• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar hepinize merhaba.. ne zamandır giremedim annemler bendeydi 1 haftadır bilg. la uğraşamadım, memleketten ziyaretimize geldiler bugün uğurladık.
size güzel haberlerim var bugün doktora gittik 6+4 üm ebruli senle aynıyız canımm, fifa sende benden 1 hafta öndesin.. :)
keseyi ve bebeği gördük içinde ama kalbini duymadık doktor 15 gün sonra gelin hem siz hem ben çok iyi duyarız inş dedi :) beklicem 2 hafta daha.. solda molda demişti diğer doktor korkutmuştu beni, iyi yerde hiç bi prob. yok dedi doktor rahatladım oh çektim..
bulantım başladı benimde.. sadece sabahları peynir yiyemiyorum kaşar yada beyaz peynir öğür öğür içim çıkıyo. geçen gün annemlerle carrefour a gittik peynir reyonunun ordan geçerken bi başladım öğürmeye millet ööle bakıyo bana çok kötü bi durum. bide kahvaltıya karşı accaaipp bi isteksiizliğim var sizinde öylemi? hiç kahvaltı edesim olmuyo sabah. hep sıvı şeyler içesim var. :nazar:

selam kızlar bende bundn sonra daha sık takip edicem yazlıktn döndüm artık:)) Arada girip okuyorum yzdıklarınızı takipteyim yani
allahıma çok şükür çok iyi gidiyorum sadece benim bulantılarım herkeste olduğu gibi sabah değil genelde öğleden sonra başlıyor ve gece yatana kadarşiddetle devam ediyor doktorum bir sorun olmaz herkeste sabah olacak diye bir şey yok dedi. bazı akşamlar yemek bile yiyemiyorum:))
birde ağzı zehir gibi olan varmı acaba benim ğzımın tadı zehir gibi
kızlar bu arada ağız bakımınızı yaptırdınız mı? En azından dişçinizle görüştnüzmü?

kızlar hepinize merhaba.. ne zamandır giremedim annemler bendeydi 1 haftadır bilg. la uğraşamadım, memleketten ziyaretimize geldiler bugün uğurladık.
size güzel haberlerim var bugün doktora gittik 6+4 üm ebruli senle aynıyız canımm, fifa sende benden 1 hafta öndesin.. :)
keseyi ve bebeği gördük içinde ama kalbini duymadık doktor 15 gün sonra gelin hem siz hem ben çok iyi duyarız inş dedi :) beklicem 2 hafta daha.. solda molda demişti diğer doktor korkutmuştu beni, iyi yerde hiç bi prob. yok dedi doktor rahatladım oh çektim..
bulantım başladı benimde.. sadece sabahları peynir yiyemiyorum kaşar yada beyaz peynir öğür öğür içim çıkıyo. geçen gün annemlerle carrefour a gittik peynir reyonunun ordan geçerken bi başladım öğürmeye millet ööle bakıyo bana çok kötü bi durum. bide kahvaltıya karşı accaaipp bi isteksiizliğim var sizinde öylemi? hiç kahvaltı edesim olmuyo sabah. hep sıvı şeyler içesim var. :nazar:

aman bulantı deme berbat bir duygu...............

merhaba cnm, hoşgeldin,
benim de 6+3 de dr. duyamamıştı ama 6+5 de duymuştuk, hatta bugün yine duydum harika bişey yaa anlatacak kelime bulamıyorum, opuyorumnanaktan inşallah sen ve tüm duymayı bekleyenlerde duyarsınız, keseni,n yerinde problem olmaması güzel cnm,n inşallah hepimiz başka sorunlar olmadan bu süreci en iyi şekilde geçiririz

selam kızlar bende bundn sonra daha sık takip edicem yazlıktn döndüm artık:)) Arada girip okuyorum yzdıklarınızı takipteyim yani
allahıma çok şükür çok iyi gidiyorum sadece benim bulantılarım herkeste olduğu gibi sabah değil genelde öğleden sonra başlıyor ve gece yatana kadarşiddetle devam ediyor doktorum bir sorun olmaz herkeste sabah olacak diye bir şey yok dedi. bazı akşamlar yemek bile yiyemiyorum:))
kızlar bu arada ağız bakımınızı yaptırdınız mı? En azından dişçinizle görüştnüzmü?

canım benim de bulantımın ne zaman olacağı belli olmuyor bazen sabah bazen akşam bazen de gün boyu ama çok şükür yine de çoğu arkadaşa göre iyi durumdayım, inşallah sizlerin de bulantıları en kısa zamanda geçer :teselli:

inanki bende de ayni sorun var. herkes sabah bulantilarindan sikayet ediyor bende de tam tersi, ogleden sonra basliyor ve aksam daha da siddetleniyor.geceleri uykumdan uyaniyorum..agzimdaki aci tadi bende cozemedim gunlerdir..birkac arkadsimizdan agizlarinda demir tadi oldugunu duymustum ama zehir gibi olani duymamistim..neden kaynaklaniyor ki acaba??

selam kızlar, dr. dan geldik şimdi bebişimin kalp atışlarını bi kez daha duymanın heyecanı hala üzerimde, geçen sefer biraz zor duyulmuştu ve bu yüzden baya endişelenmiştim, ama şükür bu sefer çok net duydum (maşallah bebişime ), darısı tüm duymayı bekleyenlere inşallah, yallnız düşük riskim devam ediyormuş o yüzden progestana devam ve kendime çok dikkat etmeliymişim,

cnmm.. gözün aydın.. ben demiştim inş. sorunsuz bi kontrol olucak diye.. çok sevindim senin adına.. inş. sağ salim kucağında kokladığın günlerde gelicek..:Saruboceq:

kızlar aranızda rahmi ters olan var mı
benim rahmim tersmiş gecen ultrasonda doktor söyledi
doğal anatomik bi yapıymış
ama doktor söyleyene kadar ben kendimde hiç bir gariplik hissetmemiştim

cnmm. .. benim bir arkadaşımın rahimi tersmiş... geçen gün yine görüştük.. 6. ayına girdio da.. hamile.. kızı olucak hatta :)) onların 6-7 ay korunmasız ilişki sonrası gebelik oluşmuştu. artık dr. gitmeyi fln düşünüyolardı hatta.. ama hamile kalınca gittiklerinde söylemiş doktoru.. rahmin ters yani arkaya doğru yatık demiş. gebelikte bu yüzden zor gerçekleşmiştir demiş.. ama şimdi rahimi normal şekle geçmiş. normal doğum yapmasındada bir sakınca yokmuşş... yani bu durum gebelik açısından sakıncası bir durum değilanladığım kadarıyla.. bildiklerimi paylaşmaya çalıştım ..senin de içinbir derece rahatladıysa nemutlu.. kafana takma cnm.. sorunlu biolay değil bu yani... opuyorumnanaktan

cnmm.. gözün aydın.. ben demiştim inş. sorunsuz bi kontrol olucak diye.. çok sevindim senin adına.. inş. sağ salim kucağında kokladığın günlerde gelicek..:Saruboceq:

canım çok sağol, inşallah hepimiz sağ salim bebişleri kucaklarız
inşallah edaya da bi kardeş gelir

amin fifacım...:Saruboceq: ayy isim neydi, bu arada cnm yaa.. fifacım diyorum acayip oluyo... :)))

bu arada yarın sabah randevum var cnm.. 29 nisan son adet.. daha da bişey gelmedi.. en son 11 mayısta lekelenmeyle veda etti.. geçen hafta idrar testinde negatifti ama hala gelmedi.. bakayım bi gidiyim de.. gelmesi için bi hap fln verir en azından.. bu kez gelsin diye yoluna bakıyorum resmen :)) geldiğinde klomenle yumurta takibiyle denemeye başlıcaz ya bu şekildeşansım daha da artıcak diyehevesleniyorum ama adetim gelmedikçe sürekli ileri tarihe erteleniyo cnm.. neyse inş. bi sorun çıkmaz tahlillerimde.. ayy düşünsene bi hamile çıkıyomuşum :)) hayırlısı olsun hakkımda inş. :Saruboceq:

amin fifacım...:Saruboceq: ayy isim neydi, bu arada cnm yaa.. fifacım diyorum acayip oluyo... :)))

bu arada yarın sabah randevum var cnm.. 29 nisan son adet.. daha da bişey gelmedi.. en son 11 mayısta lekelenmeyle veda etti.. geçen hafta idrar testinde negatifti ama hala gelmedi.. bakayım bi gidiyim de.. gelmesi için bi hap fln verir en azından.. bu kez gelsin diye yoluna bakıyorum resmen :)) geldiğinde klomenle yumurta takibiyle denemeye başlıcaz ya bu şekildeşansım daha da artıcak diyehevesleniyorum ama adetim gelmedikçe sürekli ileri tarihe erteleniyo cnm.. neyse inş. bi sorun çıkmaz tahlillerimde.. ayy düşünsene bi hamile çıkıyomuşum :)) hayırlısı olsun hakkımda inş. :Saruboceq:

herşeyin hayırlısı allah gönlüne göre versin....:Saruboceq: :1hug:

canım, benim adım fatma seninki ne cnm??

inşallah hakkında hayırlısı olur cnm

memnun oldum fatmacım.. :)))

benim annemin adı fatma... benim adın refiye.. duymuşmuydun daha önce adımı bilmem.. :)) pek fazla kullanılmayan bi isim sanırım.. ben kendim haricinde 1 kişi biliyorum sadece refiye :)))

bu arada amiinn.. cnmm..

ßen artık 2010 annesi değilim arkadaşlar dün bebeğimi düşürdüm.. senağlama mahfoldum .. :( artık uzun bi süre bebek yapmayıda düşünmüyorum senağlama

ahh tatlıcadı cnm çok üzüldüm rabbim dayanmqa gücü versin sabır versin ne denirki ama sakın umutsuzlıga kapılma rabbim hayırlı zamanda gelecek olan hayırlı bir bebekle acını ututturmak belki ama inş hafifletir cnm çok geçmiş olsun

Back
X