2010 Şubat Anneleri

Esracım paylaşımın için teşekkürler Şeniz. Ne güzel anlatıyor öle film gibi:asigim:

kızlar teşekkür ederim bebek arabası bizim kıyafetten bile önce aldığımız bişiydi yaklaşık 4 aydır bizimle.. canı sıkılan ya da pratik yapmak isteyen alıyor arabayı evin içinde turluyor o yüzden çok tavsiye ediyorum gerçekten idaresi kolay bir araba.. yalnız katlamak ilk başta kolay olmuyor, alışınca zor değil. bir de arabanız hatchback ise bagajınızı ölçün sığıyor mu diye.. çünkü bizim bagaja bu girince başka bişi girmiyor :kedi: napalım çok beğendiğimiz için geri götürmedik böyle kaldı belki ilerde arabayı değiştirmeye vesile olur

chiccodan aldık o zaman kampanya vardı anakucağı ile beraber 599 lira

Hulen geçmiş olsun canım. Sen daha yeni atlatmamışmıydın, temizlik falan yaptınız o sırada mı oldu acaba? Biraz dikkat et kendine adaşım, eski hallerimiz yok artık, bol bol dinlenmeliyiz biz.

Melissa ben de çok beğendim arabayı. ne kadara aldınız, ana kucağı ile birlikte değil mi?

anakucağı ile birlikte 599 lira canım biz alalı 3,5 -4 ay oldu belki şimdi daha düşmüştür

çok güzel canın güle güle kullanın bende çok beğendimm

bir iki tane pahalı modeli var benim hatırladığım, en alınabilir olanı bu anakucağı da beraber olduğu için.. ben çok memnunum valla iyi bir seçim yapmışım.. git bir bak canım chicco karta güzel puan veriyor hem..

yavaş yavaş araştırmak lasım doğru ama eğer dediğin gibiyse benim arabama sığmazki

aa öylemi bende tam ordayım canım yeşille emirsultan arası şible deniyo ordayım taksi durağının karşı arası gelirsen beklerim canım herzaman

Aaa şibleydi di mi ben de düşünüyordum oranın adı neydi diyeopuyorumnanaktan orda fırın vardı köşede Somuncu babaydı galiba adı onun arka sokağında oturmuştum. Ay keşke canım gelsem hem Bursamı hem sizleri görsem. Daha diplomamı almadım daha inşallah onu alma bahanesiyle gelicem. Belki oğlumla geliriz hem kızını görmeye:roflol:

hülya geçmiş olsun canım hastaymışın geçer inş kısa zamanda

çok sağolun kızlar.

evet canım yeni atlatmıştım ama peşimi bırakmıyor inatla. temizlikte ben bişey yapamadım ki bu halde. ne olduysa gece oldu anacım. bacaklarda kramp, karnımda deli gib bi sancı, baş ağrısı ve halsizlik.. off olmuşum ben. akannehir

yavaş yavaş araştırmak lasım doğru ama eğer dediğin gibiyse benim arabama sığmazki

ya sığıyor sığmasına da fit to fit.. yanına başka bişi koyamazsın bizim alet edevat çantası vardı onu almak zorunda kaldık.. bizdeki fiesta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…