günaydın kızlarrr... özledim sizi valla hee.. sabah uyandığım gibi bilg. açtım.. allahtan çok geçmiş birikmemiş de okuyabildim... umarım herkes iyidir.. bugün bulantısız ve diğer sorunlardan da sorunsuz bir gün diliyorum hepinize.. opuyorumnanaktan
kızlar doğum gününüz kutlu olsun.. biraz geç oldu ama haftasonu burda yoktum.. kusuruma bakmayın..nice yıllara...
amiinnn....:Saruboceq:
cnmmm.. bugün kontrolün varmş..inşallah hayırlı çook güzel haberlerle dönersin cnım... rabbim yardımcınız olsun... daha küçücük annesi.. hızlanmıştır kalbi şimdi.. merak etme.. sorunsuz bi kontrol olucak ben inanıyorum.. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar...
Bugün benim doğumgünüm...en özel ve en anlamlı doğumgünüm.Çünkü bu doğumgünümde iki kalbim var iki kişiyim çok heyecanlı ve mutluyum...
bugün benim doğumgünüm babamız bize süpriz bir kahvaltı hazırlamış nefisti...............

Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin opuyorumnanaktan
amiinnn....:Saruboceq:
sağol cnm şükür ben de iyiyim, pzts tekrar kontrolüm var onun heyecanı var üzerimde, geçen sefer ilk kalp atışlarını duyduğumda sanki yavaş gibi gelmişti, inşallah bu sefer daha net duyarız kalp atışını, ve bi sorun çıkmaz inşallah
cnmmm.. bugün kontrolün varmş..inşallah hayırlı çook güzel haberlerle dönersin cnım... rabbim yardımcınız olsun... daha küçücük annesi.. hızlanmıştır kalbi şimdi.. merak etme.. sorunsuz bi kontrol olucak ben inanıyorum.. :Saruboceq: opuyorumnanaktan