günaydın canlarım ... geçmişi okumadan yazmiyim dedim beklettim kusura bakmayın...
bebeğimizi gördük dün çok güzelleşmiş kızlar tam olarak yüzü çıkmış ortaya artık... boyu uzun olucak haftasına göre uzun gidiyo dedi dr. amcamız... 32 cm 690 gr olmuş... parmakları elleri çok zarif dedi... beyni çok iyi durumda kalbi çok iyi organları yerli yerinde çok şükür çok sağlıklı dedi... böbbeğindeki taşa kadar baktı adam temiz çıktı şükür... boyu uzun olduğu için değerleri hep üst sınırda çıkıyo bu iyi dedi... çok hareketliydi çok zor aldık ölçümleri sürekli tekmeleyip duruyo... artık dr. bile dayanamadı inanılır gibi değil ne kadar hareketli dedi.... iyiki çikolata yemeyi unutmuşum... yesem ne olucaktı acaba... ölçümleri alırken baş sağ başta falan diye anlatıyodu bebeğpin yerini... sonra dediki o kadar kareketliki başı solda şu anda dedi... yanlız dün konuştuğumuz konu başıma geldi... 1 tur kordon dolanması var boynunda dedi... ama sakın korkma bu korkulacak bişey değil 5 gebelikten birinde görüyoruz bunu dedi... yani %20 si gebeliklerin bu şekildeymiş... sağlıklı doğarlar hiç korkma dedi... biraz canım sıkıldı açıkçası ama sağolsun yarenin yazıyı bugün tekrar okudum içim rahatladı yine... ama o psikolojiyle bu şekilde normal doğum yapılabilirmi onu sormadım adama... bi araştırıcam internetten ama karşıma olumsuz bi yazı çıkar diye bakmayada korkuyorum... 180 tl ye muayene oldum +10 tl resim için +30 tl video için istiyorlardı ben istemedim ... muayeneden çıkarken dr. amcamız dediki çok güzel bi kızınız var bu resim benden hediye olsun ona dedi 1 tane resmimizi verdi bize... çok tatlı poz verdi kızım....