2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

kızlar saırım hediyeleşme yattımı.hadi istek yokmu bacım...

valla ne bilem kimse yanaşmıyo.artıkın olanlardan yaparız napalım.ne dersiniz..11kişiyiz...

amanııın ben yeni görüyorum bu hediyeleşme olayını. ilki süperdi, inşalah bu sefer de katılım artar. eğer geç kalmadıysam ve hediyeleşeceksek ben de varım. bayanssulusmile

amanııın ben yeni görüyorum bu hediyeleşme olayını. ilki süperdi, inşalah bu sefer de katılım artar. eğer geç kalmadıysam ve hediyeleşeceksek ben de varım. bayanssulusmile

yok canım geç kalmadın.bekliyoz daha katılım olur die..:1hug:

Nur ben ilk hediyeleşmeyi söylemedim bile. Arıza çıkarır diye sne de öyle yap...
Sibelcim rica etsem katılanların listesini yazabilir misin... Ben takip edemiyorum da...

benim adamın adresine geldi hediyem.hee hee adam önce inanmadi internetten tanıştıgın kişileremi gönderiyon hediye dedi.ya yalansa ya kandırıyosa deyip durdu..ya olmaz sen merak etmee dedim.şimdi hediyeye bakar şunu birine anlasan inanmaz valla der güler..kaydirigubbakcemile3.....benim kocanın baştan beri haberi vardı yani..

Nur ben ilk hediyeleşmeyi söylemedim bile. Arıza çıkarır diye sne de öyle yap...
Sibelcim rica etsem katılanların listesini yazabilir misin... Ben takip edemiyorum da...

canım benim karkoya bnim vermem imkansız zaten küçük bi ilçedeyim yani burda kargo falan yok şehre gitmem gerek orayada kendim asla gidemem.hemde hediye almam için parayı yine ondan alıcam
yane haberi her halukarda olur.hediye alcam demem alırım parayı ama işte kargoya vermem ve almam imkansız tek başımabenneyaptımki:1no2:

benımkının haberı war bısey demez oyle seylere aksıne bı cok arkadas kazandıgım sızlerle konusup dertlestıgım ıcın oda mutlu...

kızlar ben de katılıyorum gecen seferki çok güzeldi insanın hediye alması vermesi kadar güzel bişi yok hele ki buna sebep olan minik kuzular varken.. benim kocam da karışmadı aksine hoşuna gitti

nurcum senin içinzor olacak ..belli..bence sen katılma kuzum..sonra eşinle sorun olmasın boşver..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…