• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Ya arkadaslar selam almaz da mı oldunuz cıcılı bıcılı yazmıs tım sana demın gecen ay bende de plasenta asagıda oldugu ordataya cıktı ama doktor hıc korkulcak bısı yok dedı agır kaldırma cok sıkta ılıskıye gırmeyın dedı dınlen dedı bakalım pazartesı ne cıkıcak doktora gıdıcence dogu yukarı cıkıyormus takma cnm allah hepımızle olsun

essemiyat canım sen ayrıntılıya girdinmi seninle hemen hemen aynıyız

girmedim canım
napıcam bilmiyorum mydarlig le devlet hastanesi yapıyomuş die öğrendik gitmeyi düşünüyoruz bakalım

slm kızlar az önce doktordan geldım dün yazdıgım gibi bebegın eşi aşagıdaymış ama tam kapatmıyo yanı yukarı çıkma ihtimali var 2 ay boyunca lekelenme olabilirmiş çok fazla kanama olursa allah korusun bebegım sezeryanla alınacak çok dikkat etmemm gerekmiş gebelik boyunca ilişki yasak yatak istirahati verdı işte böle sizleride strese soktum ama dun ömrümün 10 yılı gitti nerdeyse bunada şükür tabi rabbim hepimizin bebegini korusun
tüm ii dilek ve dualarınız içinde çok tşkler bana çok büyük destek oldu gerçekten

Hadi canım inşallah atlatacaksın bu iki ayı da. Ne olacak gelir geçer yeter ki bebeğin iyi olsun. Allah meleklerimizi korusun:Saruboceq:

cicilibicili çok geçmiş olsun, artık kendine çok dikkat et, yorulma ayakta çok kalma, bol bol uyu dinlen canım.

slm kızlar az önce doktordan geldım dün yazdıgım gibi bebegın eşi aşagıdaymış ama tam kapatmıyo yanı yukarı çıkma ihtimali var 2 ay boyunca lekelenme olabilirmiş çok fazla kanama olursa allah korusun bebegım sezeryanla alınacak çok dikkat etmemm gerekmiş gebelik boyunca ilişki yasak yatak istirahati verdı işte böle sizleride strese soktum ama dun ömrümün 10 yılı gitti nerdeyse bunada şükür tabi rabbim hepimizin bebegini korusun
tüm ii dilek ve dualarınız içinde çok tşkler bana çok büyük destek oldu gerçekten

allah yavrunuda senide korusun canım hiç endişe etme herşey güzel olacak bizim bebeklerimiz çok kuvvetli

evet canım bunada şükür bol bol dinlen yorma kendini üzme o sorunuda atlatırsınız bebişinle

geçmiş olsun güzelim işallah bişi olmaz hep yat dinlen .................benimkide aşağıda demişti am düzelir 7. 8. ayda dedi hayırlısı Allah hepimizi korusun....ben zaten çok mızmızım çabucak yoruluyorum eğilip kalkamıyorum ...öle çok iş yapamıyorum evim batık durumda ama ne yapim burada ne annem var ne kimsem ben:asigim:im de iş yapcak halim yok doğumdan sora kadın tutcam şimdilik lap şak eşim yapyoda pek beceremiyo ama mecburuz...

canım çok kanama olursa bebeğim sezeryanla alınıcak yazmışsın nasıl alınıcak anlayamadım ben...çok küçük değilmi daha canım... Allah korusun Allah göstermesin inşallah.. hayırlısıyla vaktinde sağlıklı gelsin... :Saruboceq: çok dikkat et dinlenmene bak canım sen... bol bol istirahat...

girmedim canım
napıcam bilmiyorum mydarlig le devlet hastanesi yapıyomuş die öğrendik gitmeyi düşünüyoruz bakalım

hadi ya nese hastanede de bakılıyosa iyi.....100 TL ye baktırdık biz....şükür sonucumuz gayet güsel darısı başına opuyorumnanaktan

sakın korkma canım bol bol dinlen
Allah korusun ikinizide eğer 2 ay sonra bebişi alsalar bile 31 haftalık olcak
yani bayağı büyümüş olacak

yaaa benim göbeğim yani göbek deliğim çok ağrıyo....sizlerdede olyomu

canım benim geçmiş olsun.. bunların hepsi geçecek allahın izniyle. anne olmak kolay değil biliyorsun. sadece bebeğimiz doğunca değil hamileliğimizin başından beri anneyiz. herşeyden tedirgin oluyoruz. ama geçecek hepsi geçecek.. çok güzel günler bizi bekliyor inşallah.. sevgiyle kal sen ve bebeğin

essemayıt cnm iyim saol sen nasilsin

Ya arkadaslar selam almaz da mİ oldunuz cİcİlİ bİcİlİ yazmİs tİm sana demİn gecen ay bende de plasenta asagİda oldugu ordataya cıktı ama doktor hİc korkulcak bİsİ yok dedİ agİr kaldİrma cok sİkta İlİskİye gİrmeyİn dedİ dİnlen dedİ bakalİm pazartesİ ne cİkİcak doktora gİdİcence dogu yukarİ cİkİyormus takma cnm allah hepİmİzle olsun

canim benim,kendine dikkat et,pazartesi guzel haberlerini bekliyorum,,,opuyorumnanaktan

hatta cicili sen şimdi 25 haftalıksın
bebişi almak durumunda kalırlarsa bile 33 haftalık olacak
zaten bazı bebişler 33-34 gibi erkenden geliyorlar
korkma üzülme yat dinlen allah yardımcın olsun inşallah bi aksilik olmaz

Ya arkadaslar selam almaz da mİ oldunuz cİcİlİ bİcİlİ yazmİs tİm sana demİn gecen ay bende de plasenta asagİda oldugu ordataya cıktı ama doktor hİc korkulcak bİsİ yok dedİ agİr kaldİrma cok sİkta İlİskİye gİrmeyİn dedİ dİnlen dedİ bakalİm pazartesİ ne cİkİcak doktora gİdİcence dogu yukarİ cİkİyormus takma cnm allah hepİmİzle olsun
meleksen cnm şimdi gördüm yazdıgını kusura bakma tatlım benım doktorum daha önce hiç eş aşagıda filan demedi birden kan gelınce çok korktum ama dedigin gibi yukarı çıkma ihtimali var umarım senınde sorunun çözülür atlatırız hep birlikte
Hadi canım inşallah atlatacaksın bu iki ayı da. Ne olacak gelir geçer yeter ki bebeğin iyi olsun. Allah meleklerimizi korusun:Saruboceq:

cicilibicili çok geçmiş olsun, artık kendine çok dikkat et, yorulma ayakta çok kalma, bol bol uyu dinlen canım.

allah yavrunuda senide korusun canım hiç endişe etme herşey güzel olacak bizim bebeklerimiz çok kuvvetli

evet canım bunada şükür bol bol dinlen yorma kendini üzme o sorunuda atlatırsınız bebişinle
çok çok sagolun kızlar ya destegınız benı nasıl mutlu edıyor anlatamam rabbim hepimiizin bebgini korusun sorunsuz atlatalım inş. şu hamılelık sürecinii
geçmiş olsun güzelim işallah bişi olmaz hep yat dinlen .................benimkide aşağıda demişti am düzelir 7. 8. ayda dedi hayırlısı Allah hepimizi korusun....ben zaten çok mızmızım çabucak yoruluyorum eğilip kalkamıyorum ...öle çok iş yapamıyorum evim batık durumda ama ne yapim burada ne annem var ne kimsem ben:asigim:im de iş yapcak halim yok doğumdan sora kadın tutcam şimdilik lap şak eşim yapyoda pek beceremiyo ama mecburuz...

sagol cnm valla hiç bişey bebgımden önemlı degıl isterlerse benım için pis desınler umrumda degıl banada yardımcı olacak kımse yok ama eşim sagolsun hiç bişey yapma ben yaparım diyor artık haftada bir beraber yapacaz şu 3 ayı atlatacaz inş. beraber sende öle boşver işi gücü dinlenmene bak bebklerımız iyi olsun yeterkı

Kızlar bizim ayrıntılıda ense kalınlığı 3.7 çıktı doktor iyi dedi sizlerin kaç çıktı

arkadaslar sormak istedigim bisey var,,ben kizimin hareketlerini daha cok yumurtaliklarimda yani baya asagida hissediyorum,sizce bu normalmi,,,,,,,,,:uhm:

Back
X