2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

kızlar voles ne zaman gelii haberiniz varmı...
hem çekiliş ne zaman yapılacak..

bencede 30 iyi yani tabi eksikte olabilir.gönlünden koptuğunca....

sibelce0
zeynepb
sumifer
zeh
bitanesi
maviyeshill
07papatya
selmakerem
havvaesen
sevilirem
tuğba64
yaren_h
hulen
beris
bersu_791
fatolina
essemayit
meleksen
arkeos
eliferdi

bilmiyorum valla özelden ulaşabilen varsa ulaşsa katılacakmı öğrenirdk...

yok canım geç kalmadın yazıyorum senide...

tamam cnm teşekkürler bunuda kaçırsaydım kahrolurdum:roflol: ama ben kk yı herzaman açamıyorum facce msn filan teyzolar bana yazabilirmisiniz açamazsam buradan. pc de sorun var sanırım bu sayfayı herzaman açmıyor

ya gelen arkadaşlar olcak bekleyelim denilmişti sanırım ondan yazdım.bence uzatmayalım.çekilsin.zeynep yine sen çek istersen.o yöntem iyiydi..

ya kizlar bende çok istiyorum bu sefer katilmayi temmuzda Tr de olucam olmazsa benide ekleyin listeye bende gelince yollarim ve beni çeken arkadas o zaman gönderir banada olurmu olursa kabul ederseniz ekleyin benide yanliz bi kaç gün internetim yok giremiycem haberiniz olsun

tamam reyhancım olur.bir ay değilmi sanki ozman gönderirsin.çıkanda sana ozman gönderir..

sibelcim ne zaman yapılacak çekiliş pazartesi yapıcaz die okumuştum sanki yanlış mı hatırlıyorum ??

merhaba kizlar leptopum bozuktu kac gundur cekilir olmustur diye dun ozgele gitik alis verise erkek kiyafeti aldik bize erkek duser diye kaydirigubbakcemile3 ama da cekilis olmadimis ne zaman cekilis yapicaksiniz bana kim cikicak merak ediyorum erkek gisileride aldik insallah erkek cikar kaydirigubbakcemile3

Back
X