yerim ben onun minik ellerini.benim kızımda el sallıo ona.kızlar bende çıkmak zorundayım kına gecesine gideceğim ya daha duş alıcam hepinizi öptüm.
tamam canım iyi eğlenceler yerim ben senin kızını kendinize iyi bakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerim ben onun minik ellerini.benim kızımda el sallıo ona.kızlar bende çıkmak zorundayım kına gecesine gideceğim ya daha duş alıcam hepinizi öptüm.
fikirevi canım kızçen hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin inşallah.... nihayet sende fatoşta öğrendiniz cinsiyetleri..
fiikirevi ayrıntılı usg ile ilgili bilgim yok benim kafamda karıştı ben devlete gidiyorum valla doktor hastanede yaptırıyosa yaptırır teyzemin kızı yeni doğum yaptı maşallah ne özele gitti ne ayrıntılı usg die bişiy duydum ondan bişeyde olmadan doğurdu maşallah çok üstüne düşmücem bende düştükçe kafam karışıyo başka bişiy deil
fatoş reklam verseydinklava: kız butün isimler çıktı piyasaya burda kaynana dedikodusu yapanlarda varrrr senin varya edit ten düzelt bari silebilirmisin isimleri
fatoş reklam verseydinklava: kız butün isimler çıktı piyasaya burda kaynana dedikodusu yapanlarda varrrr senin varya edit ten düzelt bari silebilirmisin isimleri
durun önce beni ekleyin
selda uğur..
kızlar bu renkli ultrason konusu benim kafamı karıştırdı
bizim semtteki hastanelerde hep 2 boyutlu ultrason var
bu doppler dedikleri hangisi?
her kafadan başka ses çıkyor
araştırdım bugun benim hastanem 140a çekiyor 2 boyutluyu, bakırköyde Op. Dr. Lale Hn. var orası 150 dedi, Medicana'da 160mış
offf hangisine gitmeli?
birde randevu almak çok zormuş
doktorunuz sizi yönlendirdi mi?
benimki yurtdışında randevumda 12sinde çatlayacagım valla
kaan kocatepenin sitesinde de resmen siyah beyaz ultrasonla incelemiş
anlamadım gitti
hatta şey diyor sitede 1. derece ultrason incelemesi
2. derece için allah korusun bir problem varsa inceleme gerektirir diyor
gamyoncuiremsu oynatmaya az kaldı doktorum nerde????????
durun önce beni ekleyin
selda uğur..
Bence de fatoş iki soy isimlerle birlikte herkes meydanda valla dedikodu yapamıcak insanlar:roflol::roflol: Burcu kız sen de editle de o alıntıyı sil bari fatoşaderken sende de görünüyorlar:roflol:
valla kusura bakmayın hiç aklıma gelmedi dövseydiniz bide hangimizin kaynanası girer bakar allah aşkına neyse editleeddimfatoş reklam verseydinklava: kız butün isimler çıktı piyasaya burda kaynana dedikodusu yapanlarda varrrr senin varya edit ten düzelt bari silebilirmisin isimleri
ne güzel işte dedikodu yapıp günaha girmeyiz şka tabi sildimBence de fatoş iki soy isimlerle birlikte herkes meydanda valla dedikodu yapamıcak insanlar:roflol::roflol: Burcu kız sen de editle de o alıntıyı sil bari fatoşaderken sende de görünüyorlar:roflol:
kızlaar napıyonuz