2010 Şubat Anneleri

tamam canım öle olsun allah seni oda çok iidir ama

evet canım ya eşim çok sevindi kız derseler üzülür diye korkuyom kız esma banada gösterdi pipiyui ama hatta erkek olursa ban tatlı getircen dedi tamam dedim hatta bi kaçkerte baktı tatlıyı garantiliyeyim dedi aman ne bieyim.

evet canım ayrıntılıya girmeden kesinleşmeyecek galiba 13 gün kaldı bakalım.

biranönce girin kızlar ya esmacım sende gir biranönce o kadar güzel bir duyguki daha da hissediyorsun meleğini.heryerini parmaklarını gözlerini yakından görüosun.heleki 4 boyutlu görmek acayip güzel birşey biz birbirimize benzetmeye dahi başladık.kim burnu güzelmiş dese eşim dioki bana çekmiş.kulakları kepçemi diolar evet aynı seçil diokaydirigubbakcemile3 bu arada bizim nişanlılık dönemimizden beri espiri haline geldi artık ikimizde azıcık kepçeyiz ultrasyonda hemen kulaklarını aradıkkaydirigubbakcemile3

günaydın canım. ne güzel artık hissedebiliyorsun, sen de erken hissedenlerden olacaksın demekki, gözün aydın :)

günaydın fatıma'cım. dün yazışmıştık ama gündüz girmedin heralde. haftaya cumartesi kayseri tayfası buluşalım diyoruz.ne dersin,sana uyar mı?

teşekürler canım.
ay kızlar ben 5 ayımdayım
karnım bayagı büyüdü.
yeni yeni anlıyorum hamile olduğumu inanın.:)

ben biryandan temzilik yapmaya çalışıyorum kızlar
sizler gibi bende hemen yoruluyorum.
dinleneyim dedim eşimle kahvaltı yapmıştım
gene açıktım.
biraz dinleneyim dedimm.

benim face book um yok yaaa
:(

ben ayrıntılıyı doktoruma hiç sormadım kontrolümdede 25 haftalık olucam, arayıp sorsam mı acep

Gülşahcım seni ekledim face de

Bende oglumun sünnetinde oynarım kaydirigubbakcemile3 0-3 aylık epey bişey aldım dahada almıycam çünkü küçülecek giyemeyecek, hem ereniminde küçüklerinden var kullanırım onlarıda.

kaydirigubbakcemile3 cnm gözleri senin gibi boncuk boncuk olursa ne şeker olur.evet çabuk küçülüyor diolar.Ya Kızlar müge anlıyı izliomusunuz içim parçalanıo bu kaybolan çocukları gördükçe daha bir korkuyorum bu hayattan.:çok üzgünüm:

teşekürler canım.
ay kızlar ben 5 ayımdayım
karnım bayagı büyüdü.
yeni yeni anlıyorum hamile olduğumu inanın.:)

ben biryandan temzilik yapmaya çalışıyorum kızlar
sizler gibi bende hemen yoruluyorum.
dinleneyim dedim eşimle kahvaltı yapmıştım
gene açıktım.
biraz dinleneyim dedimm.

benim face book um yok yaaa
:(

günaydın canım a.s.

benimde karnım yeni belli olmaya başladı, giysilerimde olmuyor artık sanırım birkaş geniş bişey almam gerekecek.

Temizlik falanda yapamıyorum yetişemiyorum, çalışıyorum oglum okula gidiyor hafta sonu hep birşeyler çıkıyor derken resmen koktu evimin içi. Halılarımı yıkattım, yarında iki kadın gelecek akşama mis gibi olucak inş. birde dogumdan önce alırım yeter sonrasına Allah büyük hallederim inş.

kaydirigubbakcemile3 cnm gözleri senin gibi boncuk boncuk olursa ne şeker olur.evet çabuk küçülüyor diolar.Ya Kızlar müge anlıyı izliomusunuz içim parçalanıo bu kaybolan çocukları gördükçe daha bir korkuyorum bu hayattan.:çok üzgünüm:

Valla büyük oglumun gözleri baba ve benden ortak yapım ela ama güneşte yeşil bu nasıl olucak hiç bilmiyorum, saglıklı olsun önce inş. O çocuklara bende çok üzülüyorum Allah ailelerine sabır versin bir an önce bulunurlar inş.

evet canım ya eşim çok sevindi kız derseler üzülür diye korkuyom kız esma banada gösterdi pipiyui ama hatta erkek olursa ban tatlı getircen dedi tamam dedim hatta bi kaçkerte baktı tatlıyı garantiliyeyim dedi aman ne bieyim.

.

benim eşimde çok seviniyo ya kızsa diorum olsun dio hiç üzülmem dio
benim doktorda erkek dedi hatta o doktora arkadaşım gidiyo birebir tutturur dedi bana erkek dediyse erkektir dedi ama bikeredaha erkek desinler anca inanıcam öncelikle sağlıkları önemli ama

seçilcim ben giricem ayın 15 inde canım saat 9 da tok olacakmışım fatıma ara canım sor 25 hafta geç olabilir bide bana 2 li test yapılırkende ayrıntılıymış ultrason ama şimdi büyümüştür dimi kuzum.

herkese günaydın

Valla büyük oglumun gözleri baba ve benden ortak yapım ela ama güneşte yeşil bu nasıl olucak hiç bilmiyorum, saglıklı olsun önce inş. O çocuklara bende çok üzülüyorum Allah ailelerine sabır versin bir an önce bulunurlar inş.

ela da güzel renk.tabi önce sağlık önemli.amin inşallah sabır versin Allahım inşallah bulunurlar.

günaydın hayırlı cumalar herkese opuyorumnanaktan

hoşgeldiniz şekerler günaydın

ay kızlar atvde mügeyi izliyorum çok ağladım ya trabzonda kaybolan çocuğun annesi konuşma yaptı dayanamadım bide abyramda kaybolan kayserili çocuklar nekadar çok çocuk kayboluyo ya allah sabır versin ya

Günaydın canım nerelerdesin sennn

burdayım canım hafta sonu kız kardeşimin düğünü vardı 4 gün izinliydim şimdide işler birikti onları toparlamaya çalışıyordum gelip geçmişi okuyorum yazana kadar kimse kalmıyor artık yetiştim size işlerimde düzene girdi

biranönce girin kızlar ya esmacım sende gir biranönce o kadar güzel bir duyguki daha da hissediyorsun meleğini.heryerini parmaklarını gözlerini yakından görüosun.heleki 4 boyutlu görmek acayip güzel birşey biz birbirimize benzetmeye dahi başladık.kim burnu güzelmiş dese eşim dioki bana çekmiş.kulakları kepçemi diolar evet aynı seçil diokaydirigubbakcemile3 bu arada bizim nişanlılık dönemimizden beri espiri haline geldi artık ikimizde azıcık kepçeyiz ultrasyonda hemen kulaklarını aradıkkaydirigubbakcemile3

canım ne dicem ben medicalden randevu aldım ama doktor odasındaki usg normalmiş oyüzden oraya gitmekte tereddütte kaldım sen muaynanesine gitmiştin demi ordamı ayrıntılı baktı sana
100 tl muaynanesi galiba o yüzden 30 lira medicale vereceğime özelinemi gitsem?
ama herşeyini net görmek çok güzel bişiy ya

Back
X