2010 Şubat Anneleri

canım iyiyiz şükür
bende 5 kilo aldım doktor iyisin kilon iyi dedi ama bende senin gibi kompleks yapıyorum bazenn

sen çok az almışssın canım maşallah demek kendine fazla almıyorsun bende popo basen çok genişledi eşimde kızıyo niye sorun yapıyosun diye bende yapmıyorum diyorm ama aslında yapıyormusum bunun farkına vardım:))neyse hayırlısı artık bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilolar verilir inş.

gülşah kimse beni görmüyo iki gündür ya

oy kurban olurum görmez olurmuyuz kız seni bazen böyle dönemler oluyo hepimize canım benim senin yokluğun hemen farkediliyo burda...
hem dün gece birden aklıma geldin sen oğlun olcakmış gibi hatta rüyamı gördüm ne tam hatırlamıyorum

sen çok az almışssın canım maşallah demek kendine fazla almıyorsun bende popo basen çok genişledi eşimde kızıyo niye sorun yapıyosun diye bende yapmıyorum diyorm ama aslında yapıyormusum bunun farkına vardım:))neyse hayırlısı artık bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilolar verilir inş.

aslında tam sınırda bu haftada 5 kiloya kadar normalmiş hiç bu kiloda olmadığım için acaip hissediyorum
senin kızmıydı kız bebek kalçaları genişletiyoda

kızlar gecelik istemelerinin sebebi doğumdan sonra iç çamaşırı giydirmiyorlar hemen sonda takılıyor bundanda olabilir...

günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım valla bende bilmiyorumki alıcam bende çünkü geçenlerde arkadaşım doğum yaptı mesela çok üşüyodu kız kalın almakta fayda var

hoşbulduk kızlar sağolun.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

voles sanada günaydın ya neden kimse beni görmediiiiiiiiiii
küstümmmmmmmmmmmmmmmmm

oyyyy kıyamam ya özür dilerim canım bayadır geçmiş okuyorum baktım başa çıkamıycam sadece günaydınları aliyim dedim ama atladım demek seni çok afedersin canım ya... nasıl affettirebilirim kendimi...

ben şimdi bile gece yatarken bazen uzun gecelik giyiyorum pijamaların bel lastikleri rahatsız ediyo

aynen canım bende evde elbise ve gecede gecelik bi rahatım ki...

aslında tam sınırda bu haftada 5 kiloya kadar normalmiş hiç bu kiloda olmadığım için acaip hissediyorum
senin kızmıydı kız bebek kalçaları genişletiyoda

ewet kız canım popo ve basenler genişledi herkes kız demişti öylede çıktı sağlıklı olsunda ne olursa olsun dedim hayırlısı...

günaydıın canlarııım benim.... fatoşcum valla dün akşam gibi girdim ben sen yoktun ortalarda... bi sorun yok inş

fatoscum nerde görücem ben seni resim mi yükledin?
esma senin de resmini mesajları okuyunca gördüm valla kusura bakma. maşallah ikinize de
allah seni öle değil kız dünden beri ne yazsam cvp vermiyolar mecaz anlamda görmek şekerim senle esma cvpladınız sağolun size demiyom
aa fatoşcum aşkolsun dünde bana aynı şey olmuştu küsme hadi gel barışalım benim işlerde çok yoğunya arada girip bakıp çıkıyom

tama canım gel:1hug::1hug:ŞenizŞeniz hemende kanıyorum ya

valla benimde basen ve popom genişledi kızım sağolsun sonra sıkı bir diyet veririz bence

günaydın canım hoşgeldin nasılsın bakalım valla bende bilmiyorumki alıcam bende çünkü geçenlerde arkadaşım doğum yaptı mesela çok üşüyodu kız kalın almakta fayda var

aynen katılıyorum canım... biz bide şubatta yapıcaz hatta ben ocakta tam kara kışa denk gelicek... doğumhane zaten buz gibi olur çıktıktan sonrada walla bi taraflarımız donar... orda süs daha 2. hatta 3. planda kalıcak... öyle satenmiş allı pullu gecelik giyemem bayağı bildiğin kalın gecelik alıcam... zaten çok üşürüm ben bide hasta olurum sütüm mütüm kaçar falan Allah korusun...

selam kızlar bugün kalabalığız :)
ya şu gecelik meselesi de ne doğuma giderken mi giyilecek kafamçokkarıştı
niye çıplak giyiyoruz?

oy kurban olurum görmez olurmuyuz kız seni bazen böyle dönemler oluyo hepimize canım benim senin yokluğun hemen farkediliyo burda...
hem dün gece birden aklıma geldin sen oğlun olcakmış gibi hatta rüyamı gördüm ne tam hatırlamıyorum
canım benim sağol 24 saat burda olup biranda çıkınca belli oluyo tabi şaka bi yana ay bende öğrensem artık yarın gidicez dedi eşim bakalım hayırlısı olsun gülşahçım bakalım
nazlı fatoşumbenim darılma kuzum herkes seni seviyoo opuyorumnanaktan a.s.
öle valla sabahtan akşama kadar sizleyim kime naz yapacam ya
hoşbulduk kızlar sağolun.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oyyyy kıyamam ya özür dilerim canım bayadır geçmiş okuyorum baktım başa çıkamıycam sadece günaydınları aliyim dedim ama atladım demek seni çok afedersin canım ya... nasıl affettirebilirim kendimi...

aynen canım bende evde elbise ve gecede gecelik bi rahatım ki...
kız ben küsermeyim size ben sizi çok seviyom şaka yaptım şaka
günaydıın canlarııım benim.... fatoşcum valla dün akşam gibi girdim ben sen yoktun ortalarda... bi sorun yok inş

dün gezmeye gitmiştim:kedi:

aynen katılıyorum canım... biz bide şubatta yapıcaz hatta ben ocakta tam kara kışa denk gelicek... doğumhane zaten buz gibi olur çıktıktan sonrada walla bi taraflarımız donar... orda süs daha 2. hatta 3. planda kalıcak... öyle satenmiş allı pullu gecelik giyemem bayağı bildiğin kalın gecelik alıcam... zaten çok üşürüm ben bide hasta olurum sütüm mütüm kaçar falan Allah korusun...

Ne güzel anlatıyosun.. :) Rabbim o günleri görmemizi nasip etsin..

volescim senindemi kız canım çok sevindim hyırlısı olsun inş. isim ne düşünüyorsunuz bayanlar ben isim konusunda çok kararsızım yaa bakalım hayırlısı....

Back
X