2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

bende haftasonu alıp pazartesi göndericem inş...elifcim hediyen gelince foto ekle bakalım..olurmu canım...

kız güldürdün beni haa.. ama biyandanda kötü hissettim kendimi bizim yüzümüzden kuzucuk annesiz mi kalmış açmı kalmış yavrum kıyamam ona.kime bırakıp çıkıyosun canım çarşıya ben daha hiç biryere onsuz gidemedim kimse olmadığından belki etrafımda bilmiyorum

:roflol: canım size hediye almakla alakası yokki annem yakın bana ben annemi bizim eve çağırıyorum emzirip çıkıyorum normalde en geç 2 saate eve gelirim ozamana da oğluş ya uyuyor oluyor yada yeni acıkmaya başlıyor ama dün kız kardeşimle çıktım kuaföre gittik bakım yaptırdık kendimize bayanssulusmile sonra hediyenizi aldık annemi aradım uyuyor deyince bu seferde kendimize bişeyler bakalım derken saati unutmuşuz aylardır sıkılmışım hemde alışverişe kaptırmışım kendimi ama kocişe demedim baya para harcamışım kaydirigubbakcemile3 duysa adam boşayacak beni bir daha çarşıya falan salmayacak valla :kedi:

:roflol: canım size hediye almakla alakası yokki annem yakın bana ben annemi bizim eve çağırıyorum emzirip çıkıyorum normalde en geç 2 saate eve gelirim ozamana da oğluş ya uyuyor oluyor yada yeni acıkmaya başlıyor ama dün kız kardeşimle çıktım kuaföre gittik bakım yaptırdık kendimize bayanssulusmile sonra hediyenizi aldık annemi aradım uyuyor deyince bu seferde kendimize bişeyler bakalım derken saati unutmuşuz aylardır sıkılmışım hemde alışverişe kaptırmışım kendimi ama kocişe demedim baya para harcamışım kaydirigubbakcemile3 duysa adam boşayacak beni bir daha çarşıya falan salmayacak valla :kedi:

heee iyi bari sevindimzemuszemus evet insan bunalıyo evde gerçi bende o yok ben maşallah 2 aylıkkenden berii çıkıyorum çarşıya alışmışım çalışırken evde durmak bayıyo beni sırnaşık şey sanada iyi gelmiştir işte ne güzel kırkyılda bir olur öle kocişe sölemezsin olur biter hehehee

bende haftasonu alıp pazartesi göndericem inş...elifcim hediyen gelince foto ekle bakalım..olurmu canım...

hediyemiz geldiiiiii tığbacıma tekrar teşekkür etmek istiyorum msj yazdım ama burası ayrı tabi:))) gencerime nasılda yakışacak bu ciciler ohhhh.yalnız öncelikle havaların ısınması düzelmesi lazım yazlıklar için ya:(((( hala şakır şakır yağmur var dışarıda :jeyyar:

hediyemiz geldiiiiii tığbacıma tekrar teşekkür etmek istiyorum msj yazdım ama burası ayrı tabi:))) gencerime nasılda yakışacak bu ciciler ohhhh.yalnız öncelikle havaların ısınması düzelmesi lazım yazlıklar için ya:(((( hala şakır şakır yağmur var dışarıda :jeyyar:

güle güle kullansın gencer bey...evet yazı bi görsek hiçte fena olmayacak yani...burada acayip sıkıcı bi hava var daraldım oooffff....

bulbul nerdesın hıc sesın cıkmıyor adresını hala yollamdın canım tel fılanda yok nasıl anlaascaz bılmıyorum

elifcim güle güle giysin gencer beyy.tubacım güzel bi secim...alkisalkisalkis

elifcim güle güle giysin oğluşun çok güzelmiş
tuba teyzesi zevkliymiş hehe

Elifçim çooookkkk güzel. Sağlıklı günlerde giysin Gencercik...
Tuğbacım senin de zevkine sağlık canımmm

Elifcim güle güle giysin Gencer cicilerini...

elifcım gule gule gıysın oğluşun cokta yakıscaktır

hepinize çok teşekür ediyoruz ama gencer tuğba teyzesine çoook çook teşekkür ediyoropuyorumnanaktan

Elifçim güle güle giysin paşam çok ta yakışacak hee yerim ben onu :) Valla haftaya Denizliden geçicem geçerken bi yer geçerim olmadı :)))

serapcım,ben de Berkin'e birşeyler baktım ama karar veremedim,şu an üstüne göre mi olsun yoksa 1 yaş mı alayım diye.ne dersin canım bir fikir versen???

Canım kusura bakma yaa bakmamışım buraya bu hafta bu kurstan dolayı pek giremedim takip edemedim ama ben de baktım karar veremedim :)) Şu an üstüne göre olabilir çünkü her geçen gün kıyafetlerimiz küçülüyor fazla almamaya çalışıyorum bu yüzden. 3-6 aylık kıyafetlerimiz küçülmeye yüz tuttu 6-9 olursa iyi olur zaten buralarda yaz uzun geçiyor hani şu an büyük gelse bile Kasıma kadar yolu var :)
Sen de bana tercihini söylersen sevinirim hani etek elbise pantolon herşeyi giydiriyor musun ya da elbisesi çok pantolonlu olsun dersin o da olur ve de beden tercihi de önemli. Ayrıca özelden adres telefon isim bilgileri yoluyorum sen de yolla bana ki en kısa zamanda göndereyim Baharcıma..

elifcim,bu cicilerin için de Gencer'i de görmek isterdik.
Benim fikrim:Gelen hediyeleri bebeklerimize giydirip remini çeksek.ne dersiniz???
Evde giydirsek yani resim çekene kadar.Hani soğuk dışarısı dediniz ya ondan dedim.Ben kendi adıma Bahar'a giydirip resmini çekeceğim.Bence daha hoş olur...

Serapcım hiç farketmez gönlünden geçen olsun.Ama 6-9 aylık tercihimdir.Hemen giysin isterim.Özelden attım adresimi.

Back
X