Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin, meleğini sağlıkla kucağında görmen dilekleri ile...
ay ebruli, var ya.. koca gün seni merak ettik burda.. sen gelmeyince epey evham yaptık.. seni gidi seni...
çok sevindim .. allah ayırmasın annesi sizi.. pıt pıt pıt pıt.... :))
amin canım........ allah meleklerimizi korusun:Saruboceq:
Ebruli...?
Veya kalp atisini duyanlar... Sadece sesini duyup, görüntüde farketmeyen oluyor mu? Benim doktorumda dinleme, dinletme olayi olmadigindan, bu yüzden kalp atisini farkedememis olabilir miyiz diye düsünüyorum. Embiyo da kücük zaten.
ay allahım, şu televizyondaki sen-ben dondurma reklamı.. beni çıldırtıyor.
şimdi de tepinen kız versiyonunu yapmışlar. allahım ne özürlü beyin yaratımı bir reklamdır ya bu...
cnm kullanıcı paneli, profil sayfanı düzenlede en altta kilo vs takip var oraya yapıştır cnm
canım benim gibi yapacaksın tv seyretmeyeceksin en güzeli :lepi:
Yaşasın sonunda topiğimizi bulduk:)
Slm kızlar ben de hayırlısıyla şubat 2010 da bebişimi kucağıma alacağım.
7. haftadayız. Bulantı, özellikle de halsizlik ve uyku çok rahatsız ediyor ama herşeye razıyım yeterki o iyi olsun. Bazı arkadaşları başka sayfalardan hatırlıyor gibiyim. Onların da hamiş olmasına ayrıca sevindim. Benim son adet tarihim 2 mayıs.
cnm daha erken simdiden sikma canini. genelde 8 haftaya kadar zamani var.ben ilk gittigimde 5 mm di ve kalp atisi falan hic birsey dememisti dr. 3 hafta sonra gittim ve duyduk kalp atisini..Ama canim biraz sikkin dr bana fazla gostermedi ekrani, kafami kaldirip bakmaya calistim ama fazla birsey goremedim..yarin gidip cdyi alicam ozaman rahatlarim ins.
canım benim halamda dr. bugün o da yanımdaydı dediğine göre takiplerde ultrason kalitesi çok önemliymiş bunu bir araştır istersen ama doğru demiş canlı olmasa nasıl büyüsün aklını bulandırma.....
Sagol Daisy'cigim. Insallah... Senin 3 hafta gördügün kesemiydi acaba, cünkü ilk gittiginde sadece kese görünüyor ancak...
evet cnm keseydi, kendisini daha yeni gorebildik miniminnacikti zaten..olculerini su anda tam bilmiyorum yarin druma gidince herseyi detayli olarak ogrenirim ins,
kizlar ben 8 haftalik oldum bugun. Allaha sukur hersey yolunda ama mide bulantilarimartti yemek dusunemiyorum bile..ne krakerlerin nede drun verdigi ilacin bir etkisi oluyor.
birde 2 gundur midem tas gibi. o kadar rahatsizim ki uyuyamiyorum valla. yediklerime de cok dikkat ediyorum ama yine de cok gaz yapiyor bende..
su anda saat sabah 4'e geliyor burda ama ben uyuyamiyorum gaz sancisindan. zaten dun de uyuyamadigim icin hemsirelik icin basvurdugum okula gorusmeye gidemedim uyuyakalmisim gunduz..sans iste 1 yildir ugrasiyordum ama nasip degilmis artik dogumdan sonra tekrar ugrasicam gibi Çok üzgünüm çoook
Yaşasın sonunda topiğimizi bulduk:)
Slm kızlar ben de hayırlısıyla şubat 2010 da bebişimi kucağıma alacağım.
7. haftadayız. Bulantı, özellikle de halsizlik ve uyku çok rahatsız ediyor ama herşeye razıyım yeterki o iyi olsun. Bazı arkadaşları başka sayfalardan hatırlıyor gibiyim. Onların da hamiş olmasına ayrıca sevindim. Benim son adet tarihim 2 mayıs.