Valla gönderme parasi çok tutmazsa olur ben yollarim burdan benim için sorun olmaz
yazdım canım evet biraz daha bekleyelim ozaman..sibelcim yaz beni de şekerim listene. biraz daha bekleyelim ama duyuralım iyice.
amanııın ben yeni görüyorum bu hediyeleşme olayını. ilki süperdi, inşalah bu sefer de katılım artar. eğer geç kalmadıysam ve hediyeleşeceksek ben de varım. bayanssulusmile
yok kusum gec kalmadın...
az daha bekleyelım bence yenı gorenler olabılıyor
yok canım geç kalmadın.bekliyoz daha katılım olur die..:1hug:
Nur ben ilk hediyeleşmeyi söylemedim bile. Arıza çıkarır diye sne de öyle yap...
Sibelcim rica etsem katılanların listesini yazabilir misin... Ben takip edemiyorum da...
canım benim karkoya bnim vermem imkansız zaten küçük bi ilçedeyim yani burda kargo falan yok şehre gitmem gerek orayada kendim asla gidemem.hemde hediye almam için parayı yine ondan alıcam
yane haberi her halukarda olur.hediye alcam demem alırım parayı ama işte kargoya vermem ve almam imkansız tek başımabenneyaptımki:1no2:
nurcum senin içinzor olacak ..belli..bence sen katılma kuzum..sonra eşinle sorun olmasın boşver..:)))
benımkının haberı war bısey demez oyle seylere aksıne bı cok arkadas kazandıgım sızlerle konusup dertlestıgım ıcın oda mutlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?