İyiyim bebeğim çok şükür.. Bugün yeniden doğmuş gibiyim..
QUOTE]
ne güzel her zaman böle hissetmeni dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim bebeğim çok şükür.. Bugün yeniden doğmuş gibiyim..
QUOTE]
ne güzel her zaman böle hissetmeni dilerim
ayy kıyamam canm ya kafanı meşgul eden bişeymi varki seni rahatsız eden?
iyim canım bende saolasın
ya banada hep kız gibi geliyodu ama fatoş cildim çok lekelendi dedi dünde annem benim sende değilde gökhanda (erkek kardeşim) yüzüm çok lekelendi diyince acaba erkekmi dedim fatoşunki
benimki kız ve cildim pırıl pırıl
benden de gelmedi daha hiç bişi aama o kimi bayanlarda erken çoğunluğunda doğuma yakın geliyormuş die duydum.benden gelmiyo kız süt müt sütüm azmı lcak acaba :uhm:
1 mayıs sat benim canım
Sağol canım ben iyiyim ama bebişimi bi hissedersem çook daha iyiolucam.
Bence de o belli olmuyor canım. Beni sivilce bastı mesela benim erkek. Erkek anneyi güzelleştirir derler ama benim kuzenim akıllara zarar çirkinleşmişti. Tanınmaz haldeydi yavrum allahtan doğumdan sonra normale döndü. Ondan sonra ben bu kız erkek inançlarını bıraktım.
evet canım dediğin doğu sanırım benim vucut su topluyo biraz tuzlu yiyorum bide bide bayram ramazan dana gibi yedim :)
canım sinir sıkışması demişye doktor biraz harektelerine dikkat etmedinmi acaba
inş. hemen geçerde kızına ciciler almaya gidersin
kızlar allah izin verirse, kızımızın ismini (kesin olmamakla birlikte) MİRAY koymayı düşünüyoruz.
MİRAY: 1- Yılın ilk aylarında doğan
2- Güneş gibi ay gibi parlayan
3- aydın lider. ( Mir en baş demek)
4- miray isminin bi anlamı da uzak doğu ülkelerindeki kralicelere verilen unvan. gibi anlamları var.
en güzel özelliklerinden biri de tersten okunuşu..!
yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. benim için çok önemli..!
günaydın kızlar. umarım herkes iyidir. çok vaktim yok. akşam yorum bekledim ama doğru düzgün kimse cvp yazmadı. ben de küstüm onlarla (kendilerini biliyorlar. :kedi: )
yorum bekliyorum: yazmazsanız küserimmm. üzmeyin beni.
güzel bi gün geçirin. öpüldünüz opuyorumnanaktan
akşama bakabilecem yorumlarınıza. kib
canım ya ayakkabı alırken altına baksaydın keşke iyki düşmemişinbende bayramda ipin ucunu kaçırdım.walla cnm çok dikkat ediyorum aslında.ama irsi galiba annemede olmuş bana hamileyken.doğumdan sonra geçiyormuş.ya en son eşimle dr gidiceğimiz gün biraz gezelim dedik.size söylemeyi unuttum yeni aldığım botların altı kayganmış 3 defa düşüyordum eşim kolumu kaptı ama kolum çıkıodu az kalsın.düşsem daha kötüydü tabi.şimdi altlarına lastik çaktırıyoruz düz die aldım daha tehlikeli oldu benim için.bacaklarım ortadan 2 ye ayrılıyordu.çok korktum.
canım MİRAY çok güzel birisim çok kibar ve asil benceegünaydın kızlar. umarım herkes iyidir. çok vaktim yok. akşam yorum bekledim ama doğru düzgün kimse cvp yazmadı. ben de küstüm onlarla (kendilerini biliyorlar. :kedi: )
günaydın kızlar. umarım herkes iyidir. çok vaktim yok. akşam yorum bekledim ama doğru düzgün kimse cvp yazmadı. ben de küstüm onlarla (kendilerini biliyorlar. :kedi: )
benimde listem de vardı çok güzel bi isim anlamı da güzel kulağa da hoş geliyo
tuğba günaydın canım iyiyiz şükür inş. sende iyisindir
kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz.
bişe sorcam doktorunuz verdiği vitaminleri kan haplarını değiştimi hiç değişen oldumu..
bana elevit ve gyno-tardyferon verdı eb başındada folic plus kullanmıştım
folic plusu kesi bu yazdıklarımı verdi halada kullanıyorum aynılarını ama malesef ilaç içme konusunda sebatlı değilim atladığım oluyo![]()
bişe sorcam doktorunuz verdiği vitaminleri kan haplarını değiştimi hiç değişen oldumu..
çok şükür canım işyeri taşındı internet daha dün bağlandısositososito yeni yerimize ama yorulduk ben bittim artık daha çabuk yorulıyorum sizinde öyledir herhalde hatta eskişehirden müdür geldi oda öyle diyor sen baya yoruluyorsun artık halini beğenmedim diye ilkide düşük olduğu için anlıyorlar gerçi dikkat etmem gerektiğini vereliniortak
ben bi pembe hap içiyorum aç karnına ama ismini unuttum
bide calci-net D3 içiyorum testlerim iyi çıktığı için ilaç vermedi doktor
atlama hayatım hatta doğumdan sonra altı ay daha kullanmamız gerekiyomuş yoksa dişler felan dökülür.. bana da elevit bide ferrin fort verdi kullanıyomda kutular bitiyo tekrar aldırayım madem doktor değişcem demedi ama 28. haftada gidicez o zamana kadar değişirmi diye sordum derdi heralde.