr um kaan kocatepenin eşi tülin kocatepe idi.kaan kocatepenin sitesinden sat tarihinizi yazıp dogum yapacagınız tarihe bakabiliyorsunuz dogru cıkıyor.ben bakıyordum bana 28 ocak cıkıyordu öylede oldu 28 ocakta sancım basladı dogum yaptım.sizde bakın.hangi gün dogum yapacaksınız bilginiz olur.

Duru 24 arkadasım benım kızkardesımde 25 Aralık 2008 de dogum yaptı.. Doktoru Tulın hanımdı Medıcaldeyken. Dogumuna yakın Medıcalı bırakınca kızkardesımde Tulın hanıma gıtmeyı bıraktı.

Bende Medıcal Park Goztepe de dogum yaptım. Inanılmaz kolay bır dogum oldu. Dogum oldukdan sonra doktoruma dedım ama ben daha aglayacaktım.
Bu arada Normal dogum yaptım. Hemde epiduralsiz. Önce suyum geldi yolun ortasında. Eve geldım hazırlandım hastaneye gıttım. Sonra esımı cagırdım dusunun yanı.. Onemlı olan bıraz rahat olmak.

Ister normal olsn ıster sezeryan hayırlısı ne ıse o olsun deyin.
Hepınıze kolay dogumlar

ben çok korkuyorum o yüzden normal doğuramayacakmışım gibi geliyor
ama hep hayırlısı neyse öyle olsun diye dua ediyorum...

evet cnm bende oradayken baslamıstım tülin hanım fakat bırakınca bende muaynanesinde devam ettim.sonradan medicalparkı istemedi.ethicada yaptırdı dogumumu hersey süperdi.dogumuma eşimde girdi kamerayla....allah herkesin hakkında hayırlısını versin.bu arada sanada masallah seninde kolay gecmiş.benimde suyum dogumhanede geldi daha iyi oldu ıslakken.kızlar bu arada suyunuz gelince hemen hastaneye gidin kurumadan bebek daha kolay geliyor.

zaten su geldıkden sonra 24 saat ıcınde normal dogum gerceklesmezse bebek sezeryan ıle alınıyor. suyu azalınca kese delınce yanı suyun geldıkden sonra enfeksıyon kapma rıskı oluyor bılıne..

bende normal doğum istiyorum ama büyük ihtimal sezeryan olacak bende epitural sezeryan istiyorum gerci benim hala doğumu nerde yapacağıma karar veremedim
siz doktorlarınızdan memnunmusunuz

ben de normal istiyorum bu sırada hatta şiddetle normal doğum istiyorum. bir kere normal doğum yaptım bi daha yaparım diyorum, hem öyle korkulacak birşey değil.
asıl ben sezeryandan korkuyorum

dogum gunu yaklastıkca korkmaya basladım yahu?bilmiyorumkismile

Ben şahsen normal doğum istemiyorum. Sezeryan konusunda ise genel anestezi almak yerine epidural ya da spinal anesteziyi tercih ediyorum. Spinalin avantajı hemen uyuşturması. Epiduralin ise 15-20 dakika sonra uyuşturuyor olması dezavantaj gibi görünse de epidural için takılan aparat orda bırakılıyormuş ve sezeryan sonrası ağrılarda da işe yarıyormuş. Genel anesteziden uyandığında ilk 4-5 saatin arısına çok zor diyrlardı. Spinal de bir süre idare ediyormuş ama epiduralde eline bi pompa veriyorlarmış sen ağrıların artmaya başladığında kendin pompaya basarak kendine ağrı kesici gönderebiliyormuşsun.

aynen öyle oluyo arkadaşım hele bide anestezi doktoru tanıdık olursa 3 gün ağrı pompası takılı kalıyo ve çok rahat ediyorsun

dogum gunu yaklastıkca korkmaya basladım yahu?bilmiyorumkismile

cnm Allah kurtarsın

Allah hayırlı dogumlar nasıp etsın

cnm sanırım cem ısıktasa gıdıyorsun

memnun musun?ben de cuma gunu randevu aldım cem ısıktas a gıdecegm

muayıne ucretı ne kadar eger mumkunse soyler mısın?

dogum ucretını de soylersen cok memnun olacagım

2-3 haftalık hamıleyım

tavsıye eder mısın ceme gıtmeme? baska tavsıyelerın olursa da coooook memnun olurum

ınsallah msjmı gorursun

Allah yardımcn olsn optm cnm

ahh ahh cesur olsam normal derim keşkem ..bide ben 3 sene bekledim kızımı tüp bebekte bile sonuç alamadım kendiliğinden geldi kızım o yüzden sezeryan galibaa

bugüne kadar hakkımda hayırlısı dedim durdum drum bugün normal doğuma engelim olmadığını söyledi
ama yinede tam emin değilim son ana kadar belli olmaz ama inş. normal olur kaydirigubbakcemile2

normal dusunuyordum fakat bebegım normal dogum tarıhıne kadar bıraz tombıs olacak bu yuzden 10 gun sonra sezeryan olacagım bu arada etkılemek ıstemem ama epıdural sezeryan dusunen arkadaslara bıraz daha dusunmelerını tavsıye ederım bır hafta once bu yolla dogum yapan bır tanıdıgım kısmı felç gecırdı yuzu tamammen kaydı bır dıger arkadasımda bır yıl once dogum yaptı bu yolla ve bel agrısı hala devam edıyor benım tavsıyem sonucta amelıyat olacaksak normal anestezı en ıyısı rıske atmaya degmez herkese hayırlı dogumlar dılerım

ben de epidural normal doğum istiyorum. eşim anestezi doktoru. annelerin en rahat ettiği diyor. allah korusun, bir terslik olsa da epidural takılıyken hemen sezaryene alabiliyorlarmış.

ay bu ne yaa.. ağlıcam valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…