2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

Aysegül canım bugün verdım kargoya cıcılerınızı yarın geçer kısmetse elınıze

kız reyhen bizim kalp kalbe karşı derler ya.cicileride aynı gün aldık.kargoyada aynı gün vermişiz.bende bugün gönderdim canım.güle güle giysin kuzum..

reyhan teyzemizdem kargomuz gğeldi.teşekkür ederiz.reyhan teyzemize.bugün yarın ekleyecegim resimleri..

resim024x.jpg

resim025e.jpg

resim026t.jpg

resim027yd.jpg

reyhan teyzemiz zeynebimide düşünmüş onada hediye göndermiş.ayrıca teşekkür ederiz.çok incesin canım.teşekkür ederimçok mahcup oldum..

resim029v.jpg

buda üzerimize olan kıyafet.digerleri biraz büyük.kışa girerkende onyar olur.iyikide öyle olmuş.şimdi çok kıyafetimiz var.
tekrar teşekkürler hepsinide çok begendimopuyorumnanaktan

Güle güle kullansın Defnem hepsi çok güzeller
ayrıca Defne saçındaki fıskiyen olayım kızdelikafadulden

Aysegul begendıne çok sevındım canım güle güle gıysın fıstıklar
bızde aldık hedıyemızı tesekkür ederız canım kırmızı takıma bayıldım çok güzel fırsatım olur olmaz eklıycem resımlerını tekrar saol aysegülcüm kocaman öpüyoruz kızlarla senı

Aysegul begendıne çok sevındım canım güle güle gıysın fıstıklar
bızde aldık hedıyemızı tesekkür ederız canım kırmızı takıma bayıldım çok güzel fırsatım olur olmaz eklıycem resımlerını tekrar saol aysegülcüm kocaman öpüyoruz kızlarla senı

begendigine sevindim canım.güle güle gilysin ecem.kuzum..opuyorumnanaktan

son ciciler pek bi güzel çok yakışmış yavrulara
özellikle defnenin kahve mikili takımına bayıldım
ay bi miki hastalığıdır gidiyo bende hadi hayırlısı meloş duy sesimii:)))

ayy çok güzeller.. Güle güle kullanın Ayşegülcüm. Reyhancım zevkine sağlık canım

güle güle giysin kuzum...

Güle güle kullansın Defnem hepsi çok güzeller
ayrıca Defne saçındaki fıskiyen olayım kızdelikafadulden

güle güle giysin defne ve zeynep hepsi çok güzel...

ayyyy cicilerin yirtilmasin senin!

defne ve zeyno güle güle giysinler cicilerini hepside çok güzeller...

son ciciler pek bi güzel çok yakışmış yavrulara
özellikle defnenin kahve mikili takımına bayıldım
ay bi miki hastalığıdır gidiyo bende hadi hayırlısı meloş duy sesimii:)))

teşekkür ederiz teyzelerii.reyhan teyzemiz sagolsun:))

hepsi birbirinden güzel cicilerin defne ve zeynep güle güle kirletsinler inşallah reyhan teyzeleride çok zevkliymiş hani:))

Iste Aysegül teyzemizin yolladigi hediyelerimiz( Trde resimleri ekliyemedim anca eve gelince )
Tekrar tekrar tesekkür ederiz teyzemize ve kocaman öpücük yolluyoruz
dsc01953b.jpg

dsc01954a.jpg

yaa kızlar sormayın basıma gelenlerı esımın dedesı anıden fenalasınca apar topar koye gıttık ama gıdıs ne gıdıs 3ayda dondum ına bıle sukur eder durumdayım esımın dedesı suan daha ıyı bulbulede ayıp oldu hedıyeyı yollayamadan gıttım bır hafta sonu kalacaktım 3ay oldu aldıgım elbıseler kuculdu:) artık yenısını alırım yada bır sonrakı sefere dıyecem bulbulden gelecek cvpa baglıyım ve cok ozour dılıyorum cep telefonu cekmıyor ve wınnda cekmıyordu ne arayabıldım nede yazabıldım

Back
X