sağol canım evet bal,pekmez,limonlu ıhlamur hepsini alıyorum sabahtan beri. özlem kızzz bende körfezkent tokiye taşındım A7 blok ayy süper komşumu olcaz yoksa.kaçıncı blok'a bakıyosun.burada kiralar uygun aslında.375,400,450,500 blok ve yöne göre değişiyo ama henüz buraya ulaşım koymamışlar biz arabamızı sattık buraya peşinat vermek için.kayınvalidemler yenikentte buradan oraya yürürken yoldan geçen araçlar durup alıyo güzel bişey.çok sevinirim komşu olursak.
benim kayınveldemler ve anenmlerde yenikenntte oturuyor :) inşallah komsu oluruz daha oralara gelip de bakma sansımız olmadı 3+1 kiralık varsa etrafında bana telefon verırsen cok sevınırım ne yalan dıyım vakıt olmadı gıdıp bakmaya yahu
tamam atıyorum özeline numaraları.
canım c vitamini açısından en zangin meyve kivi... günde 1 kivi özellikle bu ara yemeye çalış... benimde elevit bitti c.tesi yazdırıcam dr. uma.... o güne kadar kivi yiycem...
ben kivi ve şeftaliye dokunamammm :bbo: eşim soyuyor bende yiyorum.ama kiviyi yiyincede ağzımın tadı değişiyor ve dilim bölünüyor.biliyorum kivi yemem şart ama işte bi acayip oluyorum yiyince.hele şeftalinin tüylerine asla dokunamıyorum nektar tercihim.