2010 Şubat Anneleri

kızlar AKPAK,YAREN,FATIMA38 bizde buluşalım kıskandım

valla buluşalım kız. bizim ev kayseri parka çok yakın.şimdi bile gelebilirim delikafadulden
evde çok bunaldım da :kedi:
hem tanışırız yardımlaşırız, neyi nerden kaça aldık, doktorlar falan uzun uzun konuşuruz..

kuzum ıl ıl bulusmalar duzenleniyii sende istanbuldakine iştirak ediver kaydirigubbakcemile3

kuzum ıl ıl bulusmalar duzenleniyii sende istanbuldakine iştirak ediver kaydirigubbakcemile3

yaaa ööf beni kudurtmayın ben gelememki kocişim asla bırakmaz biliyom kaçamamda ondan gizli bişey yapınca illa ortaya çıkar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaaa ööf beni kudurtmayın ben gelememki kocişim asla bırakmaz biliyom kaçamamda ondan gizli bişey yapınca illa ortaya çıkar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız nıye bırakmasın sen hıc tek basına bı yere gıtmıyonmu arkadasınlan esınlen dostunlan bulusmuyon mu bı ben mıyım bu kadar rahat mirmirmirmir

ben cumartesi çalışmıyorum pazar kocam evde gelemem zeycepcimin dediğine katılıyorum bir cumartesi öğleden sonra buluşalım.. hatta zeh gelemiyomuş biz ona gidelim:)))

valla buluşalım kız. bizim ev kayseri parka çok yakın.şimdi bile gelebilirim delikafadulden
hem tanışırız yardımlaşırız, neyi nerden kaça aldık, doktorlar falan uzun uzun konuşuruz..

oh iyi yerdeymişin kız oralar eğlenceli olur...buluşalım valla tanımak istiyorum sizleri

kız nıye bırakmasın sen hıc tek basına bı yere gıtmıyonmu arkadasınlan esınlen dostunlan bulusmuyon mu bı ben mıyım bu kadar rahat mirmirmirmir

buluşuyom ama belli zaten buluştuklarım tek başımada inan ki anneme ablamlara bırakıyo oda yarı yola kadar ille kendi getirir. hele hafta sonu beni zati bırakmaz hamile olmasam bu kadar yapmaz da şimdi iyce düştü üstüme bazen daral geliyo laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

kızlar AKPAK,YAREN,FATIMA38 bizde buluşalım kıskandım

bende istiyorummm. bu haftasonu bizim memleketten misafir gelecek sanırım. ama haftaya cumartesi öğleden sonra olur.. gülşah sen ne zaman taşınıyon?

bende istiyorummm. bu haftasonu bizim memleketten misafir gelecek sanırım. ama haftaya cumartesi öğleden sonra olur.. gülşah sen ne zaman taşınıyon?

valla yaren bu pazar evin içindeki kiracı çkıyomuş ama biz ne zaman geçeriz bilemiyorum... ben ayarlamaya çalışırım ya zaten c.tesi buluşuruz heralde...

selda ewet canım aynen katılıyorumm opuyorumnanaktan
akpak profılde ıst gordum ondan sordum bacım mrk ettım sırnaşık şey
zeh senın kocıs erken baslamıs kız benımkı sımdılık rahat modlarda daha yakama yapısmadı :dance:

kızlar akrahan dan haber varmı hiç göremiyom uğramıyomu artık??? bi sorun felan yok dimi

slm kızlar ne güzel tüm hamışler buluşuyor
izmirli güzell anneler siz ayarlıyormusunuz bişilerkaydirigubbakcemile5

valla zeynepcim yat kalk şükret bide dükkan tam altımda ayak sesimi dinliyo inanki telsizle konuşuyoz biz hemen sinyal veriyo otur çok gezdin ayakta durdun. ama ilgi güzelde yani bu kadarda kaydirigubbakcemile3

Back
X