oğlumun hediyesi geldiii.. biz çok beğendik, haftasonunda oğluma giydirip resmini çekerim inş.. çok teşekkürler berrincim.ellerine sağlık.
Hülyacım güle güle kullansın Burak hediyesini canım ...opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlumun hediyesi geldiii.. biz çok beğendik, haftasonunda oğluma giydirip resmini çekerim inş.. çok teşekkürler berrincim.ellerine sağlık.
![]()
![]()
![]()
ıste fato teyzemızden hedıyelerımız cok tesekur ederız fato tayzesı ozge cok beyendı cıcılerını cok saol cok cıcıler
![]()
![]()
![]()
ıste fato teyzemızden hedıyelerımız cok tesekur ederız fato tayzesı ozge cok beyendı cıcılerını cok saol cok cıcıler
en son hediyeleşecek kişi reyhanla biziz.bekleyin bizi anacımmm az sonraaaa....
tüm bebişler hediyelerini güle güle, iyi günlerde kullansın. kaydirigubbakcemile2
hamileyken daha kolay olmuştu, alıp kargoya vermek. tahmin ettiğimden de geç kaldım galiba. hediyeyi aldım ama henüz kargoya veremedim. kusura bakma selmacım. bu hafta içi halladicem kargo işini.
hülyacım acelesi yok canım, ne zaman müsait olursan o zaman gönderirsin tatlım opuyorumnanaktan
çok çok teşekkür ederiz Selma Teyzesi: şirin ötesi şeyler bunlarr. aşırı zevkli seçimler olmuş valla. tekrar tekrar teşekkür ederiz. en kısa zamnada fotoğraflarını eklicemm. veee yarın kargoya veriyoruz biz de hediyemizi. çok öptükk opuyorumnanaktan