2010 şubat anneleri tekrar hediyeleşelim..

Selmacım çok zevklisin gerçekten. Nerden aldım bacım pembe olanı ben de gidem alam aynından esrama...Çok güzelllll

Selmacım çok zevklisin gerçekten. Nerden aldım bacım pembe olanı ben de gidem alam aynından esrama...Çok güzelllll

Havva canım Ali Fuat Başgil caddesinde bir mağazadan aldım ama mağazanın adı neydi valla hatırlamıyorum ama bidahaki gidişimde bakarım varsa alırım Esra kuşuma aynısından ...

hulencim, miray sultan güle güle giysin cicilerini gerçekten çok güzel çok zevkli seçim selma teyzeyide kutlarızzemuszemus

güle güle giysin bebişler hediyelerini .hepsi de çok güzel..

ben de burak'a giydirdim çok tatlı oldu ama resim çekemedim. çektiğimde koyacağım kesin..

Zeynebin hediyeside bugün geldi, Hülya teyzemize çok çok teşekkür ediyoruz hepside çok güzeller çok beğendim Hülyacım, resimlerini çekip ekleyecem en kısa zamanda ...

Güle güle giysin Miray hanim cicilerini hepsi çok güzel bende sortlu takimi çok begendim Selmacim çok zevklisin canim

:lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt
Hülya Teyzesinin kızıma gönderdiği cicilerde burda, Zeynebime çok yakışacak yeni cicileri zemuszemus tekrar çok çok teşekkür ederim Hülyacımopuyorumnanaktan

sdc12747.jpg

sdc12748o.jpg

IMG]http://i50.tinypic.com/2mwe0qd.jpg[/IMG]
xf0w29.jpg

20s7o5d.jpg
25twxom.jpg

x2tlr8.jpg
2mwe0qd.jpg

e68vnd.jpg
2zqvj45.jpg

bizde hediyemizi aldık melekteyzemize çok teşekkür ederiz kızıma çok güzel ciciler getirmiş hepsini çok beğendik tekrardan teşekkür ederim tatlım

Son düzenleme:
Back
X