- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 698
- 48
anam noluyo face ler verilmiş bilmem neler
benimkide gülşah ulu akdağ olarak kayıtlı ...:))
ekleyeyim hemen gülşahcım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam noluyo face ler verilmiş bilmem neler
benimkide gülşah ulu akdağ olarak kayıtlı ...:))
tamam canım öle olsun allah seni oda çok iidir ama
evet canım ya eşim çok sevindi kız derseler üzülür diye korkuyom kız esma banada gösterdi pipiyui ama hatta erkek olursa ban tatlı getircen dedi tamam dedim hatta bi kaçkerte baktı tatlıyı garantiliyeyim dedi aman ne bieyim.
evet canım ayrıntılıya girmeden kesinleşmeyecek galiba 13 gün kaldı bakalım.
günaydın canım. ne güzel artık hissedebiliyorsun, sen de erken hissedenlerden olacaksın demekki, gözün aydın :)
günaydın fatıma'cım. dün yazışmıştık ama gündüz girmedin heralde. haftaya cumartesi kayseri tayfası buluşalım diyoruz.ne dersin,sana uyar mı?
Bende oglumun sünnetinde oynarım kaydirigubbakcemile3 0-3 aylık epey bişey aldım dahada almıycam çünkü küçülecek giyemeyecek, hem ereniminde küçüklerinden var kullanırım onlarıda.
teşekürler canım.
ay kızlar ben 5 ayımdayım
karnım bayagı büyüdü.
yeni yeni anlıyorum hamile olduğumu inanın.:)
ben biryandan temzilik yapmaya çalışıyorum kızlar
sizler gibi bende hemen yoruluyorum.
dinleneyim dedim eşimle kahvaltı yapmıştım
gene açıktım.
biraz dinleneyim dedimm.
benim face book um yok yaaa
![]()
kaydirigubbakcemile3 cnm gözleri senin gibi boncuk boncuk olursa ne şeker olur.evet çabuk küçülüyor diolar.Ya Kızlar müge anlıyı izliomusunuz içim parçalanıo bu kaybolan çocukları gördükçe daha bir korkuyorum bu hayattan.:çok üzgünüm:
evet canım ya eşim çok sevindi kız derseler üzülür diye korkuyom kız esma banada gösterdi pipiyui ama hatta erkek olursa ban tatlı getircen dedi tamam dedim hatta bi kaçkerte baktı tatlıyı garantiliyeyim dedi aman ne bieyim.
.
herkese günaydın
herkese günaydın
günaydın hayırlı cumalar herkese opuyorumnanaktan
herkese günaydın
Valla büyük oglumun gözleri baba ve benden ortak yapım ela ama güneşte yeşil bu nasıl olucak hiç bilmiyorum, saglıklı olsun önce inş. O çocuklara bende çok üzülüyorum Allah ailelerine sabır versin bir an önce bulunurlar inş.
benide ekleyin kızlar face :) özlem zafer demirelli:)
Günaydın canım nerelerdesin sennn
biranönce girin kızlar ya esmacım sende gir biranönce o kadar güzel bir duyguki daha da hissediyorsun meleğini.heryerini parmaklarını gözlerini yakından görüosun.heleki 4 boyutlu görmek acayip güzel birşey biz birbirimize benzetmeye dahi başladık.kim burnu güzelmiş dese eşim dioki bana çekmiş.kulakları kepçemi diolar evet aynı seçil diokaydirigubbakcemile3 bu arada bizim nişanlılık dönemimizden beri espiri haline geldi artık ikimizde azıcık kepçeyiz ultrasyonda hemen kulaklarını aradıkkaydirigubbakcemile3