2010 Şubat Anneleri

slm kızlarr.. giremedim cumadan beri.. geçmiş biriken 50 sayfa var..eve yeni girdim daha.. sabah okurum artık diyorum..gözüme ilk çarpan ebruli oldu.. çok sevindim cnm..biz demiştik sana demi.. ne güzel bak bebişin seninleymiş.. minicik olduğundan görünmemiş bakk. kutlarım cnmm.. inş. sağlıkla kucağına alırsın..

kızlarr bide ben daha regl olmadım yaa.. dün gece rüyamda da kızım oldu bide emzirdim fln.. yarın sabah ilk idrarla test yapıcam yine ben yaa.. kafama takıldı rüyadan sonra.. ümidim yok ama bakalım..

hem gördüm hem dinledim canım allah herkese nasıp etsin harika bir duygu.......:teytey: :teytey: :nazar:

Biz bir hafta önce gittigimizde benim embriyom da tam olarak seninkinin büyüklügündeydi 2.7 mm, o zaman da doktor kalp atimi yok dedi, kücük oldugu icin baslamamistir diye düsünmüstüm am simdi seninki de ayniymis. Ama sonra tekrar gittigimizde embriyo 5.7 mm olmustu, yine kalp atimi yok dedi. Fakat canli olmasa büyümezdi, acaba ilk seferde de vardi ve ultrasonu iyi olmadigi icin falan doktor mu tespit edemedi. Tabii ses olayi hic olmadi. Allah'im insallah doktor yetersizliginden bütün bunlar basima gelmistir ve bebegimin pitpitlarini ben de duyarim.

selam arkadaşlar,
tahminime göre bende şubat annesi olacağım ama sanırım 28 şubat olacak,daha çok yeni yani hamileliğim,yarın keseyi görmeye gideceğiz,görürüm inşallah,herşey yolunda gider ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza opuyorumnanaktan

bengusu merhaba canım benimde 23 şubat bende yarın dr gitçem çok heyecanlıyım inşallah keseciğimizi görürüz ben 5 hafta 2 günlük hamileyim birbirimize çok yakınız hayırlısı olsun tatlım:emir_bebek::ecrin_bebek:

Biz bir hafta önce gittigimizde benim embriyom da tam olarak seninkinin büyüklügündeydi 2.7 mm, o zaman da doktor kalp atimi yok dedi, kücük oldugu icin baslamamistir diye düsünmüstüm am simdi seninki de ayniymis. Ama sonra tekrar gittigimizde embriyo 5.7 mm olmustu, yine kalp atimi yok dedi. Fakat canli olmasa büyümezdi, acaba ilk seferde de vardi ve ultrasonu iyi olmadigi icin falan doktor mu tespit edemedi. Tabii ses olayi hic olmadi. Allah'im insallah doktor yetersizliginden bütün bunlar basima gelmistir ve bebegimin pitpitlarini ben de duyarim.

canım benim halamda dr. bugün o da yanımdaydı dediğine göre takiplerde ultrason kalitesi çok önemliymiş bunu bir araştır istersen ama doğru demiş canlı olmasa nasıl büyüsün aklını bulandırma.....

slm kızlarr.. giremedim cumadan beri.. geçmiş biriken 50 sayfa var..eve yeni girdim daha.. sabah okurum artık diyorum..gözüme ilk çarpan ebruli oldu.. çok sevindim cnm..biz demiştik sana demi.. ne güzel bak bebişin seninleymiş.. minicik olduğundan görünmemiş bakk. kutlarım cnmm.. inş. sağlıkla kucağına alırsın..

kızlarr bide ben daha regl olmadım yaa.. dün gece rüyamda da kızım oldu bide emzirdim fln.. yarın sabah ilk idrarla test yapıcam yine ben yaa.. kafama takıldı rüyadan sonra.. ümidim yok ama bakalım..

çok sağol allah sizede tez zamanda yaşatsın mükemmel bir duygu hele kalp atışları....

aminnn.. ebrulicim.. kızım 6 yaşında benim.. ama sizi gördükçe yinehevesim artıyo valla.. rabbim niş. tez zamanda yaşatır bana da tekrardan bu duyguyu :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
Ben yarın doktora gideceğimden işleri toparlayabilmek için çalıştım çok yoğundum, takip edemedim sizleri ama şimdi geçmişe baktım yeni hamilelerimiz var, hepiniz hoş geldiniz tebrikler, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günüde görürüz inş.
Fifacım beni unutmamışsın teşekkür ederim, yarın güzel haberlerle gelirim inş, dua edin benim için.
Ebrucum haberini alınca inan çok sevindim, saglıkla bebeğine kavuşursun inş. sabahtan beri meraktaydım, işten bakma fırsatımda olmadı ama şükür ki herşey yolundaymış

cnm daha erken simdiden sikma canini. genelde 8 haftaya kadar zamani var.ben ilk gittigimde 5 mm di ve kalp atisi falan hic birsey dememisti dr. 3 hafta sonra gittim ve duyduk kalp atisini..Ama canim biraz sikkin dr bana fazla gostermedi ekrani, kafami kaldirip bakmaya calistim ama fazla birsey goremedim..yarin gidip cdyi alicam ozaman rahatlarim ins.

Ebruli...?
Veya kalp atisini duyanlar... Sadece sesini duyup, görüntüde farketmeyen oluyor mu? Benim doktorumda dinleme, dinletme olayi olmadigindan, bu yüzden kalp atisini farkedememis olabilir miyiz diye düsünüyorum. Embiyo da kücük zaten.

canım ben zaten kal atışının usg de görüldüğünü bilmiyordum, sadece duyuluyor sanıyordum o yüzden usg ye dikkat bile etmedim, sadece duymaya odaklanmıştım ve çok şükür az da olsa duymuştum, pzts. kontrolde bi daha bakarım artık

fatma cnm bnim unuturmuyum hiç seni inşallah ebruli gibi senden de güzel haberler alırız yarın, sedef cnm benim 6+3 de duyulmamıştı 2 gün sonra gittiğimde 6+5 de duymuştum, ama her hamilelikte farklı gelişen bir durum, sen acele etme daha erkenmiş cnm

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
Ben yarın doktora gideceğimden işleri toparlayabilmek için çalıştım çok yoğundum, takip edemedim sizleri ama şimdi geçmişe baktım yeni hamilelerimiz var, hepiniz hoş geldiniz tebrikler, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günüde görürüz inş.
Fifacım beni unutmamışsın teşekkür ederim, yarın güzel haberlerle gelirim inş, dua edin benim için.
Ebrucum haberini alınca inan çok sevindim, saglıkla bebeğine kavuşursun inş. sabahtan beri meraktaydım, işten bakma fırsatımda olmadı ama şükür ki herşey yolundaymış

sağol canım...

selam arkadaşlar,
tahminime göre bende şubat annesi olacağım ama sanırım 28 şubat olacak,daha çok yeni yani hamileliğim,yarın keseyi görmeye gideceğiz,görürüm inşallah,herşey yolunda gider ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza opuyorumnanaktan

hoşgeldin, meleğini sağlıkla kucağında görmen dilekleri ile...

teyzeleriiiiiiiiiiii bebişim daha minicikmiş o yüzden görememişiz gümbür gümbür atıyordu kalbi 5+6 mış 2.75 mm rabbime şükürler olsun meleğim beni terk etmedi..........

ay ebruli, var ya.. koca gün seni merak ettik burda.. sen gelmeyince epey evham yaptık.. seni gidi seni...
çok sevindim .. allah ayırmasın annesi sizi.. pıt pıt pıt pıt.... :))

merhaba arkadaşlar
ben de aranıza yeni katıldım. iki hafta önce doktora gittim keseyi gördü. pazartesi kalp atışı için tekrar gidicez. sanırım 6+2 oluyo. çok heyecanlı ve stresliyim. internette arama yaparken bu sitedeki paylaşımları gördüm, çok sevindim. umarım hepimiz hayırlı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.

merhaba bahar, sen de hoşgeldin..
amiinnnn. umarız öyle olur.

Slm kizlar ben geri geldim subat topigine. 2 gun once dr gittim ve 4 subat dedi dogm tarihine..

Kalp atislarini da duyduk cok heyecanlandim. cok guclu atiyor kalbi dedi dr. cok sevindim.

ins. hepimiz saglikli hamilelik geciririz..

yaaa daisy'ciğimmm..... gidersen öyle, tıpış tıpış dönersin işte :)

bu şubat topiğinde bi şeyler var, ben de gidemiyorum :)
esasen ocak annesi olucam büyük ihtimalle... ama burdayım :)

ayyy o emzirme duygusunu ben de geçen gece rüyamda yaşadım.. gerçi sen tecrübelisin, koskoca yavrun var. kimbilir nasl bi mükemmel duygudur bu yahu.. ben rüyamdan uyandım, bi 15 dakika falan ağladm :)

kızlar kaçıncı haftada kalp atışları duyulur

canım, bu durum ultrasonun nereden yapıdığına göre değişir.
eğer vajinal yapılıyorsa.. 5. hafta sonunda falan duyulmaya başlanabiliyor. ama bebeğe göre ve bünyeye göre değişir bu.
Ben 5+3 iken gittim olmadı-5+5 iken gittim olmadı... Sonunda 6+1 iken duydum, alttan muayene ile.
karından bakılıyorsa, 7. haftada ancak.. hatta 8. haftaya da kalabiliyor sanırım.

Son düzenleme:
Back
X