• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

benim mesaim bitti ben kaçıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan

iyiz tatlım allaha sukur bebiste iyi icerde durmuyo senin prensesin nasil

hadı gozun aydın :CüvCüv:

sağol canım opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan hoşbulduk tatlım
fikirevi gözün aydın darısı tüm hissetmeyen arkadaşlarımızın başına en yakın zamanda:Saruboceq:
esra canım güle güle kendine ve bebişe iyi bak opuyorumnanaktan

amin canım sen daha hissetmedin mi? akannehir

Merhaba kızlar. İyi akşamlar herkese

hoşgeldin canım nasılsın?

KIZLAR SİSTEMİN İZİN VERİDKLERİNİ PUANLADIM

Fikirevi sağol canım sen nasılsın. Bebeğini mi hissetmeye başladın canım. Gözün aydın :)))

yok uyan yokta eskide bazen arkadaslar takılıyo cnm

Meleksencim bebeğimden bahsetmiştim uyuyor herhalde diye. Yanlış anlaşma olmuş :)

heeee anladim tatlım uyusunda buyusun nini nini annesi

Evet ya büyüsünler de kucağımıza alalım artık.Çok özlüyorummmmm

ah tatlım buyuselerde saglikla kucaklarimiza gelseler insan ozluyo nasil bisidir acaba diyo minicik guzel bir melek ilk gordugu an insan nasil olur aglar ya

Yha kızlar şuan delirmek üzereyim sabah saglık ocagına aşı için gittigimde kalp atışlarını dinledim çok geriden ve yavaştı hemşire aç oldugun içindir dedi bende pek önemsemedim ama şimdi iç çamaşırımda 2 damla leke gördüm doktorumu aradım hemen dogum hast filan gitmemmi söledı eşimede ulaşamıyorum ama bebgımın hareketi var hala hissediyorum nolur dua edın kötü bişi olmasın

Canım hemen git ihmel etme. Ama kalbini ferah tut. Kötü bi şey olsa pıhtılı kan gelir diyolar

Back
X