hulen canım hoşgeldin geçmiş olsun kıyamam ya ilaçta kullanılmıyorki eminim sıkılmışsındır ama imkanın varsa dinlen en azından daha çabuk atlatırsın c vitamini falan içeren besinler ye ıhlamur falan iç kendini sıcak tut artık :1hug: inş.çabucak iyileşirsin
valla keşke gelseydin telefonumuzda yokki arayalım demi ama üzüldüm şimdi vallla
canlarım aç gittim ben kan verdim 1 satta sonrada glikoz içip tekrar aldılar kanımı
hoşgeldin canım geçmiş olsun dinlen bari birazcıkkk
valla keşke gelseydin telefonumuzda yokki arayalım demi ama üzüldüm şimdi vallla
cnm dinlenmek için değilde seni görmek için uğramayı düşündüm ama dediğim giibi işyerini bilmiyorum zaten ben bursayı daha tam bilio sayılmam:))))
Hulen cim geçmiş olsun cnm iyi dinlen bol bol sıvı al.aman dikkat et kendine cnm.
çok sağolun kızlar. o kadar da dikkat ediyorum ama daha hassasız galiba.
kaç gündür yazıcam unutuyorum: gece bir yanınızdan diğer yanınıza dönmek isterseniz kalkıp oturup ve sonra diğer tarafımıza dönmemiz gerekiyormuş ve bu kordon dolanmasını engelleyen bi faktörmüş. doktorum söylemişti..!
cnm dinlenmek için değilde seni görmek için uğramayı düşündüm ama dediğim giibi işyerini bilmiyorum zaten ben bursayı daha tam bilio sayılmam:))))
her zaman beklerim canım olsun öğretiriz biz sana bursayııı
Hulen cim geçmiş olsun cnm iyi dinlen bol bol sıvı al.aman dikkat et kendine cnm.
Ay canım sabah gördüm ben de haberlerde. Zaten çok ta pahalı onlar.
Ay Yeşil' de misin sen adaşım yaa çok severim ben oraları. Bursayı da çok özledim:gitme: Ben üniversiteyi Bursada okudum 1 sene setbaşında oturduk, Yeşil türbe ile Emirsultan türbe arasındaydı evimiz setbaşında. Bursa ikinci memleketiim derim hep zaten. Aile dostlarımız falan da var doğduğumdan beri her yaz ve kış tatilinde Bursa' ya gelmişimdir.
Üniversiteden sonra hiç gelemedim neredeyse 7 sene olacak:çok üzgünüm:
Güle güle kullansın hepsini inşallahopuyorumnanaktan
aa öylemi bende tam ordayım canım yeşille emirsultan arası şible deniyo ordayım taksi durağının karşı arası gelirsen beklerim canım herzaman[/COLOR
çok sağolun kızlar. o kadar da dikkat ediyorum ama daha hassasız galiba.
kaç gündür yazıcam unutuyorum: gece bir yanınızdan diğer yanınıza dönmek isterseniz kalkıp oturup ve sonra diğer tarafımıza dönmemiz gerekiyormuş ve bu kordon dolanmasını engelleyen bi faktörmüş. doktorum söylemişti..!
çok sağol canım bu bilgi iyi oldu gece dönmek eziyet oluyo yoksa faydalı bir bilgi
[/COLOR
canım sen akşam içtinmi neyaptın neden sarhoşsun hayırdırkaydirigubbakcemile3 Aşk sarhoşumusun yoksa?kaydirigubbakcemile3
Hulen geçmiş olsun canım. Sen daha yeni atlatmamışmıydın, temizlik falan yaptınız o sırada mı oldu acaba? Biraz dikkat et kendine adaşım, eski hallerimiz yok artık, bol bol dinlenmeliyiz biz.
Melissa ben de çok beğendim arabayı. ne kadara aldınız, ana kucağı ile birlikte değil mi?
anakucağı ile birlikte 599 lira canım biz alalı 3,5 -4 ay oldu belki şimdi daha düşmüştür
kızlar teşekkür ederim bebek arabası bizim kıyafetten bile önce aldığımız bişiydi yaklaşık 4 aydır bizimle.. canı sıkılan ya da pratik yapmak isteyen alıyor arabayı evin içinde turluyor o yüzden çok tavsiye ediyorum gerçekten idaresi kolay bir araba.. yalnız katlamak ilk başta kolay olmuyor, alışınca zor değil. bir de arabanız hatchback ise bagajınızı ölçün sığıyor mu diye.. çünkü bizim bagaja bu girince başka bişi girmiyor :kedi: napalım çok beğendiğimiz için geri götürmedik böyle kaldı belki ilerde arabayı değiştirmeye vesile olur
chiccodan aldık o zaman kampanya vardı anakucağı ile beraber 599 lira
bir iki tane pahalı modeli var benim hatırladığım, en alınabilir olanı bu anakucağı da beraber olduğu için.. ben çok memnunum valla iyi bir seçim yapmışım.. git bir bak canım chicco karta güzel puan veriyor hem..
aa öylemi bende tam ordayım canım yeşille emirsultan arası şible deniyo ordayım taksi durağının karşı arası gelirsen beklerim canım herzaman
hülya geçmiş olsun canım hastaymışın geçer inş kısa zamanda
Hulen geçmiş olsun canım. Sen daha yeni atlatmamışmıydın, temizlik falan yaptınız o sırada mı oldu acaba? Biraz dikkat et kendine adaşım, eski hallerimiz yok artık, bol bol dinlenmeliyiz biz.
Melissa ben de çok beğendim arabayı. ne kadara aldınız, ana kucağı ile birlikte değil mi?
chiccodan aldık o zaman kampanya vardı anakucağı ile beraber 599 lira
yavaş yavaş araştırmak lasım doğru ama eğer dediğin gibiyse benim arabama sığmazki
canım puset çift yönlümü yoksa sabit mi merak ettim... bu arada daha uygunu varmı bilmiyorum ama uygun fiyata bi siteden buldum ben...
http://www.netsiparis.com/detay/12511128009/CHICCO-CT-0-2-IKILI-SET----FUEGO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?