• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

selam arkadaşlar bende şubat annesiyim ama burayı yeni buldum benim 2. çocuğum size tavsiyem normal doğum yapacaklara 2 tane elbise türü pijama tabii önü gögüse kadar düğmeli olsun rahat etmek için çünkü normal doğumda doğumdan sonra dikiş kontrolü yapıyorlar sonra 1 de altı üstlü pijamanız olsun yedekli çünkü kanamadan dolayı leke oluşabiliyor pijamalarda tamamen önden düğmeli olursa iyi olur. Sezeryandada ilk önce gecelik istiyorlar sonra hemen pijamaya geçiriyorlar zaten. yardımcı olmuşumdur umarım

Hoşgeldin canım. Sağol verdiğin bilgiler için.
Alışık olmayan için gecelik giymek zor geliyor ama ben çok severim ve çok ta rahat geliyor bana yaz kış kullanıyorum.

Canım geceliğin kısa kollu olması gerekir mi hani serum falan takıyorlar mı?

Seldacım maalesef dogumdan öncede sonrada sürekli gelip bakıyorlar utanıyorsun ama alışıyorsun onlara göre çok normal devamlı yaptıkları iş nede olsa

Kızlar ilk giydirceginiz çıtçıtlı badileri uzun kollu alın sakın kısa kol almayın bide zamanı gelince bazı şeyleri alın yoksa giydirmeden rafa kaldıracağınız kıyafetleriniz olur 4 ay sonra yaz gelicek ve giydiremeyeceksiniz. Bide çok hediye gelicek fazladan bişeyler almayın bence ama insanın kendine hakim olması zor tabii

Kızlar ilk giydirceginiz çıtçıtlı badileri uzun kollu alın sakın kısa kol almayın bide zamanı gelince bazı şeyleri alın yoksa giydirmeden rafa kaldıracağınız kıyafetleriniz olur 4 ay sonra yaz gelicek ve giydiremeyeceksiniz. Bide çok hediye gelicek fazladan bişeyler almayın bence ama insanın kendine hakim olması zor tabii

srpp tatlım ay ne aldim da bisi yok hastane cikisi mevlut takımı da yazliklar alinicak bir kac hafta sonra annemlere doktora hem gidicem londraya ceket bakcam yazlik ayakabilar alcam bende bebek ayakabi hastali var kızlar ya da cok eksigim var benim de bataniye almicam 4 tane var annem bisiler orduruyo orulme de cok istemiyorum ben kızlar ya kızlar pazarda veya indirim olan yerde aliyosun neler neler biraktıgın para 20 tl vala alis verise bebek icin ben dil esimde bayılıyo hastayız biz

Hoşgeldin canım. Sağol verdiğin bilgiler için.
Alışık olmayan için gecelik giymek zor geliyor ama ben çok severim ve çok ta rahat geliyor bana yaz kış kullanıyorum.

Canım geceliğin kısa kollu olması gerekir mi hani serum falan takıyorlar mı?

Hoşbulduk canım. Rica ederim. Yok soğuk olucak uzun kollu birazda kalın olsun abartı kalın değil hastaneler sıcak oluyor zaten serumu zaten çok tutmuyorlar canım 1 saat içinde çıkarıyolar sezeryanda normalde hiç takmıyorlar sıkıntın olmazsa. O gecelik giymek banada zor geliyor pek sevmiyorum. 1. ci oğlumda çeyizden kalma vardı onu giydim yarım gündede çıkarttım. Ama acemi olduğum için düğmesi kısaydı emzirmek zor oldu yırtalım dedim ama yırttırmaldılar ama bu sefer yeni alıcam uzun düğmesi olsun gögüs altına kadar

ZEH uzan kanapeye tv kumandasını tuşları aşağı gelecek şekilde göbeğinin üzerine koy ve seyret pıt pıt atıyosa hiç bişey olmaz. rahat ol lütfen
Fatma ne diyon sen ya şaka gibi.. kız kocama bile göstermiyom ben onlara nasıl açayım.. allahım sezeryanmı olsam

ZEH uzan kanapeye tv kumandasını tuşları aşağı gelecek şekilde göbeğinin üzerine koy ve seyret pıt pıt atıyosa hiç bişey olmaz. rahat ol lütfen
Fatma ne diyon sen ya şaka gibi.. kız kocama bile göstermiyom ben onlara nasıl açayım.. allahım sezeryanmı olsam

Korkma canım iz kadınız alışacağız böyle muayenelere asla zorda kalmadıkça sezeryan tercih etme. Çok zor biliyorum insan eşine bile alenen göstermeye çekinirken ayy

ay bende hıc vijinal kontrol olmadim cok utanıyom ya kızlar napcam diye ama ben normal dogumdan yanayım dusunsenize dogum yapiyorum bitane ingiliz bitane zenci beni goryo aamannn

canım niye ilk uzun kollu alalım... yani kış olucak zaten uzun kollu düşünüyordum bende ama böyle üstüne basarak söyleyince bi merak ettim... bu arada söylediklerine katılıyorum fazla şey almamak lazım... 4 ay sonra yaz ve aldıklarımızı bir dahaki seneyede giydiremiycez... hediyeydi şuydu buydu zaten dolu kıyafeti olur onun....

herkese tekrardan merhaba dün izinliydim haliyle iş birikmiş altından kalkamadım zaten iyice tembelleştim canım bişey yapmak istemiyor birde bankaya falan gittim :bbo: benim bebişimde artık harekete başladızemuszemus bir gün sol taraftan tepik atıyor bir gün sağ tarafa geçiyor ordan tepik atıyor yere eğildiğimde karnımın üzerine sıkıştırdım mı amanın çok kuvvetli atıyor ozman kızıyor herhalde annesinekaydirigubbakcemile3 bende özür diliyorum hemen bebişim kusura bakma diye hihoyyyt

bende hiç vajinal konturol olmadım.
bende çok çekiniyorum kızlar
nasıl olacak bilmiyorum.
o an aklına bile gelmiyor diyorlar
hayırlısı bakalım.

tatlım bebgine cok alma diyolar da beki milet benim istedigim gibi hediye getirmek ki milet cebile uyugun bisi aliyo ben o goruste dilim insan alir tabi ilk basta icin bir kac 3 ay icin 6 ay icin oyle aliyorum ben benim istedigimi milet getirmicek ya bana insan ihtiyaclarini aliyo

bende hiç vajinal konturol olmadım.
bende çok çekiniyorum kızlar
nasıl olacak bilmiyorum.
o an aklına bile gelmiyor diyorlar
hayırlısı bakalım.

aman ben oldum kasmayın bu kadar yaa bakarsa baksın ben normal doğum yapayımda istiyorsa gelsin baksın ne utanıcaksınız ağda için gidincede görmüyorlar mı.tabii bende utanıyorum ama yapcak birşey yok kuafördede 2 dk yüzümü kapatıyorum sonra alışıyorum

aman ben oldum kasmayın bu kadar yaa bakarsa baksın ben normal doğum yapayımda istiyorsa gelsin baksın ne utanıcaksınız ağda için gidincede görmüyorlar mı.tabii bende utanıyorum ama yapcak birşey yok kuafördede 2 dk yüzümü kapatıyorum sonra alışıyorum

haklısın aslında canım ben agdayıda kendim
yaptığım için belki biraz zor geliyor.
dediğin gibbi yapacak birşey yok
açılacak görülecek.

Back
X