2010 Şubat Anneleri

ben şimdiden yuvarlansam biyerlere ulaşırım kız. 1,65 m, 71 kiloyum:lepi:

ben de.. 157 cm boy, 59,9 kg ..

kızlar dr.a sormak aklıma gelmedi heyecandan benim şimdi sata göremi hesaplancak doğum usg ye göremi kafam karıştı yaaa...

ultrasona göre.
ama boşver o hesabı sen.. buna meleğin karar verecek.. sen belirleyemezsin :)

kızlar inşallah bizim taşınma işi seneye kalır, stemmuzun ortasına kadar durumumuz belli olacak, Rabbim hayırlısı ise kalmayı nasip eder inşallah,

hayırlısını görünmeyen el kararlıyor fifacım.. daima ve her şartta.
bekle ve karşına çıkan olayları hayra yor.. hepsi bu :)

işin komik yanı bu sene hatta hamiş olduğumu öğrenene kadar ben hep gitme taraftarıydım ama şimdi düşük riskimin olması beni düşündürüyor, üstelik tayin işi olursa önce eşim gidiyor ve benim tayinim çıkasıya kadar da 1,5 - 2 ay ben burada yalnız kalacağım ve burada yakınlarımız olmadığından bu halde tek başıma ne yapacağımı düşünüyorum, bir de tayin işinde sııntı çıkarsa 2 ayı da geçerse lojmanı da boşaltmak zorunda kalacağım falan işte bir sürü şey var aklıma takılan

işin komik yanı bu sene hatta hamiş olduğumu öğrenene kadar ben hep gitme taraftarıydım ama şimdi düşük riskimin olması beni düşündürüyor, üstelik tayin işi olursa önce eşim gidiyor ve benim tayinim çıkasıya kadar da 1,5 - 2 ay ben burada yalnız kalacağım ve burada yakınlarımız olmadığından bu halde tek başıma ne yapacağımı düşünüyorum, bir de tayin işinde sııntı çıkarsa 2 ayı da geçerse lojmanı da boşaltmak zorunda kalacağım falan işte bir sürü şey var aklıma takılan

hmm.. hayırlısını dile, dua et.. hepsi bu yapman gereken.
allah bilir.. zaten çoktan kararlamıştır size dair planlarını :)

eveettt herkese iyi uykular...
biz yatağa gidelim..
yarın görüşürüz... öptük hepinizi..

gözün aydın ebruli çok sevindim yazıların ı uzaktan takip ediyordum oturmadaydık gelir gelmez bak tım aldım güzel haberi allah tamamına erdirsin

günaydın kızlarrr... size 8. gebelik haftasıyla ilgili bişeyler buldum.. okursunuz.. en azından bu durumlardan birini fln yaşadığınızda panik yapmazsınız.. :))
hııı yalelcim 8+3 olmuşsunuz.. negüzel cnmm yaa... maşallah sana ve hepinize...:nazar: :nazar: :nazar: a.s. rabbim sağlıkla doğurmayı vebüyütmeyi nasip etsin inş. :Saruboceq: :Saruboceq:

8.GEBELıK HAFTASIYLA ıLGıLı DOĞRULARI ÖĞRENELıM

1. Folik asit takviyesi almaya devam ediyorsanız bu haftadan itibaren bu takviyenin artık gerekli olmadığını bilin. Folik asit, doktorunuz tarafından size nöral tüp adı verilen yapının oluşmasına takviye amacıyla verilmiştir. Bebeğin beyin ve omuriliğinin yerleştiği kemik kanal, yani nöral tüp bu haftada çoktan gelişimini tamamlamıştır.
2. Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
3. Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir.

herkese günaydın...
yeni gelen arkadaşlarımız varmış, hoşgeldiniz aramıza, tebrikler...
ebruli gözün aydın canım, çok sevindim güzel haberlerine...

günaydın kızlar................
bebegcim sağol verdiğin bilgiler için canım inşallah olmaz ama olursa hazırlıklı oluruz en azından dimi...........

kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kıslar.............rabbim bu mübarek günler hürmetine kazasız belasız sağlıcakla günümüzü tamamlayıp evlatlarımıza kavuşmak nasip etsin rabbim............sağlıklı hayırlı analı babalı evlatlar büyütmek nasip etsin cümlemize ..................olmayan herkesede hayırlı evlatlar versin rabbim................

CANEYLOM.. AMııııNNN CNMM....

fifacım... hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun arkadaşım... rabbim sizin içinen iyisini kararlamıştır cnm. allah gönlüne göre versin...

hıı bu arada.. kızlar

sizin ve tüm islam aleminin kandili mübarek olsun inş. rabbim bu gece açılan elleri boş çevirmezmiş.. duaları kabul olan kullarından eylesin bizleri de inşallah.. hamile olanlar inş.rabbimin rızası ve yardımıyla bebeklerini sağlıkla,sorunsuz şekilde hayırlısıyla doğurup kucağına alırlar.. ve benim gibi isteyenlere derabbim inşallah daha fazla bekletmeden mucizesini yaşatıp hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder... amiiinn.. :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnn canımmmm cümlesine nasip etsin rabbim...........

günaydın kızlar
ıki gündür yoktum...annemde yattım baktı bana saolsun...çok kötüydüm bulantı mahvetti beni işe gelemedim...
halada aynıyım elim kolum kalkmıyo çok halsizim

bengusu hoşgeldin aramıza,
benim tahmini doğum tarihim de 26 şubat çok yakın birbirimize
hayırlısı inşallah hayırlı evlatlar dünyaya getiririz
sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana ve herkese cnm

az önce test yaptım yine.. mafoldumben sonuç tahmin ettiğim gibi.. tek çizgi.. öyle net bi çizgiki 2. çizginin gölgesi bile yok yani... adet gecikmemin sebebi bebiş değilmiş yani.. olsun napalım.. hayırlısı böyleymiş demekki.. umudumu kaybetmek istemiyorum... bu gece dua edicem yine.. rabbim bu mübarek gecede duası kabul olan kullarından eyler de bebeğime kavuşurum bende inş... :Saruboceq:

Hayırlısı olsun diyelim Bebeg o zaman. Umudunu kaybetme tabii. Zamanı şimdi değilmiş demek ki. Ne zaman gelmesi gerekiyorsa küçük insanın o zaman gelecektir zaten. Hiç canını sıkma. Bak hayırlı da bir gün. Eminim bugün çok içten dualar edeceksin.

Back
X